02 Temmuz 2013, Salı 12:02:55

UÇAK ALEV TOPUNA DÖNDÜ!

Almanya’nın Brandenburg eyaletinde gösteri yapan bir uçak düştü. Alev topuna dönen uçağın pilotu hayatını kaybetti.
  • Biz kültürsüsüz, kültürlü olan böyle uçmaya devam etsin. Çokta TIN! Beni evde çocuğum bekliyor beyler. İsim-imza: Kültürsüz pilot
  • Önce lövye ileri sonra yatış ve yeteri kadar direksiyon Motoru dursada tonoyu tamamlayabilirdi Geçmiş olsun Seyirciye bu kadar yakın yapmayanda gerek yok
  • Bende kesinlikle Nihat Bey gibi dusunuyorum.Ülkemizde havacilik kulturunun gelismesi icin oncelikle ve kesinlikle sivil havaciligin,dolayisi ile genel ve sportif havaciligin gelismesi gerekir.Bunun icine balonda girer,parasutte girer,planorde girer,delta kanatta girer.Dünyada yapilan ve uygulanan havaciligin bircok dali ulkemizde henuz ya yok yada butun imkanlar zorlanarak az sayida havaci tarafindanguc bela yapilmaya calisiliyor.Bunun sebepleri tabiki tartisilir ve bircoguda barizdir.Pilotu sadece jet pilotu,ucagida sadece jet yada yolcu ucagi olursa adamdan sayiyoruz.Oysa havacilik kulturu bukadar dar bir kapsamda degerlendirilebilecek bir olgu degildir.
  • uçakla oyun olmaz...
  • Kadin bile anlamis ucagin kirima gittigine. Nein nein diye bagiriyor
  • Nihat Odabaş'a katılıyorum. Çok doğru söyledikleri... Video'da motorun gaz kestiği bariz duyuluyor. Ama sebebi muamma. Yere teması tam olarak göremiyoruz. Otobüs görüntüye engel. Ama sanki pilot durumu kurtarmış da kanat orada duran bir otomobil ya da kulübeye takılmış gibi... Sonuçta olan olmuş, geçmiş olsun...
  • hiç motor durmuşa benzemiyor sesı gayet iyi geliyor haberin kaynagında bilgi kirligi var resmen kanadıcarptıktan sonra kaza meydana geliyor cok yazık inşallah bu tür gösteri kuralları tekrar gözden gecirilsin
  • Diğer yorumlara bakın ! hele sonuncusuna .... Havacılık Kültürü olmayan Ülke insanının ispatıdır. Tabi Airport haber 'in bu habere ilişkin başlığı da çok hatalı ve imalı .. öyle tabii bütün gösteri uçuşları kaza ile biter ... Airport haber yöneticilerini bu konuda daha hassas olmaya davet ediyorum. Teşekkür ederim, saygılarımla.
  • bir önceki kazada yasaklansın, havacılık gösteri akrobasi yapılmayacak kadar ciddi kurallı ve disiplinli bir alandır diye yazmıştım. daha kaç canın bu uğurda gitmesi gerekir diye yazmıştım. bir kaç tane çok bilmiş de bunu beğenmemişti. alın şimdi buyrun.
  • N'oldu şimdi? Gösteri için değdi mi? Oradaki seyircilerin kaçı uçmaya gider artık? Bu manevrayı adam gibi az daha yüksekte yapması gerek. Tam bir intihar. Anlamak için pilot olmaya gerek yok uçağı düzeltecek yüksekliği kalmadı kanadı taktı paramparça oldu. Saçma sapan bir uçuş. B planı yok adamın. A planı gitti mi ölmeye programlanmış.

Almanya’nın Brandenburg eyaletindeki Barnim İlçesi yakınlarında düzenlenen ‘Finowfurt’ adı verilen havacılık fuarında gösteri uçuşu yapılan uçak düştü.

Amatör bir kameraman tarafından görüntülenen gösteri uçuşu yapan uçağın havada motoru durdu. Uçağın motorunun durduğunu anlayınca atlayan pilot hayatını kaybetti.

Alev topuna dönen uçağın motorunun neden durduğu araştırılıyor.

İŞTE AMATÖR KAMERA TARAFINDAN SANİYE SANİYE KAYDEDİLEN O ANLAR

UÇAK ALEV TOPUNA DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

kültürsüz ~ 11 yıl önce
Biz kültürsüsüz, kültürlü olan böyle uçmaya devam etsin. Çokta TIN! Beni evde çocuğum bekliyor beyler. İsim-imza: Kültürsüz pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 11 yıl önce
Önce lövye ileri sonra yatış ve yeteri kadar direksiyon Motoru dursada tonoyu tamamlayabilirdi Geçmiş olsun Seyirciye bu kadar yakın yapmayanda gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fangio ~ 11 yıl önce
Bende kesinlikle Nihat Bey gibi dusunuyorum.Ülkemizde havacilik kulturunun gelismesi icin oncelikle ve kesinlikle sivil havaciligin,dolayisi ile genel ve sportif havaciligin gelismesi gerekir.Bunun icine balonda girer,parasutte girer,planorde girer,delta kanatta girer.Dünyada yapilan ve uygulanan havaciligin bircok dali ulkemizde henuz ya yok yada butun imkanlar zorlanarak az sayida havaci tarafindanguc bela yapilmaya calisiliyor.Bunun sebepleri tabiki tartisilir ve bircoguda barizdir.Pilotu sadece jet pilotu,ucagida sadece jet yada yolcu ucagi olursa adamdan sayiyoruz.Oysa havacilik kulturu bukadar dar bir kapsamda degerlendirilebilecek bir olgu degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 11 yıl önce
uçakla oyun olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bariz ~ 11 yıl önce
Kadin bile anlamis ucagin kirima gittigine. Nein nein diye bagiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Video... ~ 11 yıl önce
Nihat Odabaş'a katılıyorum. Çok doğru söyledikleri... Video'da motorun gaz kestiği bariz duyuluyor. Ama sebebi muamma. Yere teması tam olarak göremiyoruz. Otobüs görüntüye engel. Ama sanki pilot durumu kurtarmış da kanat orada duran bir otomobil ya da kulübeye takılmış gibi... Sonuçta olan olmuş, geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 11 yıl önce
hiç motor durmuşa benzemiyor sesı gayet iyi geliyor haberin kaynagında bilgi kirligi var resmen kanadıcarptıktan sonra kaza meydana geliyor cok yazık inşallah bu tür gösteri kuralları tekrar gözden gecirilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10.sn ~ 11 yıl önce
Hocam video'nun tam 10.sn'sinde motor duruyor, hem motor sesi kesiliyor, hem de pervane dönmüyor, sonrasında pilot uçağı çeviriyor ama kanadı kurtaramıyor.
Nihat Odabaş ~ 11 yıl önce
Diğer yorumlara bakın ! hele sonuncusuna .... Havacılık Kültürü olmayan Ülke insanının ispatıdır. Tabi Airport haber 'in bu habere ilişkin başlığı da çok hatalı ve imalı .. öyle tabii bütün gösteri uçuşları kaza ile biter ... Airport haber yöneticilerini bu konuda daha hassas olmaya davet ediyorum. Teşekkür ederim, saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Bu uçuşun havacılıkla veya gösteriyle alakası yok. Tamamen sorumsuzca, bilinçsizce, hesapsızca yapılmış ve sonu facia olmuş. Siz kimsenin havacılık kültürünü değerlendiremezsiniz Nihat bey. Ne hadinize 'havacılık kültürü olmayan ülke insanı' demek?
Nihat Odabaş ~ 11 yıl önce
Havacılık Kültürü olsa siz dahil bu sitede yazan her yorumcu önce adı ile yazabilme cesaretini gösterirdi. Bakın adınızı veremiyorsunuz. Kimsiniz belli değil.Bu öylesine yazmak ama yazdığınızdan kaçabilmek kapısını da açık bırakmak demektir. Evet, bu Ülke de Havacılık Kültürü YOKTUR ! bunun tersini söylemeyi çok isterdim ama bu bizim kabul edip bir an önce çaresine bakmak zorunda olduğumuz bir gerçeğimizdir. Teşekkür ederim. Saygılarımla.
vatandaş ~ 11 yıl önce
bu ne kibir ya,ikide bir havacılık kültürü olmayan falan? sizin kültür kriteriniz nedir söylermisiniz,siz hangarlardamı doğup büyüdünüz anlamadım kokpittemi beslendiniz,siz kim oluyorsunuzda böyle bir tabir kullanabiliryorsunuz?
vatandaş ~ 11 yıl önce
ayrıca benim aldığım kültürde?! hava aracını hiç bir zaman limitlerde uçurmayın derler.sınamayın derler.çünkü anlık bir hata zincirleme sonuçlar doğurur ve bedeli ağır ödenir.benim şahsi fikrimde,bu havacılık akrobasisi saçmasapan,insanların hafızalarını genelde kazaları sokan,adrenalin için lüzumsuz tehlikelere giren bir spor.yazılcak okadar çok şey varki,bu satırlar yetmez.AMa her hafta burada bir kaza haberi okumakatan...yazık,ne diyebilirimki?
Nihat odabaş ~ 11 yıl önce
Çünkü kardeşim Havacılık Kültürü olması için Genel ve Sportif Havacılığın olması gerekir ! bunu o kafana yaz ! Semalarında sadece yolcu uçakları olan bir ülkede Havacılık Kültürü olmaz bunu da yaz bir tarafına.. anladın mı şimdi ? burada kibir filan yok gerçek var , bunu da anla ve vatanına faydası olacak yorumlar yapmaya çalış. Mesela bunun için tez vakit Havacılık Kültürü nedir nasıl oluşur bunlar hakkında kitaplar oku kendini yetiştir. O zaman yorum yazarken ADINI ve SOYADINI yazacak kadar hakim olursun konulara ! Teşekkür ederim, saygılarımla.
yasaklansın ~ 11 yıl önce
bir önceki kazada yasaklansın, havacılık gösteri akrobasi yapılmayacak kadar ciddi kurallı ve disiplinli bir alandır diye yazmıştım. daha kaç canın bu uğurda gitmesi gerekir diye yazmıştım. bir kaç tane çok bilmiş de bunu beğenmemişti. alın şimdi buyrun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FURY ~ 11 yıl önce
BİRÇOK İNSAN SUDA BOĞULARAK HAYATINI KAYBEDİYOR, SU İLE TEMAS DOLAYISI İLE ÇOK RİZKLİ BİR EYLEM OLDUĞUNDAN İNSANLARIN SU İÇMELERİ VE HATTA YIKANMALARININ DAHİ ENGELLENMESİ GEREKİR
yasaklansın diyene ~ 11 yıl önce
.. a be kardeşim araba da kullanmayalım o zaman. Bizim Ülkemizde bir yıl içinde kaç kişi ölüyor trafikte? hiç mi kafan yok senin.
N'oldu? ~ 11 yıl önce
N'oldu şimdi? Gösteri için değdi mi? Oradaki seyircilerin kaçı uçmaya gider artık? Bu manevrayı adam gibi az daha yüksekte yapması gerek. Tam bir intihar. Anlamak için pilot olmaya gerek yok uçağı düzeltecek yüksekliği kalmadı kanadı taktı paramparça oldu. Saçma sapan bir uçuş. B planı yok adamın. A planı gitti mi ölmeye programlanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000