16 Eylül 2011, Cuma 15:05:33

UÇAĞI KAÇIRINCA ÖZEL UÇAK KİRALANDI...

Güney Afrikalı Dışişleri Bakanı'nın X-Ray cihazında yaşadığı tartışma 32 bin dolara patladı...
  • acaba bu bakan guney afrika degılde amerıkan dıs ıslerı bakanı olsaydı ordakı gorevlılerde aynı sartı kormuydu eger aynı sartı koyuyorsa dıyecegım bırsey yok yok abd ıcın farklı sart koyuyorsa ıste kapıtalıstın barız en acık ornegı fazla soze gerek yoktur...
Norveç'in Oslo Havaalanı'da Cumhurbaşkanı'nın yurtdışı gezisine eşlik eden Güney Afrika Dışişleri Bakanı Maite Nkoana-Mashabane, havaalanına giriş yaptığı sırada çantasını aramak isteyen güvenlik görevlileriyle tartıştı. Çantasını aratmayan bakan ile güvenlik görevlileri arasındaki tartışma uzun sürünce Maite Nkoana-Mashabane uçağı kaçırdı.

Bulgaristan'a giden uçağı kaçıran Dışişleri Bakanı için ülkesi Güney Afrika özel uçak kiraladı. Özel uçağın bedeli olan 32 bin doları da peşin ödedi. 
 
Bu durum ülkede eleştiri konusu olurken Bakanlık yaptığı açıklamada diplomatların çantalarının Viyana Sözleşmesi'ne göre aranamayacağını, Mashabane'nin ülkenin en yüksek diplomatlarından birisi olduğuna vurgu yaptı.
UÇAĞI KAÇIRINCA ÖZEL UÇAK KİRALANDI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
acaba bu bakan guney afrika degılde amerıkan dıs ıslerı bakanı olsaydı ordakı gorevlılerde aynı sartı kormuydu eger aynı sartı koyuyorsa dıyecegım bırsey yok yok abd ıcın farklı sart koyuyorsa ıste kapıtalıstın barız en acık ornegı fazla soze gerek yoktur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000