28 Ekim 2018, Pazar 23:58:14

Ünlü dövüşçü de tarihi açılış için İstanbul'a geldi

Habib Abdulmanapoviç Nurmagomedov, Avar asıllı Rus karma dövüş sanatçısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak İstanbul Yeni Havalimanı açılışına geldi.
  • Yorumları okuyup hayretler içinde kalıyorum.Bu hazımsızlık nedir ki?
  • Gercekten gülüyorum size kendine yapmadı limanı ülkeye yaptı beyler giderken yanında kimse götürmeycek bu kadar da olmaz ayıp yazdıklarınız
  • Khabib inşallah rte nin burnunu kirarsin
  • Hepsi iyi de, "dövüş sanatçısı" ne demek yahu..
  • Allah’ına gurban
  • Herşeyimiz iyice ayağa düştü, basitleşti. Bu adamın müslüman oluşu dışında bizimle ne alakası var ki havaalanı açılışına davet ediliyor?
  • onsuz olmazdi zaten
  • Yahu dövüş sanatçısı ne demek biri açıklasın nolur, dövüşcü vardır, dövüş sporcusu vardır. Ama biri dur desin sizin yorumları yazan arkadaşa.
  • bir sen eksiktin, neyse mayweather seni dövmeden iyice gez istanbulu
  • Açılışa çok önemli isimler katılmadığı için böyle reklam yapıyorlar başka bir şey değil. Bu adamın açılışa neden davet edildiğine anlam veremiyorum. Son zamanlar da şampiyonluğu duyulması dışında başka bir özelliği olmayan Rus sporcu. Rusya dan başka temsilci bulamadılar galiba...

Khabib Nurmagomedov, Avar asıllı Rus karma dövüş sanatçısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak İstanbul Yeni Havalimanı açılışına geldi.

Geçtiğimiz haftalarda UFC haff siklet şampiyonluk müsabakasında İrlandalı rakibi Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Khabib, olaylı dövüş sonrasında dünya gündemine oturmuştu. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de ağırladığı Khabib'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Yeni Havalimanı açılışına katılması için davet gitmişti. 

İstanbul'a gelerek yarın yapılacak tarihi açılışa katılacak dünyaca ünlü dövüşçü Khabib, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da boğaz manzaralı fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Ünlü dövüşçü de tarihi açılış için İstanbul'a geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

ercan ~ 5 yıl önce
Yorumları okuyup hayretler içinde kalıyorum.Bu hazımsızlık nedir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Www ~ 5 yıl önce
Gercekten gülüyorum size kendine yapmadı limanı ülkeye yaptı beyler giderken yanında kimse götürmeycek bu kadar da olmaz ayıp yazdıklarınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 5 yıl önce
Khabib inşallah rte nin burnunu kirarsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merandes ~ 5 yıl önce
Senin kafan kırılır inşallah. Sen Türk ya da Müslüman değilsin, yorum denen saçmalığını beğenenlerin de.. Yazıklar olsun size..
şonilob ~ 5 yıl önce
:D ne adamsın yav
Misafir ~ 5 yıl önce
RTE gibi kafana taş düşsün emi...
AbdulcabbarNiyazi ~ 5 yıl önce
Şahsen ben komik buldum ama siz 3 harflilere taptığınız için gülüp geçemiyorsunuz. merandes mi? hıı oda nedir? Adın Türk değil. Arap da değilsin. Hmm kesin İngiliz ajanısın buraları karıştırıyorsun, hainsin sen saldırın bu haine. Etiketlemek bu kadar kolay çünkü...
merandes'e ~ 5 yıl önce
Avukatlık yaptığın Türk mü peki? Türk ve Türk milleti diyemeyen zat çıkar için 16 yıl sonra geçenlerde zoraki ben Türk'üm dedi. Amerikan askerleri için dua edip, papa resmi önünde poz verip, gemide insanlarımızı katleden yahudilere açılan davadan giderken bana mı sordular diye vazgeçen adamın müslümanlığı da tartışılır ayrıca.
Turkoglu ~ 5 yıl önce
Mursi, isallah habib seni darp eder. Erdogana can kurban, pis hain. Esyalarini topla ve Seni seven vatana git.
G ~ 5 yıl önce
Hepsi iyi de, "dövüş sanatçısı" ne demek yahu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilir kisi ~ 5 yıl önce
Dovustugu zaman zevkle izletirmeyi başaran sporcuya dovus sanatçısı denilir Ornegin g.tu kalkik bir irlanda şebeği yere yatirim bir soldan bir sagdan girişilir ve izlerken de senin yaglarin eriyorsa buna dovuste sanat denilir. Sana bu hisleri uyandiran dövüşçü degil dövüş sanatcisi olur
B777 ~ 5 yıl önce
Allah’ına gurban

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh be ~ 5 yıl önce
Herşeyimiz iyice ayağa düştü, basitleşti. Bu adamın müslüman oluşu dışında bizimle ne alakası var ki havaalanı açılışına davet ediliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Yahu niye rahatsız ediyor. Popüler olması reklam açısından iyi, illa bir yorum illa negatiflik. Tüm dünya bu projeye gıpta ile bakarken bir allah razı olsun demek yok. Size rağmen bu ülke gelişecek.
Misafir'e ~ 5 yıl önce
Dünya gıpta ediyor vayy be kim mesela? Bosna mı, Kosova mı yoksa Katar mı,kim? Dünyayı özellikle de batıyı onlardan yaptığımız ithalat, aldığımız icatlar, borç ve faiz ile ihya ettik o yüzden gıpta ediyor olabilirler mi acaba ey ahmak? Bunca borçlandırılan, herşeye hergün zam gelen, döviz, faiz, ithalat, işsizlik rekorları kıran ülke neyle ve nasıl gelişecek onu da olmayan beyninle açıklasan.
sukurler ~ 5 yıl önce
onsuz olmazdi zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanatçı mı ~ 5 yıl önce
Yahu dövüş sanatçısı ne demek biri açıklasın nolur, dövüşcü vardır, dövüş sporcusu vardır. Ama biri dur desin sizin yorumları yazan arkadaşa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 5 yıl önce
bir sen eksiktin, neyse mayweather seni dövmeden iyice gez istanbulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klm ~ 5 yıl önce
içimizdeki İrlandalı deyimine cuk oturan bir yorum..
FIR ~ 5 yıl önce
Açılışa çok önemli isimler katılmadığı için böyle reklam yapıyorlar başka bir şey değil. Bu adamın açılışa neden davet edildiğine anlam veremiyorum. Son zamanlar da şampiyonluğu duyulması dışında başka bir özelliği olmayan Rus sporcu. Rusya dan başka temsilci bulamadılar galiba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000