15 Ocak 2011, Cumartesi 08:35:53

UÇAK DA ÜRETİRİZ TANK DA

Zorlu Grubu Başkanı Ahmet Zorlu'dan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek geldi.
  • SAYIN ZORLU, KARAYOLLARI ARAZİSİNE YAPMAKTA OLDUĞUN O BETON YIĞININI, O UCUBEYİ GELECEK NESİLLERE NASIL ANLATACAKSIN ONU MERAK EDİYORUM. TABİİ O UCUBEYE İZİN VERENLERDE BU DÜNYA BAŞKENTİNE YAPILAN BU KÖTÜLÜĞÜN VE GÜNAHIN HESABINI GÜNÜ GELDİĞİNDE ALLAH'A VERECEK.
  • üç farklı firma insansız hava aracı üretti türkiye'de. gel gör ki biz hala israil'den almaya çalışıyoruz. Recep bey'i bu projelerden söz ederken hiç gören oldu mu?.. Türkiyede onlarca yıl önce uçak da yapıldı araba da... Biz bu kafayla çok gideriz. Benzin zamlarının ardı arkası yok, neden çıkıp E5'i kapatmıyoruz, sesimizi çıkarmıyoruz? Bizde protesto kültürü yok, ölümüne kanaatkar milletiz..
  • LUTFEN BENIM YAZIMI YAYINLARMISNIZ ? SIZ TARAFLI YAYIN MI YAPIYORSUNUZ?
  • sende o vizyon yok fabrikalarinda yillarca calismis birisi olarak bunu biliyorum
  • Ahmet Zorlu Bey! Aklınız daha önce nerdeydi? Akp öncesi dönemde soruyorum..İş adamları resmen Akp'nin baskısı altına girmişler ne kadar yazık..
Başbakan Erdoğan'ın, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl hedefleri arasında gösterdiği "yerli uçak ve otomobil" önerisine Zorlu Grubu Başkanı Ahmet Zorlu'dan destek geldi. Zorlu, "Devlet destek verirse uçak da üretilir tank da" dedi..

Vestel City'de, "100 milyonuncu TV'nin üretim bandından çıkışı nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Zorlu Holding Başkanı Ahmet Zorlu, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Kuveyt ve Katar gezisi sırasında "Türkiye'nin kuruluşunun 100'üncü yılı olan 2023'te yerli uçak ve otomobil yapmalıyız" önerisine Manisa'dan destek verdi.

Konuşmasında, Türk Silahlı Kuvvetleri için 'Karayel' adı verilen insansız hava aracını üretme konusunda kısa süre önce anlaşma yaptıklarını hatırlatan Zorlu, şunları söyledi:

'İNSANSIZ'LA FARK YOK

"İnsansız uçakla bu normal uçağın farkı yok. Devlet ve özel sektör birlikte yapabilir. Vestel'in güzel altyapısı var. Ar-Ge konusunda başarılı çalışmalar yapıyoruz. Uçak da yapılır tank da yeter ki destek verilsin. Devletin sanayi stratejisi olsun burada her şey yapılır."

HER GÜN SAVAŞ VAR

Ayrıca, son dönemde ihracatta eksen kayması olup olmadığı konusuna da değinen Zorlu, "İhracatta eksen kayması değil para kayması olur. Para neredeyse oraya gideriz. Napolyon'un dediği gibi para para para. Dünyada her gün ekonomik savaş yaşanıyor. Dolar 1.60'a çıktı, 1.54'e indi. Bu savaştır. Zengin ülke olmak için mutlaka sanayimizi desteklemeliyiz" dedi.
UÇAK DA ÜRETİRİZ TANK DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN ZORLU, KARAYOLLARI ARAZİSİNE YAPMAKTA OLDUĞUN O BETON YIĞININI, O UCUBEYİ GELECEK NESİLLERE NASIL ANLATACAKSIN ONU MERAK EDİYORUM. TABİİ O UCUBEYE İZİN VERENLERDE BU DÜNYA BAŞKENTİNE YAPILAN BU KÖTÜLÜĞÜN VE GÜNAHIN HESABINI GÜNÜ GELDİĞİNDE ALLAH'A VERECEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
üç farklı firma insansız hava aracı üretti türkiye'de. gel gör ki biz hala israil'den almaya çalışıyoruz. Recep bey'i bu projelerden söz ederken hiç gören oldu mu?.. Türkiyede onlarca yıl önce uçak da yapıldı araba da... Biz bu kafayla çok gideriz. Benzin zamlarının ardı arkası yok, neden çıkıp E5'i kapatmıyoruz, sesimizi çıkarmıyoruz? Bizde protesto kültürü yok, ölümüne kanaatkar milletiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LUTFEN BENIM YAZIMI YAYINLARMISNIZ ? SIZ TARAFLI YAYIN MI YAPIYORSUNUZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sende o vizyon yok fabrikalarinda yillarca calismis birisi olarak bunu biliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ahmet Zorlu Bey! Aklınız daha önce nerdeydi? Akp öncesi dönemde soruyorum..İş adamları resmen Akp'nin baskısı altına girmişler ne kadar yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000