16 Haziran 2009, Salı 09:19:58

UÇAĞIN MOTORU PARAMPARÇA OLDU! (VİDEO)

Endonezya'da Jayapura-Tanahmerah seferini yapan Dornier Do-328-100 tipi küçük bir yolcu uçağı piste bir anda köpek fırlayınca büyük bir tehlike atlattı.
  • Arkadaşlar şu denizde rüzgar paraşütü yapan genci hatırlıyormusunuz, hani uçağın kanadına takılıp gidiyordu, bir de sahil üzerinden alçak geçen, sonrada ditching yapan bir yolcu uçağı, hatırladınız mı? Bunlar harika şekilde yapılmış computer animated çekimlerdi. Bu da aynısı fazla inanmayın yanlızca aferin deyin yapanlara. Adamlar disaster yaratmak konusunda bir numara çekimler çok iyi.
  • goruldugu gıbı pilot hıcbırsey yappamasaydı daha iyiydi ...
  • köpeği gördükten sonra pilotun tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım:s yeniden kalkmaya mı çalışıyo yoksa ani bi frenleme mi yapıyo....ama belli pilot panik olmuş..köpek gelmiş geçmiş..o köpek uçağa çarpsa bile daha az hasar olurdu :)
  • pilot biraz fazla panik yapmış sanırım, herhangi bir tepki vermese muhtemelen köpek kaçardı ya da köpeğe çarpsa bile bundan daha fazla hasar ve tehlike olmazdı...

Geçtiğimiz pazar günü Endonezya'da ilginç bir havacılık kazası yaşandı. İçinde bulunan 29 yolcu ve 4 mürettebatıyla birlikte Jayapura-Tanahmerah seferini yapan uçak Tanahmerah'a inişinin ardından pistte aniden bir köpek fırlayınca büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Köpeğin piste fırladığını gören pilot frenlere asıldı ve uçağın dengesi bir anda kayboldu. Ardından uçağı toparlamaya çalışan pilot, hamlesinde başarılı olamayınca uçak pist dışına çıktı ve sağ kanadının üzerine yattı.

Olayda kimsenin burnu dahi kanamazken, uçakta ağır hasar oluştuğu belirtildi.



©AirportHaber.com

 

UÇAĞIN MOTORU PARAMPARÇA OLDU! (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar şu denizde rüzgar paraşütü yapan genci hatırlıyormusunuz, hani uçağın kanadına takılıp gidiyordu, bir de sahil üzerinden alçak geçen, sonrada ditching yapan bir yolcu uçağı, hatırladınız mı? Bunlar harika şekilde yapılmış computer animated çekimlerdi. Bu da aynısı fazla inanmayın yanlızca aferin deyin yapanlara. Adamlar disaster yaratmak konusunda bir numara çekimler çok iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
goruldugu gıbı pilot hıcbırsey yappamasaydı daha iyiydi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
köpeği gördükten sonra pilotun tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım:s yeniden kalkmaya mı çalışıyo yoksa ani bi frenleme mi yapıyo....ama belli pilot panik olmuş..köpek gelmiş geçmiş..o köpek uçağa çarpsa bile daha az hasar olurdu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pilot biraz fazla panik yapmış sanırım, herhangi bir tepki vermese muhtemelen köpek kaçardı ya da köpeğe çarpsa bile bundan daha fazla hasar ve tehlike olmazdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000