18 Ocak 2010, Pazartesi 07:58:55

Uçak bakım hangarı tamamlanmak üzere

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda uçakların bakım ve tamiratının yapılacağı 12 milyon dolarlık uçak bakım hangarının bitme aşamasına geldiği belirtildi.
  • YA YAPTIGINIZ YORUMLARI NEYE DAYANARAK YAPIYORSUNUZ YILLARIN TECRÜBELİ İŞADAMLARINA SAHİP ASAL HAVACILIK KALKIP 12 MİLYON DOLARINI ÇÖPE ATACAK KADAR SALAKMI YA.YANİ ARKADAŞLAR SİZLERE NE DİYECEGİM BİLMİYORUM LÜTFEN BİLMEDEN KONUŞMAYIN YORUM YAPMAYIN YA BİRAZ ARAŞTIRIN BU NEYİN NESİ DİYE YAPTIGINIZ YORUMLAR HARBİDEN AYIPSANACAK TÜRDEN..
  • işe başlasın insanlar çalışsın ekmek kazansın şirket kzansın vergi versin ülke kazansın. tek sorun kaliteli teknisyenleri orya nasıl çekeceği.
  • sektörden bihaber insanlarla iş yapılmaz bu nasıl bir mantık alt yapısız bir yatırım bence
  • sertifikalı teknisyenleri ısparta sanayi sitesinden mi toplayacaklar?
  • yedek parçaları Ispartadan karşılarlarsa, bakacakları son uçak giren ilk uçak olur. sertifikalı uçak parçalarını ısğartada ürettireceklerse ayrı tabii :)

Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye'nin dördüncü hangarını yapan Asal Havacılık ve Teknoloji Merkezi Koordinatörü Bülent Dilmen, yurt içi ve yurt dışından gelecek uçakların bakımının yapılacağını söyledi. Bu noktada Hollanda, Fransa ve Almanya'daki hava yolu şirketleri ile bağlantı sağlanmaya çalıştıklarını ifade eden Dilmen, uçakların boya, bakım ve tamirini yapacaklarını belirtti. Dilmen, hedeflerinin yurt içi ve yurt dışındaki uçakları Isparta'ya çekebilmek olduğunu aktardı.

Yaptıkları tesisin Isparta'nın ekonomisi ve adının dünyaya duyurulması adına önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Dilmen, "Merkezimizin hizmet ağının zamanla gelişmesiyle Isparta'nın adını dünyaya da duyurmaya başlayacağız. Yedek parça ihtiyacının ilk aşamada olmasa da ilerleyen zamanlarda tamamının Isparta'dan karşılanabileceğini düşünüyoruz." diye konuştu.

Uçak bakım hangarı tamamlanmak üzere

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
YA YAPTIGINIZ YORUMLARI NEYE DAYANARAK YAPIYORSUNUZ YILLARIN TECRÜBELİ İŞADAMLARINA SAHİP ASAL HAVACILIK KALKIP 12 MİLYON DOLARINI ÇÖPE ATACAK KADAR SALAKMI YA.YANİ ARKADAŞLAR SİZLERE NE DİYECEGİM BİLMİYORUM LÜTFEN BİLMEDEN KONUŞMAYIN YORUM YAPMAYIN YA BİRAZ ARAŞTIRIN BU NEYİN NESİ DİYE YAPTIGINIZ YORUMLAR HARBİDEN AYIPSANACAK TÜRDEN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işe başlasın insanlar çalışsın ekmek kazansın şirket kzansın vergi versin ülke kazansın. tek sorun kaliteli teknisyenleri orya nasıl çekeceği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sektörden bihaber insanlarla iş yapılmaz bu nasıl bir mantık alt yapısız bir yatırım bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sertifikalı teknisyenleri ısparta sanayi sitesinden mi toplayacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yedek parçaları Ispartadan karşılarlarsa, bakacakları son uçak giren ilk uçak olur. sertifikalı uçak parçalarını ısğartada ürettireceklerse ayrı tabii :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000