12 Haziran 2009, Cuma 13:56:38

Uçak kazaları için yeni çözüm

Uçak kazaları riskini azaltmak amacıyla ABD'nin New York kentinde havaalanı yakınlarındaki 2 bin kadar yaban kazının itlaf edilmesine karar verildi...
  • İşte teknolojinin geldiği son nokta... Küresel ısınmadan sonra yeni başka sorunlar bizi bekliyor. Adamlar dünyayı mahfetti resmen iyice bozdular doğanın düzenini.... Madem teknolojin güçlü ozaman teknolojik çözümler düşün kardeşim.
  • Öncelik olarak bu kararı alanları katletmekten başlayalım biz sonra kaçan kurtulan olur ise temizliğe devam ederiz bugün hayvan katleden yarın insanlar içinde benzer şeyler yapması muhtemeldir şiddetle esefle kınıyorum diyecek laf bulamıyorum artık
  • Amerika şimdide yabani hayvanları katlediyor. Amerikalı olmayan hertürlü canlıya karşı adamlar. Tabi o kazlar şimdi göşte ediyordur olmaz öyle. 52. eyalet olarak bizde kıyı şeridine el attık.
  • Vertigo o kadar güzel ifade etmişki sadece alkışlanır!
  • Böyle bir kaza sonucunda uçak suya inmiş, büyük bir kaza ucuz atlatılmış olabilir ama bu, doğal hayatı katletmemiz onların alanlarına girerek dengeyi istediğimiz gibi bozabileceğimiz anlamına gelmez. JFK ve LaGuardia'dan milyonlarca yıl öncesinde de bu canlılar oradaydı, insanların yaptığı/yapacakları sadece barbarlıktır, ilkelliktir.

Belediye, Tarım Bakanlığı ve havaalanı yetkilileri, ocak ayında bir uçağın motoruna kuş kaçması yüzünden Hudson Nehrine zorunlu iniş yapmasından yola çıkılarak böyle bir karar alındığını açıkladı.

Yetkililer, kararın JFK ile LaGuardia Havaalanları yakınlarında belediyeye ait alanlarda 2 bin kadar yabani kuşu kapsadığını kaydetti.

Uçak kazalarının önlenmesine yönelik bu kararın yanı sıra parklara kuşları beslemenin yasak olduğu yazılan panoların yerleştirileceği de belirtildi.

US Airways'e ait bir Airbus, kuş sürüsüyle karşılaşmış ve iki motorunu kaybetmişti. Pilot uçağını başarılı bir biçimde nehre indirmiş, kimsenin burnu bile kanamamıştı.

Uçak kazaları için yeni çözüm

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
İşte teknolojinin geldiği son nokta... Küresel ısınmadan sonra yeni başka sorunlar bizi bekliyor. Adamlar dünyayı mahfetti resmen iyice bozdular doğanın düzenini.... Madem teknolojin güçlü ozaman teknolojik çözümler düşün kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelik olarak bu kararı alanları katletmekten başlayalım biz sonra kaçan kurtulan olur ise temizliğe devam ederiz bugün hayvan katleden yarın insanlar içinde benzer şeyler yapması muhtemeldir şiddetle esefle kınıyorum diyecek laf bulamıyorum artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amerika şimdide yabani hayvanları katlediyor. Amerikalı olmayan hertürlü canlıya karşı adamlar. Tabi o kazlar şimdi göşte ediyordur olmaz öyle. 52. eyalet olarak bizde kıyı şeridine el attık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vertigo o kadar güzel ifade etmişki sadece alkışlanır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Böyle bir kaza sonucunda uçak suya inmiş, büyük bir kaza ucuz atlatılmış olabilir ama bu, doğal hayatı katletmemiz onların alanlarına girerek dengeyi istediğimiz gibi bozabileceğimiz anlamına gelmez. JFK ve LaGuardia'dan milyonlarca yıl öncesinde de bu canlılar oradaydı, insanların yaptığı/yapacakları sadece barbarlıktır, ilkelliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000