04 Eylül 2011, Pazar 08:20:41

UÇAK ARIZA YAPTI SEFERLER İPTAL EDİLDİ...

Avusturya Hava Yolları'nın Viyana- İstanbul seferini yapacak olan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı teknik arıza yapınca sefer karşılıklı olarak iptal edildi...
  • avusturya ucmasa ne olur yolcuları star alliance muhabbetine thy tasır parasını avusturya alır hamallıgınıda thy yapar.. ne ucak gondercek ugrasacak..
  • Arızalanan uçak yerine başka bir uçak Viyana'dan gönderememişler mi? Veya hemen başka şirketten bir uçak kiralayamamışlar mı? Yoksa arıza bir bahane mi? Boş uçmaktansa...
İstanbul'a gelmesi beklenen uçağın arıza yapması nedeniyle iptal edilen uçuş sonrası, saat 17: 35'te İstanbul-Viyana seferini bekleyen 172 yolcu seferin iptal edilmesi nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bilet değişikliği için şirketin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki bilet satış ofisinin önünde kuyruk oluşturan yolcuların bazıları alternatif uçuşlarla Viyana'ya gönderilirken bazıları ise İstanbul'da kaldı.

Yolcular duruma tepki gösterdi, yetkililer ise arıza yapan yapan uçağın uçmasının tehlikeli olduğunu yolculara anlatmaya çalıştı.
UÇAK ARIZA YAPTI SEFERLER İPTAL EDİLDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
avusturya ucmasa ne olur yolcuları star alliance muhabbetine thy tasır parasını avusturya alır hamallıgınıda thy yapar.. ne ucak gondercek ugrasacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arızalanan uçak yerine başka bir uçak Viyana'dan gönderememişler mi? Veya hemen başka şirketten bir uçak kiralayamamışlar mı? Yoksa arıza bir bahane mi? Boş uçmaktansa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000