31 Mayıs 2010, Pazartesi 14:01:41

Uçak biletinizi Cep'te 'Bulucak'sınız

Yenilikçi internet girişimleriyle dikkat çeken Inveon Ventures, Türkiye’nin ilk yurtiçi uçak bileti arama motoru Bulucak.com için Türkiye’nin ilk yurtiçi mobil uçak bileti arama motorunu iPhone, iPod touch ve iPad için geliştirdi.
  • Hala Zonguldak için arama yapılamıyor sitelerinde...
  • Geçen yaz Unisec yazılım ve Turk.travel birlikteliğinde bu yazılım çoktan hayata gerçekleştirilmiş ve turevleri hayata geçirilmiştir.ve ayrıca enson unisec sahinoglu turizm birlikteliği ile www.cepdebilet.com'u incelemenizi tavsiye ederim saygılarımla Y.K.
Uçak bileti bulmak için siteler arasında dolaşmayı tarihe gömen, Türkiye’nin ilk yurtiçi uçak bileti arama motoru Bulucak.com, artık uçak biletlerini cebinize getiriyor. Türkiye’nin ilk yurtiçi mobil uçak bileti arama motorunu iPhone için geliştiren Bulucak.com, yeni Uçak Bileti iPhone uygulamasıyla hızlı ve kolay bir şekilde iPhone üzerinden yurtiçi uçuşları karşılaştırmalı olarak ve anlık güncel bilet fiyatlarıyla birlikte görüntülemeye imkan veriyor.

Bulucak.com'un Uçak Bileti iPhone uygulaması sayesinde kullanıcılar sorgulama sonuç sayfası üzerinde bilet satın alma veya rezervasyon için havayollarını direk arayabiliyor veya havayolu firmalarının satın alma ekranlarına geçip satın alma işlemine devam edebiliyorlar. Uçak bileti rezervasyon ve satış işlemlerinin yanı sıra, iPhone kullanıcıları Türkiye’de bulunan yurtiçi ve yurtdışı havayolu firmalarının Türkiye ofis iletişim bilgileri ile havalimanlarının iletişim bilgilerine de Uçak Bileti uygulamasıyla anında erişebiliyor.
Yenilikçi internet girişimleriyle dikkat çeken Inveon Ventures’ın, mobil internet mecrası üzerine odaklanmış Türkiye’deki tek reklam ağı Mobilike ve amvg’nin desteği ile hayata geçen Uçak Bileti iPhone uygulamasının tüm içerik ve arama altyapısı Bulucak.com tarafından sağlanmıştır.

iTunes mobil uygulamalar sayfasından ücretsiz olarak indirilebilen Uçak Bileti iPhone uygulaması, iPhone’un yanı sıra iPod touch ve iPad cihazlarıyla da çalışabiliyor.













Uçak biletinizi Cep'te 'Bulucak'sınız

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hala Zonguldak için arama yapılamıyor sitelerinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçen yaz Unisec yazılım ve Turk.travel birlikteliğinde bu yazılım çoktan hayata gerçekleştirilmiş ve turevleri hayata geçirilmiştir.ve ayrıca enson unisec sahinoglu turizm birlikteliği ile www.cepdebilet.com'u incelemenizi tavsiye ederim saygılarımla Y.K.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000