14 Ocak 2010, Perşembe 10:52:01

"UÇAĞA BOMBA YERLEŞTİRDİM"

Hollanda'nın ArkeFly hava yollarına ait bir uçağın Amsterdam-Aruba seferini yaparken İrlanda'daki Shannon Havalimanına acil iniş yapmasına neden olan yolcunun, "uçağa bomba yerleştirdiğini" öne sürdüğü belirtildi.
  • atın o pilotları işten

Hollanda'nın ArkeFly hava yollarına ait  767-300, tescili PH-AHQ ve OR-361 Sefer sayılı uçak  Amsterdam-Aruba seferini yaparken İrlanda'daki Shannon Havalimanına acil iniş yapmasına neden olan yolcunun, "uçağa bomba yerleştirdiğini" öne sürmesiyle havada gergin dakikalar yaşandı.

İrlanda devlet kanalı RTE'nin haberine göre, yolculuk sırasında agresif tavırlar sergileyen ve "uçağa bomba yerleştirdiğini" söyleyen 44 yaşındaki Hollandalı, İrlanda polisince gözaltına alındı, 224 yolcunun tahliye edildiği uçakta araştırma başlatıldı.

ArkeFly, havalimanında güvenli bir yere çekilen Boeing 767'nin, "zaman ayarlı patlayıcı ihtimaline karşılık bir tedbir olarak daha önceden planlanmış iniş saatine kadar bekletileceğini" bildirdi.

Amsterdam'dan Aruba'ya giden 361 sefer sayılı uçak, yolculardan birinin sorun çıkartması ve tehditlerde bulunması üzerine İrlanda'nın batısındaki Clare bölgesinde yer alan Shannon Havalimanı'na acil iniş yapmıştı.

"UÇAĞA BOMBA YERLEŞTİRDİM"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
atın o pilotları işten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000