02 Nisan 2018, Pazartesi 10:35:08

Uçak, çiftlik bahçesine acil iniş yaptı!

ABD'nin kuzeybatısında yer alan Montana eyaletinde Cessna 208B Grand Caravan tipi bir uçak, içerisinde bulunan 7 kişiyle birlikte bir çiftliğin bahçesine iniş yapmak zorunda kaldı. Uçakta bulunanlar yaralandı.
  • Oraya da mi gidek

ABD'nin kuzeybatısında yer alan Montana eyaletinde Cessna 208B Grand Caravan tipi bir uçak içerisinde bulunan 7 kişiyle birlikte bir evin bahçsine iniş yapmak zorunda kaldı. Uçakta bulunanlar yaralandı.

Haftasonu içerisinde 7 kişi bulunduğu belirtilen 1987 yapımı Cessna 208B Grand Caravan tipi tek motorlu bir uçak, Montana'da bulunan Gardiner Havalimanı yakınlarında bulunan bir çiftliğin bahçesine acil iniş yaptı. Bölge itfaiye şefi Matthew Goodnow, N9339B kuyruk tescilli uçağın pilotunun Gardiner Havalimanı'na iniş yapmayı planladığını ancak motor arızası nedeniyle bunu gerçekleştiremeyeğini bildirerek havalimanı yakınlarındaki bir çiftliğin bahçesine inmek zorunda kaldığını ifade etti.

Yaşanan kazada uçakta bulunan 7 kişinin hafif şekilde yaralandığı açıklandı. Uçağın paraşütle atlama organizasyonları düzenleyen bir şirkete ait olduğu ve şirket yetkililerinin konuyla ilgili bir açıklama yapmadığı belirtildi.

©AirportHaber.com

Uçak, çiftlik bahçesine acil iniş yaptı!

Yorumlar

Arff ~ 6 yıl önce
Oraya da mi gidek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000