31 Ekim 2015, Cumartesi 13:55:27

Uçağın kara kutusu bulundu

Sina Yarımadası'nda düşen Metrojet uçağının kara kutusunun bulunduğu açıklandı.
  • Evet sayin hakan bal. Eger bir motor. Of. Olursa ikinci motor. Ucagi rusyaya fahat goture bilirdi Bu da pilotlarin maharetine bagli. Calisan motora yardimci ucus kumandalari Devreye sokarlar bunlari biz derslerde. Ogrendik zamanla . Alla o gunleri gotermesin . Bir hava yollarin Ismine gerekyok. DC 9 tipi ucak viyanadan. Istanbula geliyormus . Tam. Saatini hatirlamiyorum . Kalkistan yarim saatmi bir saatmi Sonra bir motor devredisi oluyor . Ucak fool. Dolu Bir pilot. Diger pilota inelim diger pilot hayir inmiyelim diyor ve allahinizniylesagselim tek motorla yesilkoye iniyor . Kusura bakmayin ben birturlu alisamadim Ataturk Air port. Bildim bileli yesilkoy Air port. Yesilkoy hava alani Diyoruz Kisacasi tek motor Ucagi indire bilir Birisi parasut hizla nasil acilir. Hava kuvvetleri Ucaklari nasil aciliyor. Yolcu ucaklari stall a girmedi mudetce. Yavas suzulur . Allah gostermesin. Saygilar
  • Yardimci parasut hicde. Zor degil bir ucak. Yapimci icin Baska bir yorumcu Yaziyor cok yakit. Harcaniyor Siz insan faktorunemi onem veriyorsunuz yoksa. Fazla yakit harcamayami. Bu cok onenli. Agirligina gelince. Ucak dizayn edildigi vakit onun agirliginida hesaba konur . Ucak kazasi hic kurtulan olmiyor. Allah korusun T HY. Yeyi ve diger sirketleri korusun . Allah. Sahiplerine sabir versin.
  • Bazi yorumcular. Ucaklar icin parasut. Sistemi yerlestirmek. Cok iyi olur. Gercekten ben bir havaci olarak. Bu oneriyi. Butun ucak. Yapimci firmalara. Fikir olarak oneriyorum. Bundan sonra yapilan. Ucak dizaynlarina. Perasut sistemi yerlestirmek. Bu kadar insan oluyor. Hic olmassa bir kurtarici olabilir. Boeing ve Air bustan Hayirli haber bekliyorum . Saygilarimla. Not. Dusunce bir teknoloji bulusudur.
  • Olen kucuk kizin yuzunu iyiki mozaiklediniz yoksa birisi taniyabilirdi
  • Kaç mt kare paraşüt kazım 1 O hızda nasıl açılacak 2 Kaç yaşındasın merak ettim 3
  • Çok haklısınız. Canların bu kadar kolay harcanmasına yürekler dayanmıyor. Fikrinize katılıyorum. Havacılık sektörünün gelmiş olduğu noktaya bakılırsa artık uçak kazasına bağlı ölümlerin neredeyse hiç olmaması lazım. O kadar çok üzülüyorum ki ne desem boş. Bu tarz inovatif fikirlerin bir araya toplanıp acilen en uygunun hayata geçirilmesi gerekiyor. İnşallah bu konuda Bayrak Taşıyıcımız öncü olur. (Rica ediyorum, bu yorumuma konu ile alakasız olarak THY 'yi eleştirecek yorumlar yazmayın, fikrimi seve seve eleştirebilirsiniz) Selamlar Yusuf Topal
  • FD OFF kalkıldığında A320 seri uçaklarda Motorlar sapıtıyor.Kısa mesfede düşmüş olması düşük süratten stall ihtimali var.Ölenleere rahmet aillelerine baş sağlığı dilerim.
  • Eee havacılığın fıtratında var düşmek dermişiiimmm
  • Lutfen ysrin gidin oyunuxu kullanin!
  • Tek motoru dursa rusya ya devam mı edecekti?

Sina Yarımadası'nda düşen Metrojet uçağının kara kutusunun bulunduğu açıklandı.

Ekipler, kabinde pilotların konuşmalarını ve uçuşa dair teknik detayları kaydeden karakutuya ulaştı. Uçağın düşüşüne dair başlatılan soruşturma, bu gelişmeyle hızlanacak.

Rusya'da ulusal yas

Rusya'da bir günlük yas ilan edildiğini açıklayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinden arama-kurtarma ekiplerinin acilen enkaz bölgesine gönderilmesi talimatını verdi.

Bu arada yolcuların yakınları St. Petersburg Havalimanı'na gelerek yetkililerden olumlu haber almayı bekliyor.



Uçağın yolcularından biri ve kızı:

Uçağın kara kutusu bulundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Hawaii ~ 8 yıl önce
Evet sayin hakan bal. Eger bir motor. Of. Olursa ikinci motor. Ucagi rusyaya fahat goture bilirdi Bu da pilotlarin maharetine bagli. Calisan motora yardimci ucus kumandalari Devreye sokarlar bunlari biz derslerde. Ogrendik zamanla . Alla o gunleri gotermesin . Bir hava yollarin Ismine gerekyok. DC 9 tipi ucak viyanadan. Istanbula geliyormus . Tam. Saatini hatirlamiyorum . Kalkistan yarim saatmi bir saatmi Sonra bir motor devredisi oluyor . Ucak fool. Dolu Bir pilot. Diger pilota inelim diger pilot hayir inmiyelim diyor ve allahinizniylesagselim tek motorla yesilkoye iniyor . Kusura bakmayin ben birturlu alisamadim Ataturk Air port. Bildim bileli yesilkoy Air port. Yesilkoy hava alani Diyoruz Kisacasi tek motor Ucagi indire bilir Birisi parasut hizla nasil acilir. Hava kuvvetleri Ucaklari nasil aciliyor. Yolcu ucaklari stall a girmedi mudetce. Yavas suzulur . Allah gostermesin. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 8 yıl önce
Yardimci parasut hicde. Zor degil bir ucak. Yapimci icin Baska bir yorumcu Yaziyor cok yakit. Harcaniyor Siz insan faktorunemi onem veriyorsunuz yoksa. Fazla yakit harcamayami. Bu cok onenli. Agirligina gelince. Ucak dizayn edildigi vakit onun agirliginida hesaba konur . Ucak kazasi hic kurtulan olmiyor. Allah korusun T HY. Yeyi ve diger sirketleri korusun . Allah. Sahiplerine sabir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 8 yıl önce
Bazi yorumcular. Ucaklar icin parasut. Sistemi yerlestirmek. Cok iyi olur. Gercekten ben bir havaci olarak. Bu oneriyi. Butun ucak. Yapimci firmalara. Fikir olarak oneriyorum. Bundan sonra yapilan. Ucak dizaynlarina. Perasut sistemi yerlestirmek. Bu kadar insan oluyor. Hic olmassa bir kurtarici olabilir. Boeing ve Air bustan Hayirli haber bekliyorum . Saygilarimla. Not. Dusunce bir teknoloji bulusudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mozaik ~ 8 yıl önce
Olen kucuk kizin yuzunu iyiki mozaiklediniz yoksa birisi taniyabilirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paraşüt e ~ 8 yıl önce
Kaç mt kare paraşüt kazım 1 O hızda nasıl açılacak 2 Kaç yaşındasın merak ettim 3

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 yaş ~ 8 yıl önce
Zeka yaşımı mı sordun Vicdan yaşımı mı,istenirse yapılır bu,sende biraz zeka olsaydı kaç metrekare diye sormazdın,çünkü böyle bir çalışma var şu an bazı ülkelerde...
Paraşütten ~ 8 yıl önce
https://www.facebook.com/SukanStarTV/videos/1007268589340159/ bu videoyu izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
Paraşüt Hk. ~ 8 yıl önce
Çok haklısınız. Canların bu kadar kolay harcanmasına yürekler dayanmıyor. Fikrinize katılıyorum. Havacılık sektörünün gelmiş olduğu noktaya bakılırsa artık uçak kazasına bağlı ölümlerin neredeyse hiç olmaması lazım. O kadar çok üzülüyorum ki ne desem boş. Bu tarz inovatif fikirlerin bir araya toplanıp acilen en uygunun hayata geçirilmesi gerekiyor. İnşallah bu konuda Bayrak Taşıyıcımız öncü olur. (Rica ediyorum, bu yorumuma konu ile alakasız olarak THY 'yi eleştirecek yorumlar yazmayın, fikrimi seve seve eleştirebilirsiniz) Selamlar Yusuf Topal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSMAİL ~ 8 yıl önce
FD OFF kalkıldığında A320 seri uçaklarda Motorlar sapıtıyor.Kısa mesfede düşmüş olması düşük süratten stall ihtimali var.Ölenleere rahmet aillelerine baş sağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mtc ~ 8 yıl önce
Eee havacılığın fıtratında var düşmek dermişiiimmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy ~ 8 yıl önce
Lutfen ysrin gidin oyunuxu kullanin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan bal a ~ 8 yıl önce
Tek motoru dursa rusya ya devam mı edecekti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000