23 Mayıs 2020, Cumartesi 09:05:31

Uçak bileti satışları arttı

Corona virüs salgınında yaşanılan aşağı yönlü düşüş ve devreye alınan "Covid-19 Normalleşme Planı" uçak bileti aramaları ile satışlarını ciddi oranda arttırdı. Uçak bileti satışları yüzde 80 oranında arttı.
  • Uckagitcilik artmis.
  • Haberin içeriği şaka gibi. Ahahaha ya hala gülüyorum. Kesinlikle bilet satışları patladı bu doğrudur :)
  • Aylar önce satılan, sefer iptali nedeniyle gerçekleşmeyen bilet ücretleri iade edilmedi. Yolcular mağdur. Aynı hatayı iki defa yapacaklarını sanmıyorum. Bu haberin kaynağı havayolu olsa inanma ihtimalim daha fazla olurdu. İnanmıyorum...
  • Saçma sapan pompalama.neresi %98 arttı daha evin önüne çıkamıyoruz korkudan..havacılığı el birliği ile bitirdiler..
  • % 98 artmis. Bir kurusunuz var buna bir kurus daha ekliyorsunuz. Artis %100 ama elinizde hala 2 kurus var.
  • Bıraksın palavrayı. %80 artmış güya. Üstelik de herşeye hergün zam geliyor ve alım gücü iyice düşmüşken. Kaç kişi bu riski göze alır da uçağa biner? Bilet satılsın diye algı operasyonu yapıyor.

Corona virüs salgınında yaşanılan aşağı yönlü düşüş ve devreye alınan "Covid-19 Normalleşme Planı" uçak bileti aramaları ile satışlarını ciddi oranda arttırdı. Son düzenlemeler ve 65 yaş üstüne getirilen seyahat serbestliği sonrasında uçak bileti satışları yüzde 80 oranında arttı.

Enuygun adlı bilet satış sitesinin uçak ve otobüs bileti satış tercihlerinden derlediği verilere göre bilet aramaları ve satışlarında son 2 günde çok ciddi artış oldu.

Açıklamada, 65 yaş üstüne getirilen seyahat serbestliği, onlara bir ya da iki kişinin eşlik edebiliyor olması ve Türk Hava Yolları’nın yurt içi uçuşlarına 4 Haziran’da başlayacağını açıklaması sonrasında bilet satışlarında çok ciddi artışlar yaşandığı ve uçak bileti aramaları önceki haftaya göre yüzde 98 arttığına dikkat çekildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sitenin seyahat analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, uçak bileti bilet satışlarında yüzde 80 oranında artış olduğunu belirtti.

Uçak bileti satışları arttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Cevap ~ 4 yıl önce
Uckagitcilik artmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç güleceğim yoktu ~ 4 yıl önce
Haberin içeriği şaka gibi. Ahahaha ya hala gülüyorum. Kesinlikle bilet satışları patladı bu doğrudur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanmıyorum ~ 4 yıl önce
Aylar önce satılan, sefer iptali nedeniyle gerçekleşmeyen bilet ücretleri iade edilmedi. Yolcular mağdur. Aynı hatayı iki defa yapacaklarını sanmıyorum. Bu haberin kaynağı havayolu olsa inanma ihtimalim daha fazla olurdu. İnanmıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya bi gidin işinize ~ 4 yıl önce
Saçma sapan pompalama.neresi %98 arttı daha evin önüne çıkamıyoruz korkudan..havacılığı el birliği ile bitirdiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 4 yıl önce
% 98 artmis. Bir kurusunuz var buna bir kurus daha ekliyorsunuz. Artis %100 ama elinizde hala 2 kurus var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikret ~ 4 yıl önce
31mayista askerler tezkere alacakları için yuklendiler Kasım celbiyle Aralık celbi bir çıkacağı içindi ama onuda kapattılar ama herkez almıştır
Algı operasyonu ~ 4 yıl önce
Bıraksın palavrayı. %80 artmış güya. Üstelik de herşeye hergün zam geliyor ve alım gücü iyice düşmüşken. Kaç kişi bu riski göze alır da uçağa biner? Bilet satılsın diye algı operasyonu yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Megmet ~ 4 yıl önce
Dün 500 kişi bilet istiyorsa bu gün 1000 kişi olmuştur düne kadar zaten sayı sıfırdı. Sayı vermediler oran verdiler. Sen gitme ben gideceğim. Bi türlü mutlu olmuyorsunuz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000