25 Ekim 2015, Pazar 16:32:56

Uçağa yetişmek için 250 lira taksi ücreti ödedi

Öğretmen Nilay Arabacı, kış saati kargaşası yüzünden gidiş-dönüş 180 liraya bilet aldığı uçağa yetişmek için 250 lira taksi parası ödemek zorunda kaldı.
  • evet
  • Bu nedir ya hic mi haber izlemyosun hic mi sosyal medya kullanmiyosun. Bakarsan milletin elinden telefon dusmuyo napiyolar bu kadar. Saka gibi.
  • Boş yorum yapmayalım! Servisi kaçırdığına göre merkeze uzak ilçelerden birinde veya köyde ikamet ediyordur. Şakirpaşa da yakın bir mesafe değil dolayısıyla taksi pahalı olur. Taksici biraz vicdansizlik yapmış o ayrı dava..
  • Amma yazmissiniz be, hanimin ne ogretmenligi ne cahilligi ne dikkatsizligi kalmis. :D ya hic kendinize sordunuzmu arkadaslar, teknolojiye neden bu kadar bagimliyiz? Ben kurmali calar saatle is yaparken hicbir kurum calisaninin boyle bir yanilgiya dusecegini sanmiyorum, günümüz teknolojisinin arti ve eksileri diyebiliriz ancak buna. Öğretmen hnm a gecmis olsun fakat mersin mezitliden adana havalimanina 170-200 civari yaziyor kaldiki pazarlik etse 150 ye gidermis, kizkalesi vs o taraflardan mi gitmis acaba. ;)
  • buna neden olan kişilere dava açılmalı. Keyfi ve nedensiz bir uygulama.Mantıklı bir yorumu olamaz.
  • Pegasus havayolları zaten dün birçok seferi bu yaşanmasın diye 1 er saat ileri almış ve sms atmıştı. Bu tamamen yolcu hatası bana kalırsa
  • Bunların aklına gelen şeytanın aklına gelmez. Millete bu eziyeti yapmanın aslında iyi niyetli hiç bir gerekçesi yok. Bu hükümete oy verenlerin %99.9 u akıllı telefon gibi cihazlardan anlamaz, ve kullanmazda. O telefonun alarmını kurmak, saatine bakmak bile akıllarına gelmez. Bırakın 2-3 bin lira vermek bile enayiliktir. Bunlar öyle 4-5 gün tatil oldu diye şehir dışına da gitmezler ( ramazan-kurban bayramları hariç. Zira onlar dini vecibe için zorunlu görülür.) Bu tarz alışkanlıklar ve fırsatçılıklar modern yaşam tarzını ve gelişmeleri takip edenler için önemli. Adamlar bilerek ve kasten 5,5 gün tatil yaptılar, kış saati uygulamasını ertelediler. "Siz tatile gidin, biz sizin oranıza çam ağacı dikelim, 1 saat fazladan uyuyun, biz sizin tüm nesillerinizi uyutalım" operasyonu yapıyorlar. 1 Kasım akşam saat 18' de oy vermeye gidenler eğer otomatik ayarlamaya göre hareket ederlerse 1 saat gecikmiş olacakları için oy kullanamayacaklar. Bakın arbedeye şimdi siz.
  • ne gazetesi neredeyse davul çalıp haber verdiler...bu bide öğretmen olacak...vah ülkenin haline...face desen ama kurucusu gibi anlatır ney nerede diye...nerde boş işler bizimkiler orada...bana ne bana ne söylemezsem çat-la-rımmm..!
  • Insanlık hali. Olabilir. Herkesin başına gelebilir.
  • Öğrenciler bunlara emanet

Öğretmen Nilay Arabacı, kış saati kargaşası yüzünden gidiş-dönüş 180 liraya bilet aldığı uçağa yetişmek için 250 lira taksi parası ödemek zorunda kaldı.

Kış saati uygulaması, 1 Kasım’da yapılacak seçimler nedeniyle 8 Kasım’a ertelendi. Ancak otomatik saat dilimi kullanan akıllı cep telefonları, saatleri 1 saat geri alınca bazı vatandaşlara bugün zor anlar yaşattı.

Mersin’de öğretmenlik yapan Nilay Arabacı da bugün Adana Havalimanı’ndan İstanbul’a gitmek için 10.45 uçağına gidiş dönüş bilet aldı. Mersin’den Adana’ya gidecek servis otobüsüne binmek için durağa geldiğinde otobüsün 45 dakika önce kalktığını öğrendi. Arabacı, uçağı kaçırmamak için taksiye binerek Adana Havalimanı’na gitti. Nilay Arabacı, gidiş dönüş 180 liraya bilet aldığı uçağı kaçırmamak için toplam 250 lira taksi ücreti ödedi.

Nihal Arabacı, saat kargaşası nedeniyle mağdur olduğunu, İstanbul’a gidiş dönüş uçak biletinden daha fazla taksiye ücret ödediğini belirtti.

Uçağa yetişmek için 250 lira taksi ücreti ödedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

evet ~ 8 yıl önce
evet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bu nedir ya hic mi haber izlemyosun hic mi sosyal medya kullanmiyosun. Bakarsan milletin elinden telefon dusmuyo napiyolar bu kadar. Saka gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı ~ 8 yıl önce
Boş yorum yapmayalım! Servisi kaçırdığına göre merkeze uzak ilçelerden birinde veya köyde ikamet ediyordur. Şakirpaşa da yakın bir mesafe değil dolayısıyla taksi pahalı olur. Taksici biraz vicdansizlik yapmış o ayrı dava..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 8 yıl önce
Hocam servisi kaçırdığına göre taksiye servis noktasından binmiştir. Ne köyü mezrasından bahsediyorsun, mesafe belli. Boş yorum Yapmıyorum her hafta gittiğim , bildiğin yolu anlatıyorum
Maşallah ~ 8 yıl önce
Amma yazmissiniz be, hanimin ne ogretmenligi ne cahilligi ne dikkatsizligi kalmis. :D ya hic kendinize sordunuzmu arkadaslar, teknolojiye neden bu kadar bagimliyiz? Ben kurmali calar saatle is yaparken hicbir kurum calisaninin boyle bir yanilgiya dusecegini sanmiyorum, günümüz teknolojisinin arti ve eksileri diyebiliriz ancak buna. Öğretmen hnm a gecmis olsun fakat mersin mezitliden adana havalimanina 170-200 civari yaziyor kaldiki pazarlik etse 150 ye gidermis, kizkalesi vs o taraflardan mi gitmis acaba. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dava açmalı. ~ 8 yıl önce
buna neden olan kişilere dava açılmalı. Keyfi ve nedensiz bir uygulama.Mantıklı bir yorumu olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAÇMA ~ 8 yıl önce
Pegasus havayolları zaten dün birçok seferi bu yaşanmasın diye 1 er saat ileri almış ve sms atmıştı. Bu tamamen yolcu hatası bana kalırsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üç kağıt ~ 8 yıl önce
Bunların aklına gelen şeytanın aklına gelmez. Millete bu eziyeti yapmanın aslında iyi niyetli hiç bir gerekçesi yok. Bu hükümete oy verenlerin %99.9 u akıllı telefon gibi cihazlardan anlamaz, ve kullanmazda. O telefonun alarmını kurmak, saatine bakmak bile akıllarına gelmez. Bırakın 2-3 bin lira vermek bile enayiliktir. Bunlar öyle 4-5 gün tatil oldu diye şehir dışına da gitmezler ( ramazan-kurban bayramları hariç. Zira onlar dini vecibe için zorunlu görülür.) Bu tarz alışkanlıklar ve fırsatçılıklar modern yaşam tarzını ve gelişmeleri takip edenler için önemli. Adamlar bilerek ve kasten 5,5 gün tatil yaptılar, kış saati uygulamasını ertelediler. "Siz tatile gidin, biz sizin oranıza çam ağacı dikelim, 1 saat fazladan uyuyun, biz sizin tüm nesillerinizi uyutalım" operasyonu yapıyorlar. 1 Kasım akşam saat 18' de oy vermeye gidenler eğer otomatik ayarlamaya göre hareket ederlerse 1 saat gecikmiş olacakları için oy kullanamayacaklar. Bakın arbedeye şimdi siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen bakar mısın ~ 8 yıl önce
Akp ye oy verenlerin teknoloji yoksunu olduğunu ileri sürmüşsün ve hatta hakaret etmişsin. Lakin senin o ileri düzey saydığın-akp ye oy vermeyen- insanlar nasıl oluyorda 1 hafta sonra 1 kasımda saat 18 de oy vermeye gidiyor 8 günde saatlerin geriye alınmadığının farkına değiller??? Ayrıca aklına hayaline hayran kaldım fazla fuat avni okuyorsun sen.
Dört kağıt ~ 8 yıl önce
Bir hafta içinde saatinin yanlış olduğunu hala anlayamadıysa o kişinin vereceği oy zaten bellidir, üzme kendini sen.
Sandık Başkanı ~ 8 yıl önce
Yıllardır sandıklarda başkan olarak görev yapıyorum, saat 17.00'a doğru gelen daha kimseye rastlamadım. En geç 16.15 - 16.30 arası iş bitmiş oluyor. O bakımdan, aradan bir hafta da geçeceği için sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Saat geri almama ise zannedersem havanın kararmasıyla alakalı ama sonuçları say, evrakları toparla derken yine de karanlığa kalmış olacağız...
selam çakıyorum ~ 8 yıl önce
ne gazetesi neredeyse davul çalıp haber verdiler...bu bide öğretmen olacak...vah ülkenin haline...face desen ama kurucusu gibi anlatır ney nerede diye...nerde boş işler bizimkiler orada...bana ne bana ne söylemezsem çat-la-rımmm..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insanlık hali ~ 8 yıl önce
Insanlık hali. Olabilir. Herkesin başına gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabri ~ 8 yıl önce
Öğrenciler bunlara emanet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alakaya maydanoz ~ 8 yıl önce
Ne alaka şimdi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000