26 Şubat 2013, Salı 09:30:06

UÇAĞI KAÇIRINCA HAVALİMANINI BİRBİRİNE KATTI

Çin Komünist Partisi yetkilisi Yan Linkun’un Kunming’deki havalimanında uçağını kaçırdığını öğrenmesinin ardından ortalığı birbirine katması güvenlik kamerasına yansıdı.
  • türkiye de özellikle istanbul ve ankara daki havalanlarında da bu manzaraları ve benzerlerini sıkça gördük...hem de iktidar m.vekilleri,yakınları ve iktidara yakın işadamları,sanatçılar,sporcular vs başrollerdelerdi...bunlar da mı komünist???
  • kom yazan, canım çomarım :) senin bu güdük mantığına göre komünist olmayan ülkelerde bu tür olaylar olmuyordur? çomar? ordamısın?
  • Bu ruh halinde iken,bu adamdan daha yüksek bir yetkili gelip,sakince adamın omzuna dokunarak,"ne vereyim abime?" dese adamın surat ifadesi ne olurdu düşünsenize:)))).
  • bizimkiler gibi gecikiyorum diye telefon acsa ucagi bekletirlerdi.. (camdan disari baktigina gore belliki ucak az once kapiyi kapamis,hala bekliyor,kaptan insiyatifini almamak uzere kullanmis)
  • Ne adamlarsınız ya,hemen yuklenin komunizme ve komunistlere,olayi,ayrintilarini ve adamin kisiligini ogrenmeden salin gitsin yorumlari,pes artik su cok bildik yorumlari yapmayalim artik birazda genis dusunup yorum yapalim..
  • komünist işte bir tanede uzlaşmacı komünist görmedimki ben...
  • Statünün getirdiği kendini bilmezlik heryerde aynı. İnsan doğasında var. En kötüsü de sonradan edinileni. Alışık olmayan bünye daha da dışarı vurum yapar. Hak ister, hakkının daha da fazla duğunu hissettiğinden ayrıcalık ister. İnsan bu yüzden ahlak kuralları getirmiştir. Dizginlemek için. Ama bu imkansız. Durdurulamaz. Çünkü sen dizginlersen enayi olursun. İnsanlık bu dünyanın başına gelmiş en kötü şeydir. İyi günler.
  • neymiş...''Yan Linkun’un parti statüsünden ötürü herhangi bir müdahalede bulunamadı. '' Yuh artık!

Olay, 19 Şubat’ta Kumming’teki Changshui Uluslararası Havalimanı’nda meydana geldi. Eşiyle birlikte havalimanına gelen Yan Linkun, “kahvaltılarını geç bitirdikleri” iddiasıyla kontrol noktasına geç ulaştı. Guangzhou’ya giden uçağını kaçırdığını öğrenen Çinli yetkili bir anda çılgına döndü. Eşinin tüm çabalarına rağmen sakinleşmeyen Yan Linkun, masadaki bilgisayarı ve klavyeyi söküp yere fırlattı. Hızını alamayan yetkili, eline geçirdiği ne varsa kapıya vurdu.

Kapıya gelen güvenlik görevlileri, Yan Linkun’un parti statüsünden ötürü herhangi bir müdahalede bulunamadı. Çinli yetkili, maddi hasar verdikten sonra kendisi sakinleşti. Eşiyle birlikte bir sonraki seferde Guangzhou’ya uçtuğu belirtildi.

Yan Linkun’un Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı (CPPCC) üyesi olduğu öğrenildi.

İŞTE OLAY ANININ GÖRÜNTÜLERİ

UÇAĞI KAÇIRINCA HAVALİMANINI BİRBİRİNE KATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

onlar da mı? ~ 11 yıl önce
türkiye de özellikle istanbul ve ankara daki havalanlarında da bu manzaraları ve benzerlerini sıkça gördük...hem de iktidar m.vekilleri,yakınları ve iktidara yakın işadamları,sanatçılar,sporcular vs başrollerdelerdi...bunlar da mı komünist???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
kom yazan, canım çomarım :) senin bu güdük mantığına göre komünist olmayan ülkelerde bu tür olaylar olmuyordur? çomar? ordamısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Bu ruh halinde iken,bu adamdan daha yüksek bir yetkili gelip,sakince adamın omzuna dokunarak,"ne vereyim abime?" dese adamın surat ifadesi ne olurdu düşünsenize:)))).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
bizimkiler gibi gecikiyorum diye telefon acsa ucagi bekletirlerdi.. (camdan disari baktigina gore belliki ucak az once kapiyi kapamis,hala bekliyor,kaptan insiyatifini almamak uzere kullanmis)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xsize ~ 11 yıl önce
Ne adamlarsınız ya,hemen yuklenin komunizme ve komunistlere,olayi,ayrintilarini ve adamin kisiligini ogrenmeden salin gitsin yorumlari,pes artik su cok bildik yorumlari yapmayalim artik birazda genis dusunup yorum yapalim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kom ~ 11 yıl önce
komünist işte bir tanede uzlaşmacı komünist görmedimki ben...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 11 yıl önce
mevzuyu komünizme bağlamışsınız. yıllar önce bir reklam vardı, ağzı olan konuşuyor diye. sizinki aynı hesap olmuş.
En Kötüsü ~ 11 yıl önce
Statünün getirdiği kendini bilmezlik heryerde aynı. İnsan doğasında var. En kötüsü de sonradan edinileni. Alışık olmayan bünye daha da dışarı vurum yapar. Hak ister, hakkının daha da fazla duğunu hissettiğinden ayrıcalık ister. İnsan bu yüzden ahlak kuralları getirmiştir. Dizginlemek için. Ama bu imkansız. Durdurulamaz. Çünkü sen dizginlersen enayi olursun. İnsanlık bu dünyanın başına gelmiş en kötü şeydir. İyi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 11 yıl önce
neymiş...''Yan Linkun’un parti statüsünden ötürü herhangi bir müdahalede bulunamadı. '' Yuh artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000