07 Kasım 2017, Salı 14:15:16

Uçağın kanadını ikiye böldü

Letonyalı AirBaltic Havayolları'na ait yolcu uçağının kanadı, uçağa yanaştırılan merdivenin çarpması sonucu yırtıldı.
  • Getirin reis halleder iki dakkada. Eyy merdiven, sen kimsin yaa.
  • arkadaş artık şuna bir çare bulsunlar. robotlar mı yapıyor ne oluyorsa artık. insanlar böyle böyle ekonomik işletme kavramının dışına taşıyor. kayıplar oluşuyor. basit bir merdiven yanaştırma, uçaklara ikmal yapma ne bileyim push-pull esnası, tamiratta yapılan eksiklikler vs vs.
  • Öncelikle yapan arkadaşları tebrik etmek lazım. Fakat 8-9 cm daha içeri girememişler ki kanadın ana yapısını hasarlayamamışlar. Şaka bir yana, sadece tip hasarlanmış. Bu büyük bir şans. Hangi şartlarda oldu ileride raporlarda ortaya çıkacaktır. Büyük geçmiş olsun. Sonuç itibariyle apronda atılacak her adımın ne kadar önemli olduğu ve belki çok küçük bir hata bile nelere mâl olacağı görülmeli. Bu tarz olaylarda (aprondaki kazalarda) tek sevindirici durum, hiç bir kişinin yaralanmaması. Uçak tamir edilebilir ama insan hayatı kadar değerli olamaz!!
  • Kadin pilotu carpmistir

Letonyalı AirBaltic Havayolları'na ait yolcu uçağının kanadı, uçağa yanaştırılan merdivenin çarpması sonucu yırtıldı.

Letonya'nın başkenti Riga Havalimanı'nda AirBaltic'a ait Bombardier Q400 tipi yolcu uçağına henüz bilinmeyen bir nedenle merdiven çarptı. Yolcuların inmesi için uçağa yanaştırılan merdiven, kanat bölgesinden çarparak uçağa ciddi hasar verdi.

Uçağının kanadının yarıldığı gözlenirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.





Uçağın kanadını ikiye böldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ya bişey değil o ~ 6 yıl önce
Getirin reis halleder iki dakkada. Eyy merdiven, sen kimsin yaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 6 yıl önce
arkadaş artık şuna bir çare bulsunlar. robotlar mı yapıyor ne oluyorsa artık. insanlar böyle böyle ekonomik işletme kavramının dışına taşıyor. kayıplar oluşuyor. basit bir merdiven yanaştırma, uçaklara ikmal yapma ne bileyim push-pull esnası, tamiratta yapılan eksiklikler vs vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü şans ~ 6 yıl önce
Öncelikle yapan arkadaşları tebrik etmek lazım. Fakat 8-9 cm daha içeri girememişler ki kanadın ana yapısını hasarlayamamışlar. Şaka bir yana, sadece tip hasarlanmış. Bu büyük bir şans. Hangi şartlarda oldu ileride raporlarda ortaya çıkacaktır. Büyük geçmiş olsun. Sonuç itibariyle apronda atılacak her adımın ne kadar önemli olduğu ve belki çok küçük bir hata bile nelere mâl olacağı görülmeli. Bu tarz olaylarda (aprondaki kazalarda) tek sevindirici durum, hiç bir kişinin yaralanmaması. Uçak tamir edilebilir ama insan hayatı kadar değerli olamaz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Co ~ 6 yıl önce
Kadin pilotu carpmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Ağzımdan aldın, benden çok yaşa!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000