15 Ağustos 2010, Pazar 08:35:44

Uçak, ağaçların üzerine indi!

İsveç'te özel küçük bir uçağıyla uçuşa başlayan deneyimli bir pilot, ağaçlık bölgede fazla yükselemeyeceğini anlayınca ağaçların üzerine indi.
  • kücük bir ucagi ile ucusa baslayan DENEYIMLI PILOT YUKSELEMEYECEGINI ANLAYINCA agacin üstüne indi... helal olsun baya deneyimli imis agacin üstüne indirmis:):):):):):):):)
Stockholm'un kuzeyinde bulunan Frölunda'dan tek kişilik küçük uçağıyla gezmek için havalanan Calle Hyllander adlı İsveçli, olayı anlatırken uçağın motorunda meydana gelen bir arızadan dolayı ağaçlık bölgenin üzerine çıkıp daha fazla yükselemeyeceğini fark ettiğini söyledi.

Bunun üzerine iki ağacın üzerine iniş yapmak zorunda kalan Calle Hyllander, ağaçtan da tırmanarak aşağı indi ve yardım için itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kanatları ağaçlar arasına sıkışıp kalan uçağı zorlukla yere indirdi. Kazadan yara almadan kurtulmayı başaran pilot, 10 yıl önce satın aldığı bu uçağın yerine motoru daha güçlü bir uçak alacağını söyledi.
Uçak, ağaçların üzerine indi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kücük bir ucagi ile ucusa baslayan DENEYIMLI PILOT YUKSELEMEYECEGINI ANLAYINCA agacin üstüne indi... helal olsun baya deneyimli imis agacin üstüne indirmis:):):):):):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000