02 Ağustos 2022, Salı 17:19:37

Uçağı takip eden kişi sayısı 300 bini geçti Flightradar çöktü

Asya ziyaretine devam eden ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret edip etmeyeceği merak konusu. Flightradar adlı internet sitesine göre Pelosi'yi taşıyan uçak, rotasını Tayvan'a çevirdi. Uçağı takip eden kişi sayısı 300 bini geçince Flightradar sitesi çöktü.
  • abd dünyanın polisidir kardeş güvenliği sağlar.abd yerine çin dünyaya hükmediyor olsa ortalığın anası ağlar. abd bir iş yapıyorsa destek vereceksin. boşuna demokrasi ve özgürlükler ülkesi değil.
  • artik siysatcilerede bir yas siniri getirmek gerek !! En kral, en süper bir kaptan pilot bile 65 yasinda emekli olurken, bazi siyasetciler posalari cikmis olmalarina ragmen hala süper aktif ve dünyayi karistiriyorlar !!! Amerikanin ne isi var Tayvan`da, ne isi var Irak`ta, ne isi var suriyede, vs. Cin ordusunu Meksika`da yada Kanada`da gören oldu mu ?? Ya da Yunan ordusunun Amerika`da üsleri var mi ? CEKILIN ARTIK FOSSil`ler !!!
  • kolonize etmeye devam

Asya ziyaretine devam eden ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret edip etmeyeceği merak konusu. Flightradar adlı internet sitesine göre Pelosi'yi taşıyan uçak, rotasını Tayvan'a çevirdi.

Uçağı takip eden kişi sayısı 300 bini geçince Flightradar sitesi çöktü.

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, dört gün sürecek Asya turuna çıktı.

Bu ziyarete ilişkin, yanıtı en çok merak edilen konu ise Pelosi'nin Çin ile ihtilaflı Tayvan'ı ziyaret edip etmeyeceği.

Uçakların anlık konumunu gösteren "flightradar"internet sitesinde, binlerce kişi Pelosi'nin uçağını takip ediyor.

İnternet sitesi üzerindeki son görüntülere bakılırsa Pelosi'yi taşıyan uçak Tayvan'a doğru ilerliyor.

Uçak, eğer rota değiştirmezse, kısa bir süre sonra Tayvan'a ulaşmış olacak.

Öte yandan uçağa 8 tane F-15 uçağı ve bir adet de Globe Master 3 tipi uçak eskort ediyor.

Uçağı takip eden kişi sayısı 300 bini geçti Flightradar çöktü

Yorumlar

fosillereee ~ 2 yıl önce
abd dünyanın polisidir kardeş güvenliği sağlar.abd yerine çin dünyaya hükmediyor olsa ortalığın anası ağlar. abd bir iş yapıyorsa destek vereceksin. boşuna demokrasi ve özgürlükler ülkesi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kezzap ~ 2 yıl önce
Amerikan mandası mısınız, yoksa doğrudan manda mısınız?
FOSSIL.. ~ 2 yıl önce
artik siysatcilerede bir yas siniri getirmek gerek !! En kral, en süper bir kaptan pilot bile 65 yasinda emekli olurken, bazi siyasetciler posalari cikmis olmalarina ragmen hala süper aktif ve dünyayi karistiriyorlar !!! Amerikanin ne isi var Tayvan`da, ne isi var Irak`ta, ne isi var suriyede, vs. Cin ordusunu Meksika`da yada Kanada`da gören oldu mu ?? Ya da Yunan ordusunun Amerika`da üsleri var mi ? CEKILIN ARTIK FOSSil`ler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 2 yıl önce
kolonize etmeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000