03 Ekim 2013, Perşembe 14:42:52

UÇAK KANADINDA MAKYAJ!

Özel bir iş jetinde kabin memuru olarak görev yapan Derya Günaydın, uçuş öncesi son hazırlıklarını uçağın kanadında yapınca ortaya bu ilginç görüntü çıktı.
  • robin van persie'yi manchester'dan getirecek olan çağdaş havacılık'a ait uçağın kabin sorumlusudur kendisi.
  • Bende eski jet hostesi olarak bu davranisi son derece CIRKIN BULDUM.UCAKTA YAP MAKYAJINI EWINDE YAP BU KOMEDI NEDIR..TAMAMEN KURGU..ZATEN BU KIZ HAMGI JETE GIRSEM DIE KAPTANLARIN ETEGINE YAPISAN BI KIZDIR.O YUZDEN BOLE RESIMLER CRKTIRMESI TAMAMEN PLANLIDIR.
  • Globall ?? Yazana.....6 senedir business jetlerdeyim sadece bilgine....... Havacilik camiasindan olabikirsin ama bizden biri olmadigin kesin kaldiki sizin yaziniz yuzunden sizli bizli ayirim oldu lakin hic hos olmadi....... "Globall kanadinda olacak is degil" derken kendi uctugum ucagin kanadinda olacak is degil anlamindaydi .kesin bilgi olsun istersen hani kanadin yerden yuksekligi vs......bilmem anlatabildinmi.... DERYA KIZA GELINCE ....yasadigi anlik olay cok normal.zaman yok yer yok kaldiki bizim isimizde yolcu vip salona adim atmadan motor calismaz isik olmaz tuvaletler kullanilmaz ucagin dibinden ayrilamazsin .bi gidiyim geliyim yapamazsin daha neleri .....ama bakıyorum da yorumu yazanlar business jet ekipleri değil .....Eger olsaydi zaten deryanin yasadigi olayi anlayisla karsilardi....TAMAM HOS BIR GORUNTU OLMAMIS AMA BU DEMEK DEGIL TOPA TUTALIM .....ZATEN DERYA BUNUN FARKINDA .....!
  • Deryanin ilk okul arkadasi olarak sunlari soyleyebilirim, cok disiplinli olacagi belliydi, bakimliydi ve derslerine iyi calisirdi..
  • TK kabin ekini de aynı şıklığa davet ediyoruz...
  • Evet, helal olsun. Kabin Memuru arkadaşımız çok güzel bir hareket yapmış. Fotoğraflar da harika olmuş haber de. Hep kaza bela haberi değil de bu tip insani haberleri görmek güzel. Ayrıca Kabin Memuru arkadaşımızın kıyafeti de çok zarif.
  • kabin memuru arkadaşımız iş temposundan dolayı çaresiz bir şekilde işe hazırlanmaya çalışmış. merak ettiğim şey uçakta tuvalet yok muydu makyaj yapacak?
  • ISADAMININ KEYFINE GORE UCARSAN KIZCAGIZ NEYAPSIN BURAVU TEBRIK EDIYORUM
  • Allahım Canımızı kimlere emanet ediyoruz....
  • evinde ayna yok herhalde...neyse virgin atlantic videosuna geçmek geldi aklıma birden...biraz bakıyım...

Özel bir iş jetinde kabin memuru olarak görev yapan Derya Günaydın, uçuş öncesi son  hazırlıklarını uçağın kanadında yapınca ortaya bu ilginç görüntü çıktı.

‘Kadın her yerde kadındır’ sözünü doğrulayan fotoğraf İstanbul’da bir uçuş öncesinde çekildi. TC-STA kuyruk tescilli  Beechcraft 400A tipi uçağın kabin amiri Derya Günaydın, uçuş öncesi son hazırlıklarını uçağın kanadını kullanarak yaptı.

Makyaj malzemelerini uçağın kanadının üzerine koyarak küçük aynasının karşısına geçen Günaydın, makyajını  tazeledikten sonra uçaktaki yerini aldı.

Kabin memurunun bu halini görenler, 'Kadın her yerde kadındır' demekten kendilerini alamadı.

İşte o ilginç anlar:






 

UÇAK KANADINDA MAKYAJ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

robin van persie ~ 9 yıl önce
robin van persie'yi manchester'dan getirecek olan çağdaş havacılık'a ait uçağın kabin sorumlusudur kendisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuana2684 ~ 9 yıl önce
Bende eski jet hostesi olarak bu davranisi son derece CIRKIN BULDUM.UCAKTA YAP MAKYAJINI EWINDE YAP BU KOMEDI NEDIR..TAMAMEN KURGU..ZATEN BU KIZ HAMGI JETE GIRSEM DIE KAPTANLARIN ETEGINE YAPISAN BI KIZDIR.O YUZDEN BOLE RESIMLER CRKTIRMESI TAMAMEN PLANLIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Globall ?? Yazana.....6 senedir business jetlerdeyim sadece bilgine....... Havacilik camiasindan olabikirsin ama bizden biri olmadigin kesin kaldiki sizin yaziniz yuzunden sizli bizli ayirim oldu lakin hic hos olmadi....... "Globall kanadinda olacak is degil" derken kendi uctugum ucagin kanadinda olacak is degil anlamindaydi .kesin bilgi olsun istersen hani kanadin yerden yuksekligi vs......bilmem anlatabildinmi.... DERYA KIZA GELINCE ....yasadigi anlik olay cok normal.zaman yok yer yok kaldiki bizim isimizde yolcu vip salona adim atmadan motor calismaz isik olmaz tuvaletler kullanilmaz ucagin dibinden ayrilamazsin .bi gidiyim geliyim yapamazsin daha neleri .....ama bakıyorum da yorumu yazanlar business jet ekipleri değil .....Eger olsaydi zaten deryanin yasadigi olayi anlayisla karsilardi....TAMAM HOS BIR GORUNTU OLMAMIS AMA BU DEMEK DEGIL TOPA TUTALIM .....ZATEN DERYA BUNUN FARKINDA .....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deryanin okul ark ~ 11 yıl önce
Deryanin ilk okul arkadasi olarak sunlari soyleyebilirim, cok disiplinli olacagi belliydi, bakimliydi ve derslerine iyi calisirdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
TK kabin ekini de aynı şıklığa davet ediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 11 yıl önce
Evet, helal olsun. Kabin Memuru arkadaşımız çok güzel bir hareket yapmış. Fotoğraflar da harika olmuş haber de. Hep kaza bela haberi değil de bu tip insani haberleri görmek güzel. Ayrıca Kabin Memuru arkadaşımızın kıyafeti de çok zarif.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 11 yıl önce
kabin memuru arkadaşımız iş temposundan dolayı çaresiz bir şekilde işe hazırlanmaya çalışmış. merak ettiğim şey uçakta tuvalet yok muydu makyaj yapacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADANALI ~ 11 yıl önce
ISADAMININ KEYFINE GORE UCARSAN KIZCAGIZ NEYAPSIN BURAVU TEBRIK EDIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c...z ~ 11 yıl önce
Allahım Canımızı kimlere emanet ediyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 11 yıl önce
evinde ayna yok herhalde...neyse virgin atlantic videosuna geçmek geldi aklıma birden...biraz bakıyım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000