29 Mayıs 2013, Çarşamba 08:54:27

UÇAĞIN KAPISINI AÇMAYA ÇALIŞINCA TUTUKLANDI!

Alaska Airlines'a ait yolcu uçağındaki bir şahıs yaptığı hareketlerle uçağı birbirine kattı.

Anchorage-Portland seferini gerçekleştiren Alaska Airlines'a ait bir uçakta “tuhaf” açıklamalarda bulunan ve uçuş sırasında uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalışan Alexander Michael Herrera (23) isimli yolcu, uçaktaki diğer yolcular ve mürettebat tarafından zor zapt edildi.

Federal yetkililer, Herrera’nın sonrasında gözaltına alındığını belirttiler.

ABC News’un haberine göre Herrera, uçuş mürettebatına engel olmak suçuyla uçağın Portland Uluslararası Havalimanı’na iniş yapmasının ardından alanda FBI ajanları tarafından tutuklandı.

Multnomah County Detention Center isimli gözaltı merkezinde işlemleri yapılan Herrera’nın, Salı günü federal mahkemeye çıkması bekleniyor.

Yetkililer olayın, 137 yolcu taşıyan uçağın Portland’e doğru alçalmaya başladığı anda baş gösterdiğini belirttiler.

Portland polisinin görüştüğü yolcular ve uçuş mürettebatı, Herrera’nın acil çıkış kapısını açmaya çalışmadan önce tuhaf açıklamalarda bulunduğunu söylediler. Fakat federal yetkililer, Herrera’nın ne söylediğine dair ayrıntıları paylaşmadılar.


ABC News’a konuşan yolcu Ryan Oelrich, uçakta uyuduğu bir sırada yüksek sesli bir bağırışa ve çığlıklara uyandığını söyledi. İlk etapta uçağın düşüyor olduğunu zanneden Olreich, fakat sonrasında birilerinin bir adamın durdurulması yönünde bağırdığını duyduğunu belirtti. Olreich, arkasına baktığını ve uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalışan bir adam gördüğünü belirtti.

Olreich, Herrera’nın yanında oturan yolcuların adamı terslediklerini ve kabin görevlilerinin adamı bağlamak üzere bir bağ getirmelerine dek adamı zapt ettiklerini belirtti.

Alaska Airlines, uçuş mürettebatının Herrera’yı uçak iniş yapana dek zapt ederek harika bir iş çıkardıklarını belirtti.

Uçak iniş yapana dek böylece sakin bir şekilde duran Herrera, sonrasında federal yetkililere teslim edildi.

UÇAĞIN KAPISINI AÇMAYA ÇALIŞINCA TUTUKLANDI!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000