01 Mart 2010, Pazartesi 08:30:28

"UÇAK ESKİDEN SOSYETE İŞİYDİ"

Bakan Yılmaz, hava alanlarının da otobüs terminalleri gibi yaygınlaştığını söyledi.
  • adam doğru demiş operation cı olarak uçağa binince kendini bişe sanan binlerce insan gördüm hala yapıyoruz hiç alakası yokken "istanbula uçakla gittim işte" diye cümleye başlayan birçok kşi var uçak bir lükstür .. bunu kabul edelim. bakanın burda dmeke istediği açık adam kendi toprağının memleketinin ifadesiyle sosyete ifadesini kullanmış ben çok ii anladım ve katılıyorum.. küçükken uçakla gidip gelenler gıptayla bakardık hatta arkadaşlarımız arasında ben uçağa 1 kere bindim diğeri ben senden daha fazla bindim diye iddalaşırdık halbuki hiçbirimiz bnmemiş ve görmemiştikkk
  • Neye itiraz ediliyor burda anlamıyorum. Çok geriye bakmaya gerek yok. 7-8 sene öncesine kadar uçak gerçekten seçkinlere has bir lükstü. Ama ben yakın zamanda Konya'dan İstanbul'a 39,99'a uçtum. Artık uçak belli bir sınıfa has bir ulaşım aracı değil.
  • Umarim Turkiye'deki tum havaalanlari aktif olur, hepsi havalimani kapasitesine cikar. Keske bilet fiyatlari konusunda vatandaslara biraz daha esnek olunsa. Bu endustriden bir cok kol ekmek yiyor. Umarim daha da cok istihdam saglanir, halkimiza daha cok is firsatlari sunulur. Havayolu ile, karayollari kazasinda kaybettigimiz hayatlarin da onune geceriz diye dusunuyorum.
  • Değerli arkadaşım, haberi iyice okursanız zamanında bu böyleydi deniliyor. Şimdi herkes binebiliyor, sosyete filan kalmadı. Herkes şölye bir düşünsün bakalım, yalanmı?15 sene önceyi kimler biniyordu kimler binemiyordu. Artık 25 saat otobüsle gitmiyor insanlar.Bu ülkenin insanlarına da bu yakışır. Sırf muhalefet olsun diye konuşmayalım.Mevzuya siyasi bakmayın. Dünya gelişiyor,Türkiyede gelişiyor. Olay budur.
  • Uçağa binmiştim bir zamanlar yani sosyetik liğim devam ediyormu nasıl öğrenebilirim acep
  • Hani bunlarda sınıf ayrımı yoktu.. inşallah ile maşallah ile bu zamana kadar geldiler inşallah ve maşallah ile ne kadar gidecekler acaba.. Sayın vekiller bilesiniz artık ASİLLERİNİZİN (yani bizlerin) hesap sorma yeri Sandık başı biliyorsunuz değilmi
  • ne demek sosyete işi sosyete olmayan uçağa binemez öyle mi ya da otobüsle seyahat edenler sosyete değildir basit avam tabakasından insanlardır bu ne saçmalık bu ne aşağılama ya
  • LAF SÖYLEDIM BAL KABAĞI....... :)))) misali...
  • Kötü mü oldu? Demek ki oluyormuş. Ne demek sosyete işi. Ben de vatandaşım, ben de vergili veriyorum. Tabi ki benim de uçakla yolculuk etmek hakkım. Ucuz, kaliteli, güvenli olması şartıyla bu konu yaygınlaştırılmalı.
  • İşte bir boş konuşma örneği.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'de hava alanlarının da otobüs terminalleri gibi yaygınlaştığını söyledi.

Yılmaz, Elazığ Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genel anlamda bölgede çok verimli bir üç gün geçirdiğini, bu bölgenin de insanı olarak ayrıca memnuniyet duyduğunu ifade eden Yılmaz, ''İnşallah yaptığımız bu çalışmaların bölgemize faydası olur, yararı olur. Bölgemizin hızlı bir şekilde kalkınmasında bir nebzede olsa katkısı olur inşallah. Ben geleceğe dair çok umutluyum onu söyleyeyim, bu yörelerimiz dışa çok açık yörelerimiz, girişimcilik kültürünün geliştirebileceğimiz yörelerimiz'' dedi.

Bir gazetecinin ''Bingöl'de yapılması planlanan hava alanı için ilk etapta bunun gerekliliği var mı?'' sorusu üzerine Bakan Yılmaz, ''Özel idare tarafından başlatılmış belli bir aşamaya getirilmiş, 1990'lı yılların ortalarında başlamış bir çalışma'' dedi.

Başlatılan bu çalışmayı bir anlamda tamamladıklarını dile getiren Bakan Yılmaz, hava alanlarının eskisi gibi olmadığını dile getirerek, şöyle devam etti:

''Eskiden hava yoluyla seyahat etme, tabiri caizse biraz sosyete işi gibiydi. Böyle parası pulu çok olan adamlar uçakla seyahat ederlerdi. Bugün artık otobüsten bir farkı yok neredeyse fiyatlar olarak da baktığınızda ucuz, otobüsten ucuz. Geçen sene sırf bakın 70-80 milyona yakın vatandaşımız, daha doğrusu hava yollarında genel olarak bir uçuş gerçekleşmiş bunun aşağı yukarı yarısına yakını da yurt içinde. 2004'de 6 milyon 2008'de 56 milyon vatandaş uçakla seyahat etmiş. Muazzam bir artış var. Yani artık ülkemizin her tarafında bu bir ihtiyaç. Terminal gibi, otobüs terminali gibi hava alanlarımız da yaygınlaşıyor.''

 

"UÇAK ESKİDEN SOSYETE İŞİYDİ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
adam doğru demiş operation cı olarak uçağa binince kendini bişe sanan binlerce insan gördüm hala yapıyoruz hiç alakası yokken "istanbula uçakla gittim işte" diye cümleye başlayan birçok kşi var uçak bir lükstür .. bunu kabul edelim. bakanın burda dmeke istediği açık adam kendi toprağının memleketinin ifadesiyle sosyete ifadesini kullanmış ben çok ii anladım ve katılıyorum.. küçükken uçakla gidip gelenler gıptayla bakardık hatta arkadaşlarımız arasında ben uçağa 1 kere bindim diğeri ben senden daha fazla bindim diye iddalaşırdık halbuki hiçbirimiz bnmemiş ve görmemiştikkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neye itiraz ediliyor burda anlamıyorum. Çok geriye bakmaya gerek yok. 7-8 sene öncesine kadar uçak gerçekten seçkinlere has bir lükstü. Ama ben yakın zamanda Konya'dan İstanbul'a 39,99'a uçtum. Artık uçak belli bir sınıfa has bir ulaşım aracı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarim Turkiye'deki tum havaalanlari aktif olur, hepsi havalimani kapasitesine cikar. Keske bilet fiyatlari konusunda vatandaslara biraz daha esnek olunsa. Bu endustriden bir cok kol ekmek yiyor. Umarim daha da cok istihdam saglanir, halkimiza daha cok is firsatlari sunulur. Havayolu ile, karayollari kazasinda kaybettigimiz hayatlarin da onune geceriz diye dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli arkadaşım, haberi iyice okursanız zamanında bu böyleydi deniliyor. Şimdi herkes binebiliyor, sosyete filan kalmadı. Herkes şölye bir düşünsün bakalım, yalanmı?15 sene önceyi kimler biniyordu kimler binemiyordu. Artık 25 saat otobüsle gitmiyor insanlar.Bu ülkenin insanlarına da bu yakışır. Sırf muhalefet olsun diye konuşmayalım.Mevzuya siyasi bakmayın. Dünya gelişiyor,Türkiyede gelişiyor. Olay budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağa binmiştim bir zamanlar yani sosyetik liğim devam ediyormu nasıl öğrenebilirim acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani bunlarda sınıf ayrımı yoktu.. inşallah ile maşallah ile bu zamana kadar geldiler inşallah ve maşallah ile ne kadar gidecekler acaba.. Sayın vekiller bilesiniz artık ASİLLERİNİZİN (yani bizlerin) hesap sorma yeri Sandık başı biliyorsunuz değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne demek sosyete işi sosyete olmayan uçağa binemez öyle mi ya da otobüsle seyahat edenler sosyete değildir basit avam tabakasından insanlardır bu ne saçmalık bu ne aşağılama ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LAF SÖYLEDIM BAL KABAĞI....... :)))) misali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kötü mü oldu? Demek ki oluyormuş. Ne demek sosyete işi. Ben de vatandaşım, ben de vergili veriyorum. Tabi ki benim de uçakla yolculuk etmek hakkım. Ucuz, kaliteli, güvenli olması şartıyla bu konu yaygınlaştırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte bir boş konuşma örneği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000