16 Mart 2017, Perşembe 09:07:31

Uçak Kafe'ye saldırıp tahrip ettiler

Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilmek istenilen Uçak Kafe, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.
  • Orayı tahrip eden o sokakti cocuklar
  • kastamonuda her ilçenin 50 köyü olsa o ilçede 51 kahve diyebilecegimiz gereksiz çayevlerinin oldugunu bilseniz haberi normal karsılardınız. Tek gazete okunur o da spor iddaa. Ha bi de içerler. Evliyalar yaşamış ama işte geçmişte. Şimdikiler komedi. Bütün ayılarda Istanbula kaçtı diye biliyordum ama kalmış bir kaç tane işte.
  • Insan yokmuş demek ki
  • fışkiye ne la
  • Başkan Tahsin Babaş'ın iyi niyetini hak etmeyen insanların yaptığı bu davranışı kınıyorum. Kastamonu ileri gelenleri şehri bir adım ileriye taşımak istese de halk buna ayak uyduramıyor. Ben şehre Yeni taşındım. İnsan gördüklerine üzülüyor. Şehir mükemmel ama malesef insanları biraz daha kendini geliştirmeli. Yine de yaşanılacak yer. Doğası havası mükemmel.
  • kaların erimesiyle dış güçler dağdan inmişler:)
  • Ayısı meşhurdur.Demek karlar eriyince dağdan indiler
  • Adaletin olmadığı yerde bu tür yobazlıklar çok olur, suç bunlarda değil bunları cesaretlendirende.Türkiye'nin en temel problemi adalet, eğitim ken onlar koltuklarının altına çelik takviyeli beton atma derdinde olduğundan normal.Akıllı insanlara çok çok ihtiyaç var fakat doğruya, onlar terrörist oldular :-)))
  • Fışkiyeyi de kırmışlar:)
  • .. bahar geldi , uyandılar demek ..

Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilmek istenilen Uçak Kafe, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.

Kastamonu Belediyesi tarafından satılan alınan uçağın, parça parça Kastamonu’ya getirilerek montajına başlanmıştı. Aktekke Mahallesi Veli Efendi Camii yanında montaj çalışmaları devam eden uçak kafe, gece kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

Uçak Kafeye montajlanan merdivenler ile merdivenin üzerinde bulunan led yazılar, belediye ekipleri tarafından sabah sökülmüş halde bulundu. Yazılarla birlikte çevreye de zarar veren kimliği belirsiz kişiler, koltuk gibi bölümleri de tahrip ettiler.

Uçak Kafede inceleme yapan Belediye ekipleri, tahribata yol açan kişilerin bulunması için şikayette bulundu.



Uçak Kafe'ye saldırıp tahrip ettiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Mehmet abdullahoğlu ~ 7 yıl önce
Orayı tahrip eden o sokakti cocuklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gastamonuluamuaaag ~ 7 yıl önce
kastamonuda her ilçenin 50 köyü olsa o ilçede 51 kahve diyebilecegimiz gereksiz çayevlerinin oldugunu bilseniz haberi normal karsılardınız. Tek gazete okunur o da spor iddaa. Ha bi de içerler. Evliyalar yaşamış ama işte geçmişte. Şimdikiler komedi. Bütün ayılarda Istanbula kaçtı diye biliyordum ama kalmış bir kaç tane işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalanlardan biride... ~ 7 yıl önce
Yorum yapıyor
Ayu çok orada ~ 7 yıl önce
Insan yokmuş demek ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fışfış ~ 7 yıl önce
fışkiye ne la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Faik ~ 7 yıl önce
Başkan Tahsin Babaş'ın iyi niyetini hak etmeyen insanların yaptığı bu davranışı kınıyorum. Kastamonu ileri gelenleri şehri bir adım ileriye taşımak istese de halk buna ayak uyduramıyor. Ben şehre Yeni taşındım. İnsan gördüklerine üzülüyor. Şehir mükemmel ama malesef insanları biraz daha kendini geliştirmeli. Yine de yaşanılacak yer. Doğası havası mükemmel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dış güçler ~ 7 yıl önce
kaların erimesiyle dış güçler dağdan inmişler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjiq ~ 7 yıl önce
Ayısı meşhurdur.Demek karlar eriyince dağdan indiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç ve Ceza ~ 7 yıl önce
Adaletin olmadığı yerde bu tür yobazlıklar çok olur, suç bunlarda değil bunları cesaretlendirende.Türkiye'nin en temel problemi adalet, eğitim ken onlar koltuklarının altına çelik takviyeli beton atma derdinde olduğundan normal.Akıllı insanlara çok çok ihtiyaç var fakat doğruya, onlar terrörist oldular :-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 7 yıl önce
Iki ayyaş in yaptığını üstü kapalı siyasete bagladin. Kesin THY den uzmansin
Vatan ~ 7 yıl önce
Basına kuş pislese bu kuşları burdan uçuran devlettir hükümettir deyip eleştirebilecek kapasiteyi gördüm sende. Sizin gibiler için tek merak ettiğim şey şu, madem herşeyden rahatsızsınız, madem batıyı bu kadar seviyorsunuz, yaşantınız da örnek alıyorsunuz neden gidip iltica talebinde bulunup defolup gitmiyorsunuz? Hep siz kurtulun hem biz.
Aha ~ 7 yıl önce
Fışkiyeyi de kırmışlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
.. bahar geldi , uyandılar demek ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 ~ 7 yıl önce
10 numara yorum olmuş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000