28 Temmuz 2010, Çarşamba 15:40:48

"UÇAĞI MANYETİK ALAN DÜŞÜRDÜ"

Depremleri, bulutları inceleyerek tahmin eden “Uluslararası Deprem Tahmin Kurumu”nun kurucusu Ronald Karel, yine 'manyetik alan' iddialarını gündeme getirdi. Karel'in iddiasına göre, Pakistan uçağını deprem sonrası elektro manyetik alanda meydana gelen iyonize bulutlar düşürdü.
  • yeter artık bu kişi çekilsin kenara bu kadar kaptanımız askeri pilotumuz varken bu kişi çıkıp konuşuyor ahkam kesiyor ondan okokteyl senin bu gezi senin gezip duruyor uzmanlar konuşsun artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • ya bu adam thy amsterdam kazasında uçağın yakıtı bitti demişti yalış mı hatırlıyorum. cebeci dediyse doğrudur diyorum. meyve veren ağaç taşlanır taşlamayın adamı adam uzman bu konuda lütfenn :))) bende havacılık uzmanıyım artık airporthaber banada danışabilirsiniz numaramı isterseniz verebilirim hertürlü saçma yorum itina ile yapılır hahahah :)))
  • Arkaaşlar neden kıskanıyorsunuz Sayın Cebeci'yi o diyorsa doğrudur dimi yani:)) Aklıma Bir müzede tayyarelerden birinin içini gezerken sol cenaptaki koltuğa oturmuştum bir kaç dakikalığına şimdi bana lisans vermeleri gerekmezmi :)
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • ekip planlamaya söyliyeyim de bana deprem bölgesi üzerinden uçuş yazmasınlar
  • uçağı uzaktan görüp, uzman olunabilen tek ülkenin tek uzmanı, sn. cebeci... iyi para kazandı bu işten değil mi?
  • koptum ya , demi siz nerden biliceksiniz. :)) iyi geldi bu ya :)
  • ucagi pilotlar dusurmus. ugur cebeci'den daha mi iyi biliyor sunuz?

Ronald Karel, Atlantik Okyanusu'na düşen Fransız uçağının kazadan bir gün önce de aynı bölgede 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini belirterek benzer bir iddiada bulunmuştu.

Depremlerle ilgili bulutları inceleyerek tahminlerde bulunan bilim adamı, Pakistan’da düşen Airblue şirketine ait yolcu uçağının düşmesiyle  birlikte iddialarını yineledi.

Karel, 28 Temmuz  2010 tarihinde lokal saatle 00.38'de meydana gelen depreme dikkat çekiyor.

Karel'e göre; İslamabad'ın 50-60 kilometre batısında meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem, Karaçi-İslamabad seferini yaparken ve 152 kişiyi taşıyan uçağın düşmesine sebep oldu.

Bilimadamı ayrıca, Le Monde gazetesi'nde yer alan habere de dikkat çekerek, uçağın çakıldığı Margalla üzerinde çok kalın bir bulut tabakasının olduğunu belirterek,  bu bulut tabakasının manyetik bir alanda olabileceğini ifade etti.

PAKİSTAN DA YOLCU UÇAĞININ DÜŞTÜĞÜ YERDE DEPREM OLDU..

Magnitude mb 4.4 Region       PAKISTAN
Date time   2010-07-27 19:38:17.7 UTC Location     32.31 N ; 70.88 E
Depth        30 km
Distances   53 km NW Dera ismail khan (pop 101,616 ; local time 00:38 2010-07-28) 24 km NW Paharpur (pop 17,294 ; local time 00:38 2010-07-28)

"EMSC e göre depremin olduğu yer, kuvveti ve zamanı yukarıdaki tabloda gösteriliştir. Yani deprem 28 Temmuz 2010 tarihinde yerel saatle 00;38 de meydana gelmiştir.

Uçağın düştüğü saat ise gene 28 Temmuz 2010 tarihinde saat 06;43 olarak kayda geçmiştir. Uçakta 152 kişi bulunuyordu.

Le Monde gazetesinin haberine göre Margalla üzerinde çok kalın bir bulut tabakası bulunuyordu. Benim düşüncelerime göre bu bulut tabakası manyetik bir alanda olabileceği için ve bulutların da iyonize olduğunu düşündüğümden AF 447 no.lu Rio-Paris seferini yapan uçak gibi Pakistan hava yollarına ait uçağın gene aynen depremden sonra düştüğünü ileri sürüyorum.

Uçak düştüğü zaman gene çok kalın bir bulut tabakası AF uçağı düştüğü an mevcuttu. Bu haberi Le Monde gazetesi internet sayfası yayınladı. Artık NASA da geçen sene onaylanan ''deprem öncesi atmosferde meydana gelen yoğun iyonizasyonun '' bilim adamları tarafından ciddi bir şekilde araştırılmasını öneriyorum. Bu konu üzerinde dünyada çalışan araştırmacıların sayısı çok azdır."

"UÇAĞI MANYETİK ALAN DÜŞÜRDÜ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
yeter artık bu kişi çekilsin kenara bu kadar kaptanımız askeri pilotumuz varken bu kişi çıkıp konuşuyor ahkam kesiyor ondan okokteyl senin bu gezi senin gezip duruyor uzmanlar konuşsun artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya bu adam thy amsterdam kazasında uçağın yakıtı bitti demişti yalış mı hatırlıyorum. cebeci dediyse doğrudur diyorum. meyve veren ağaç taşlanır taşlamayın adamı adam uzman bu konuda lütfenn :))) bende havacılık uzmanıyım artık airporthaber banada danışabilirsiniz numaramı isterseniz verebilirim hertürlü saçma yorum itina ile yapılır hahahah :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkaaşlar neden kıskanıyorsunuz Sayın Cebeci'yi o diyorsa doğrudur dimi yani:)) Aklıma Bir müzede tayyarelerden birinin içini gezerken sol cenaptaki koltuğa oturmuştum bir kaç dakikalığına şimdi bana lisans vermeleri gerekmezmi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ekip planlamaya söyliyeyim de bana deprem bölgesi üzerinden uçuş yazmasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçağı uzaktan görüp, uzman olunabilen tek ülkenin tek uzmanı, sn. cebeci... iyi para kazandı bu işten değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
koptum ya , demi siz nerden biliceksiniz. :)) iyi geldi bu ya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucagi pilotlar dusurmus. ugur cebeci'den daha mi iyi biliyor sunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000