12 Mayıs 2009, Salı 17:03:13

Uçağa alınmayan Bakan istifa etti

Ukrayna İçişleri Bakanı Yuriy Lutsenko, istifasını sunduğunu duyurdu. Ardından Ukrayna Parlamentosu Başkanı Vladimir Litvin, Lutsenko'nun istifasını meclise sunduğunu bildirdi.
  • TÜRK milletvekili ŞEREFLİDİR!!!!!TÜRKmilletvekili ASİLDİR!!!!!! mi acaba?????
  • işte bu mümkün değil. çünkü bu kadar aleni piiz yapamazlar.. :-)
  • bana ulkemin burokratlarini hatirlatti.Ayni onurlu davranisi onlarda surekli sergilerler !

İçişleri Bakanı Lutsenko ile 19 yaşındaki oğlu, 4 Mayıs'ta Almanya'nın Frankfurt şehrinde bindikleri uçakta alkollü iken olay çıkartmaları üzerine havalimanı polisi tarafından güç kullanılarak indirilmişti. Bu olaydan sonra Ukrayna'da gündemden düşmeyen Bakan Lutsenko sonunda dayanamayarak istifasını sundu.

Olayın basında geniş bir biçimde yer alması üzerine Lutsenko bugün bir basın toplantısı düzenleyerek parlamentoya istifasını sunduğunu ve en kısa zamanda görüşülerek karara bağlanmasını talep ettiğini söyledi. Yuriy Lutsenko

Lutsenko açıklamasında havaalanında sadece bir şişe bira içtiğini ve sarhoş olmadığını iddia etti. Ukrayna İçişleri Bakanı polisin özür dilediğini bir sonraki uçak iler yolculuklarını devam ettiklerini bildirdi.

Lutsenko sarhoş olarak gözaltına alındığı yönde çıkan haberleri yalanlayarak, avukatının Alman Bild gazetesine yalan haber nedeniyle dava açamaya hazırlandığını belirtti.

Bu arada Ukrayna Parlamentosu ise İçişleri Bakanı'nın istifasını tartışıyor. Rusya yanlısı partiler istifasının onaylanmasını savunurken Batı yanlısı partilerin aksi yönde oy kullanacağı belirtiliyor.

4 Mayıs'ta Frankfurt'tan Seul'a uçan uçağın yolcularının kabindeki sarhoş insanlardan şikayetçi olması üzerine pilot uçmayı ret etmiş ve çıkan olay sonucunda Lutsenko ve oğlu havalimanı polisi tarafından gözaltına alınmıştı.

Uçağa alınmayan Bakan istifa etti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
TÜRK milletvekili ŞEREFLİDİR!!!!!TÜRKmilletvekili ASİLDİR!!!!!! mi acaba?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
işte bu mümkün değil. çünkü bu kadar aleni piiz yapamazlar.. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bana ulkemin burokratlarini hatirlatti.Ayni onurlu davranisi onlarda surekli sergilerler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000