26 Haziran 2011, Pazar 08:30:13

UÇAĞA SİLAHLA BİNDİ!

İtalya'nın Fontanarossa Havalimanı'nda güvenlik skandalı yaşandı...
  • hele siz bide iranı görün...uzilerle uçuoduk hergün:)))
  • YAKLAŞIK 5 YIL KADAR ÖNCE ORADA BİR ŞİRKET ADINA YAKLAŞIK 5 GÜN MİLANODAN UÇUŞ YAPTIK.EN BÜYÜK SORUN POLİSLERİN SEYEHAT ESNASINDA SİLAHLA UÇAĞA BİNİP UÇMAK İSTEMELERİYDİ.ASLINDA SİLAHLA BİNMİŞLERDİ VE UÇAKTA BENİM BU UÇAK BU ŞEKİLDE UÇAMAZ,YA DA BİZ UÇMUYORUZ DEMEM ÜZERİNE SİLAHLARINI TESLİM ETTİLER.BİZ ASLA MÜSADE ETMEDİK.AMA AKSİNE BİZİ KİRALAYAN ŞİRKET İTALYA DA POLİSLERİN BÖYLE UÇMALARINA MÜSADE EDİLDİĞİNİ SÖYLEMESİYDİ.ANLAYACAĞINIZ BU HABERE HİÇ ŞAŞIRMADIM.GAYET NORMAL.RUSYA CUMHURİYETLERİNDEDE AYNI SORUN VAR.ORADA DA POLİSLER SİLAHLA UÇABİLİYORLAR KENDİ MAHALLİ ŞİRKETLERİYLE.
Son günlerde sıklıkla yaşanan güvenlik krizlerine bir yenisi daha eklendi. İtalya'nın Catani şehrindeki Fontanarossa Havalimanı'ndaki güvenlik kontrolünden geçen bir kişi silahıyla uçağa bindi.

Fontanarossa Havalimanı'ndan Milano'nun Linate Havalimanı'na gidecek olan yolcu, valiziyinde bulunan silahla uçağa binmeyi başardı. Ancak hata, Wind Jet'e ait yolcu uçağının kalkmasına dakikalar kala anlaşıldı.

Polis, silahı teslim alırken, yolcular uçaktan indirilip tekrar güvenlik kontrolünden geçirildi. Bu nedenle uçak 2 saat gecikmeli olarak uçtu.
UÇAĞA SİLAHLA BİNDİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hele siz bide iranı görün...uzilerle uçuoduk hergün:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAKLAŞIK 5 YIL KADAR ÖNCE ORADA BİR ŞİRKET ADINA YAKLAŞIK 5 GÜN MİLANODAN UÇUŞ YAPTIK.EN BÜYÜK SORUN POLİSLERİN SEYEHAT ESNASINDA SİLAHLA UÇAĞA BİNİP UÇMAK İSTEMELERİYDİ.ASLINDA SİLAHLA BİNMİŞLERDİ VE UÇAKTA BENİM BU UÇAK BU ŞEKİLDE UÇAMAZ,YA DA BİZ UÇMUYORUZ DEMEM ÜZERİNE SİLAHLARINI TESLİM ETTİLER.BİZ ASLA MÜSADE ETMEDİK.AMA AKSİNE BİZİ KİRALAYAN ŞİRKET İTALYA DA POLİSLERİN BÖYLE UÇMALARINA MÜSADE EDİLDİĞİNİ SÖYLEMESİYDİ.ANLAYACAĞINIZ BU HABERE HİÇ ŞAŞIRMADIM.GAYET NORMAL.RUSYA CUMHURİYETLERİNDEDE AYNI SORUN VAR.ORADA DA POLİSLER SİLAHLA UÇABİLİYORLAR KENDİ MAHALLİ ŞİRKETLERİYLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000