22 Ocak 2019, Salı 07:58:22

Uçağa binmeden eğlence tercihi seçeneği

Emirates Havayolu, müşterilerine mobil uygulaması üzerinden 4 bin kanaldan fazla eğlence seçeneğini kullanarak kendi kişiselleştirilmiş oynatma listelerini oluşturmalarına ve bu seçimlerine uçakta erişebilmelerine imkân tanıyor.
  • ife yi kapatın kulaklık dagitmayacagiz diye :)
  • THY yonetimi Pegasus la yarismayi birakin o da bizim havayolumuz, Emirates i yakindan takip ediniz
  • de daha wirelesstan para istesinler. işte medeniyet! batıyı örnek alsanız keşke biraz!!!
  • Sadece ve sadece o sistemi oraya yükleyen teknisyenlere aittir. Lisansli teknisyeniz biz, pilot neyse teknisyen de o’dur!... varsayalim biz o sistemi oraya yüklemedik, pilotunuz ucagi ucursa ne olur? Kabin memurunuz hizmet verirken show yapsa ne olur!... soyluyorum koskoca bir HİC! Teknisyen olmazsa emirates batar! emirates’te ki teknisyenleri kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum.

Emirates Havayolu, müşterilerine mobil uygulaması üzerinden 4 bin kanaldan fazla eğlence seçeneğini kullanarak kendi kişiselleştirilmiş oynatma listelerini oluşturmalarına ve bu seçimlerine uçakta erişebilmelerine imkân tanıyor.

Emirates, mobil uygulama üzerinden müşterilerin yolculuklarından önce kendi özel oynatma listelerini oluşturmalarına ve uçaktaki koltuklarındaki sistemle bu seçimleri senkronize etmelerine imkân tanıyan, yeni, inovatif özelliğini tanıttı. Emirates uygulamasını kullanan yolcular, istedikleri herhangi bir zamanda kapsamlı eğlence kataloğunu inceleyerek diledikleri seçimleri yaparak uçaktaki deneyimlerini en üst düzeye çıkarıyor.

Emirates’in ödüllü uçuş eğlence sistemi ice, 4,000’den fazla kanalla yeni bir çığır açıyor. Katalog, diğer herhangi bir kanaldan daha fazla sayıda yani 1,000’in üzerinde film, popüler televizyon programları ve binlerce müzik parçası, internet yayını ve oyunu içeriyor.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Emirates olarak ‘İyisiyle Uçun’ olarak belirlediğimiz marka vaadimize uygun hareket etmek ve yolcularımızın seyahat deneyimlerini daha da iyi hale getirmek adına, dur durak bilmeden çalışıyoruz. Müşterilerimiz için sürekli yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirirken ve bu ürünleri daha iyi hale getirirken, her bir detay üzerinde özenle duruyoruz. Emirates uygulaması üzerindeki bu en son özellik, müşteri deneyimini henüz uçağa binmeden daha da üst düzeye çıkarıyor. Müşterilerimiz, artık, sunduğumuz benzersiz eğlence içeriğine göz atarak, kendi zevklerine göre kişisel eğlence oynatma listelerini oluşturabiliyor ve uçaktaki rahat koltuklarına oturduklarında, sadece senkronize ederek oynat düğmesine basıyorlar.”

Senkronizasyon özelliği, şu anda 100’den fazla Emirates Boeing 777 uçağında mevcut ve önümüzdeki aylarda bu hizmeti vermeye başlayacak olan A380 de dahil, aşamalı olarak, filonun tamamında ulaşılabilir hale getirilecek.

Küresel müşteri tabanı ile Emirates, 44 dilde eğlence seçeneği sunarken, sisteme her ay 100’den fazla film ekleniyor. Emirates, geniş kapsamlı çocuk filmi ve TV kanalı seçenekleri ile, en genç müşterilerinin ihtiyaçlarının da karşılanmasını sağlıyor. Emirates’in uçak içi eğlence sistemi ice üzerinde 75’ten fazla Disney, Marvel ve diğer çocuk filmlerine ek, Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies & the Disney Channel da dahil olmak üzere 50’nin üzerinde TV kanalı bulunuyor.

Ice ayrıca Emirates’in kendine ait olan ve müşterilerine uçaktaki menülerin nasıl hazırlandığına dair, sahne arkası görüntülerini sergileyen Yemek ve Şarap Kanalları; uzmanlar yönetiminde verilen LinkedIn Learning kursları ve başlangıç aşamasındakilere ders veren uTalk dil kursları gibi çeşitli içeriklerden yararlanma imkânı da sağlanıyor.

Emirates uygulaması, müşterilerin uçuşları, otelleri, kiralayacakları araçları, tur imkanları ve diğer ilgi çekici yerlere yönelik rezervasyonlarını yapmalarına olanak tanıyan, bir seyahat arkadaşı olarak görülüyor. Ice kataloğunun yanı sıra, seyahat edenlerin, uçuş menülerine ve şarap listelerine uçuş tarihlerinin bir ay öncesinden itibaren göz atmaları mümkün. Emirates uygulaması ayrıca, müşterilerin koltuk seçimleri sırasında Emirates A380 ve Emirates Boeing 777 uçaklarının iç kısımlarında gezinmelerine ve uçağa binmeden ferah kabinleri keşfetmelerine imkân tanıyan üç boyutlu koltuk haritalarına da sahip.

Emirates uygulaması, iOS ya da Android cihazlarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Uçağa binmeden eğlence tercihi seçeneği

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

siz de daha ~ 5 yıl önce
ife yi kapatın kulaklık dagitmayacagiz diye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
THY yonetimi Pegasus la yarismayi birakin o da bizim havayolumuz, Emirates i yakindan takip ediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NBA USA ~ 5 yıl önce
Bençede
bizimkiler ~ 5 yıl önce
de daha wirelesstan para istesinler. işte medeniyet! batıyı örnek alsanız keşke biraz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu sistemin basarisi ~ 5 yıl önce
Sadece ve sadece o sistemi oraya yükleyen teknisyenlere aittir. Lisansli teknisyeniz biz, pilot neyse teknisyen de o’dur!... varsayalim biz o sistemi oraya yüklemedik, pilotunuz ucagi ucursa ne olur? Kabin memurunuz hizmet verirken show yapsa ne olur!... soyluyorum koskoca bir HİC! Teknisyen olmazsa emirates batar! emirates’te ki teknisyenleri kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000