09 Ağustos 2010, Pazartesi 08:15:42

Uçağı parçalara ayırdılar!

Sakarya'da Karasu Sivil Havacılık Kulübü'ne ait hangarda bulunan microlight tipi hava aracına, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.
  • Lutfen, kötü niyetli kişilere fırsat vermeyin. Evet; "tedbirsiz" yorumuna katılıyorum. Hareket detektörü ve kameraları değerlendiremiyoruz. İlme kılıç çekiyor; çayıra salıyoruz. Mevlam konusu da garabet. Hem üretemiyoruz (çocuk hariç), hem sahip çıkamıyoruz. Gavura ödenen dövizlerin hebasına ülkem adına üzülüyorum. Satılmışların, hainlerin ve kabiliyetini bu yönde seferber edenlerin cennetle ödüllendirilmeleri gerektiğine inanıyorum. Kim olursa olsun. İsterse iktidar olsun.
  • yüzbinlerce euroluk aracın bulunduğu yere 200 tl lik kamera sistemi koymaz mı bir insan?illa birşey olması mı lazım.yazık olmuş.

İlçede, havacılık sporunu tanıtmak ve geliştirmek amacıyla 7 ay önce faaliyet göstermeye başlayan Karasu Sivil Havacılık Kulübü'ne ait microlight tipi hava aracı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

Kulübün, Döşeme mevkiindeki hangarına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, hava aracının kanatlarını parçaladı, motora zarar verdi ve yakıt deposuna kum doldurdu. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler hangardaki bazı malzemeleri alıp kaçtı.

Karasu Sivil Havacılık Kulübü üyesi Fırat Şimşek, yaptığı açıklamada, hangara giren kişi ya da kişilerin microlight tipi hava aracını kullanılamaz hale getirdiğini söyledi. İlçede havacılığı tanıtmaya çalıştıklarını kaydeden Şimşek, saldırının kendilerini üzdüğünü dile getirdi. 5 bin Avro'luk maddi zararın oluştuğunu anlatan Şimşek; "Biz burada sivil havacılığı tanıtmaya çalışıyoruz. Öğrencilere uçuş dersleri veriyoruz. Böyle bir olayın olması bizi üzdü." dedi.

Şimşek, olaydan iki gün önce de hava aracının 30 litrelik yakıtının çalındığını belirtti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

Uçağı parçalara ayırdılar!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Lutfen, kötü niyetli kişilere fırsat vermeyin. Evet; "tedbirsiz" yorumuna katılıyorum. Hareket detektörü ve kameraları değerlendiremiyoruz. İlme kılıç çekiyor; çayıra salıyoruz. Mevlam konusu da garabet. Hem üretemiyoruz (çocuk hariç), hem sahip çıkamıyoruz. Gavura ödenen dövizlerin hebasına ülkem adına üzülüyorum. Satılmışların, hainlerin ve kabiliyetini bu yönde seferber edenlerin cennetle ödüllendirilmeleri gerektiğine inanıyorum. Kim olursa olsun. İsterse iktidar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yüzbinlerce euroluk aracın bulunduğu yere 200 tl lik kamera sistemi koymaz mı bir insan?illa birşey olması mı lazım.yazık olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000