06 Mart 2011, Pazar 08:24:28

UÇAK İÇİ EĞLENCE SİSTEMİNE YENİ BOYUT

Rusya'da bir havayolu şirketi 9 bin metre yükseklikte yolcuların zevkli uçuşu için canlı konser vermeye başladı.
  • vallahi şerefsizim aklıma gelmişti. sanırım birileri benden önce davranmış :)
  • çılgınca.
Rusya'da bir havayolu şirketi üzerinde yolculuk yapan vatandaşlar ödediklerinden fazlasını alıyor.

Bir çok havayolu şirketi gibi Avia Nova da seferlerinde eğlence sunuyor. Ancak Avia Nova'nın eğlencesi farklı. Yiyecek ve film izleme imkanının olmadığı şirket uçuşları boyunca canlı konser sunarak yolcularını eğlendirmeye çalışıyor.


Ekonomi sınıf hizmeti sunan havayolu şirketi geçtiğimiz ay içinde uçakta 20 kez konser düzenledi. Şirket düzenlediği oylama ile en popüler seçilen grupları uçaklarına davet ediyor. Şirketin konserden sorumlu organizatörleri 250'den fazla grubun uçakta konser verebilmek için sıraya girdiğini belirtiyor.


Havada konser vermeye çok meraklı olduğunu belirten Guru Groov grubun solisti Tanya Şamanina, "Macera olsun diye konser vermek istiyor. Bu zamana kadar hiç 10 bin metre yüksekte şarkı söylemedim. Çok sıradışı bir şey" şeklinde konuştu.


Konser öncesi yolculara grup ile ilgili duyuru yapılmıyor. Bu yüzden müzik grupların sıcak karşılanacaklarına dair vaad verilmiyor. Ayrıca heavy metal, punk ve rock gibi müzik tarzları için ise izin yok.

Avia Nova havayolları konser düzenleme fikri 170'den fazla koltuk için uygulanan gümrük vergisinden kaçmak için koltukları kaldırması sonrası oluştu. Bir ayda bir milyon dolar üzerine tasarruf eden şirketin tek derdi ortada kalan boşluğu doldurmak.


Konserleri uçuş esnasında yolcuların eğlenmesi için düşündüklerini anlatan Avia Nova'nın CEO'su Andrew Pyne, "Palyaçoların ve hokkabazların da uçuşlarımızda gösteri yapmalarını planlıyoruz. Eğlenceli olduğu sürece hem bizim markanın imajına uygun, hem emniyetli olması şartıyla farklı eğlence türlerini uçuşlarımızda teşvik ediyoruz" dedi.

UÇAK İÇİ EĞLENCE SİSTEMİNE YENİ BOYUT

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
vallahi şerefsizim aklıma gelmişti. sanırım birileri benden önce davranmış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çılgınca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000