21 Mart 2022, Pazartesi 14:08:50

ÜÇ ŞİRKET THY TEKNİK ÇATISI ALTINDA BİRLEŞECEK

Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesinden sonra şirket içerisinde bir dizi değişiklikler gerçekleşti. Liyakatı esas alan atamalardan sonra şimdi de iştirak şirketlerin daha efektif kullanılması için adımlar atılmaya başlandı.
  • nereye kayboldu bu adam?? yasiyor mu??
  • cornea eski gm 10/10 adamdır, ama yeni gelen çt kod adlı şahıs tam bir vasıfsız saldırganlıktan başka bir çalışma şekli bilmez. etrafında da çapulcu dolu
  • Cornea GM adamdır…20 yıldır Teknik A.Ş.’ye hizmet etmiş birine yapılan yorum ancak tecrübesiz elinden hiç bir iş gelmemiş biri tarafından yazılmış olmalı. Baltanın da sapı ağaçtandır.
  • İddaa ediyorum yalancısın sen.Ben de burada çalışıyorum.Teknikte ki maaşların yarısını bile alamıyoruz.Bana bir tane isim söyleyemezsin mülakatsız sınavsız girmiş..
  • Şirket kültürünün yavaşlığı ile meşhur olduğunu hesaba katarsak herhalde şirketler 3 sene sonra falan birleşir :)
  • Yazdıkların tamamen yalan.İspat et bu kadar bilgiliysen.İşe girenlerin tamamı mülakat ve sınavla işe başlıyor.Ve dediğin maaşları müdürler bile almıyor.Tamamen YALAN yanlış yazmışsın.
  • TK'nın hakları verilmediği sürece,kimse tatmin olmaz.sürekli bir personel sirkülasyonu oluyor.Yeni personellerle iş yapıyoruz.Sonra yaptığımız her projede bir adım atmamız gerekirken hep yerinde sayıyoruz.Verin TK'nın aynı haklarından.artık yetenekli personelleri kaçırmayalım.Adam kendilerini geliştirsin.Bu firmada emekli olmayı hayal etsin.Firmamız sürekli büyüsün ve yeni pazarlara açılalım.
  • İştirak çalışanlarının bakımcılardan ne eksiği var! TT şartlarını sağlayın yeter artık!
  • Aklın durur mühendis asgari ücrete çalışıyor.Sizin gibi yatıp 15-20 bin almıyoruz.Boş yorum yazmayın vicdanınız körelmiş.Altınız kuru tabi ikramiye uçuş vs her türlü hakkınız var.4-5 bin e çalışan adamlarla birde dalga geçiyorsun
  • Tk personelinin ödü kopuyor tgs tk olur diye... Korkmayın öle birşey yok..

Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesinden sonra şirket içerisinde bir dizi değişiklikler gerçekleşti. Liyakatı esas alan atamalardan sonra şimdi de iştirak şirketlerin daha efektif kullanılması için adımlar atılmaya başlandı.

THY’nin uçak koltukları ve yedek parçalarını tasarlamak, üretmek, değiştirmek ve ticarileştirmek amacıyla kurduğu TSI Seats, sektörde galley olarak adlandırılan uçak mutfak sistemleri üretimi alanında faaliyet gösteren TCI Kabin İçi Sistemleri A.Ş  ve kabin içi eğlence ile internet hizmeti sağlayıcı sistemler üretmek için kurduğu Cornea Havacılık Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin THY Teknik A.Ş. çatısı altında birleştirilmesi düşüncesi ortaya çıktı.

Üç şirketin de daha efektif kullanılabilmesi amacıyla geliştirilen projede hazırlıklar devam ediyor. Buna ilişkin THY Yönetimi, toplantılar gerçekleştiriyor ve organizasyonu şekillendirmeye çalışıyor.

TUSAŞ, HAVELSAN VE ASSAN HANIL İLE ORTAKLIKLAR VAR

TSI Seats’te THY’nin yüzde 45, THY Teknik A.Ş’nin yüzde 5 ve Assan Hanil’in yüzde 50 hissesi bulunuyor. TCI Kabin İçi Sistemleri A.Ş. de THY, THY Teknik A.Ş ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş’nin (TUSAŞ) ortaklığında kurulmuştu.

Merkezi Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Sabiha Gökçen tesislerinde bulunan Cornea ise 2018 yılında Hava Elektronik Sanayii A.Ş. (Havelsan) ile ortak kurularak faaliyetlerine başlamıştı.

Şirketlerin THY Teknik A.Ş. çatısı altında birleştirilme sürecinde diğer ortakların sahip olduğu hisselerle ilgili atılacak adımlar şimdiden merak konusu oldu.

©AirportHaber.com

ÜÇ ŞİRKET THY TEKNİK ÇATISI ALTINDA BİRLEŞECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

TSI GM ~ 1 yıl önce
nereye kayboldu bu adam?? yasiyor mu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex-tt ~ 2 yıl önce
cornea eski gm 10/10 adamdır, ama yeni gelen çt kod adlı şahıs tam bir vasıfsız saldırganlıktan başka bir çalışma şekli bilmez. etrafında da çapulcu dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cCc ~ 2 yıl önce
Cornea GM adamdır…20 yıldır Teknik A.Ş.’ye hizmet etmiş birine yapılan yorum ancak tecrübesiz elinden hiç bir iş gelmemiş biri tarafından yazılmış olmalı. Baltanın da sapı ağaçtandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAN ~ 2 yıl önce
İddaa ediyorum yalancısın sen.Ben de burada çalışıyorum.Teknikte ki maaşların yarısını bile alamıyoruz.Bana bir tane isim söyleyemezsin mülakatsız sınavsız girmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 2 yıl önce
Genelleme yapmayalım.Hakkiyla girenin hakkını yemeyelim kendi çabalarım la girdim.
3 yılda birleşirler ~ 2 yıl önce
Şirket kültürünün yavaşlığı ile meşhur olduğunu hesaba katarsak herhalde şirketler 3 sene sonra falan birleşir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyin mağduru ? ~ 2 yıl önce
Yazdıkların tamamen yalan.İspat et bu kadar bilgiliysen.İşe girenlerin tamamı mülakat ve sınavla işe başlıyor.Ve dediğin maaşları müdürler bile almıyor.Tamamen YALAN yanlış yazmışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gocunma ~ 2 yıl önce
bu kadar dellendiğine göre noktasına kadar doğru, şu an orada çalışmayan, sınavsız yüksek maaşla işe başlamış birden fazla yakın tanıdığım var. hem ne farkedecek size ha teknoloji ha teknik çatısı altında olmuşsunuz?
TK hklr bzmde hkkmz ~ 2 yıl önce
TK'nın hakları verilmediği sürece,kimse tatmin olmaz.sürekli bir personel sirkülasyonu oluyor.Yeni personellerle iş yapıyoruz.Sonra yaptığımız her projede bir adım atmamız gerekirken hep yerinde sayıyoruz.Verin TK'nın aynı haklarından.artık yetenekli personelleri kaçırmayalım.Adam kendilerini geliştirsin.Bu firmada emekli olmayı hayal etsin.Firmamız sürekli büyüsün ve yeni pazarlara açılalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üvey evlat ~ 2 yıl önce
İştirak çalışanlarının bakımcılardan ne eksiği var! TT şartlarını sağlayın yeter artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet o kadar çok alıyoruz ki ~ 2 yıl önce
Aklın durur mühendis asgari ücrete çalışıyor.Sizin gibi yatıp 15-20 bin almıyoruz.Boş yorum yazmayın vicdanınız körelmiş.Altınız kuru tabi ikramiye uçuş vs her türlü hakkınız var.4-5 bin e çalışan adamlarla birde dalga geçiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 2 yıl önce
Tk personelinin ödü kopuyor tgs tk olur diye... Korkmayın öle birşey yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000