30 Ocak 2022, Pazar 15:41:54

TÜSHAD'da Yeni Yönetim Göreve Başladı

Tüm Sivil Havacılar Derneği (TÜSHAD) olarak 10’uncu Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları (THY) Genel Yönetim Binası VIP Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda TÜSHAD’ın başkanlık koltuğunu Ali Yaşar Aydoğan ve ekibi devraldı.
  • Ali Yaşar Bey tanıdığım kadarıyla çok beyefendi havacılığa yıllarını vermiş bir hizmet adamı. Allah utandırmasın diyelim. Tüm yeni yönetime başarılar diliyorum.
  • Yeni yönetim hayırlı uğurlu olur inşallah. İnsanlar hakkında tanımadan bilmeden yorum olumsuz yorum yapmak büyük günah ona gerek. Ben bu yönetimin başarılı işler yapacağını düşünenlerdenim. Biraz araştırdım eğitimli ayrıyeten liyakatla bi yerlere gelmiş insanları görüyorum başta. Haklarında hayırlısı olsun diyorum.
  • Tushad , kaplumbagalar magdur olmasin dernegi gibi bisey sanirim islev olarak
  • Dişini karıştırmaya kürdan olmaz bunlardan, mahallesini belli ederek yerini sağlamlaştırma işleri, cemiyetleşme görünümlü menfaat devşirme oyuncağı...
  • ne is yapar bunlar?
  • Neye yarıyor? Ne iş yapıyorlar? Ortada dönen bir para var belli, kaynağı ne? Sendika dururken buna neden üye olunsun çalışanlar?
  • Tüm derneklerin yönetimlerini tebrik ederim
  • Bunlar kim ki? Türk sivil havacılığı hakkında bilgileri ne kadar?
  • Feto'nun en önemli adamlarından oluşan "Basyuceler" ekibinden olan Ali Ursavas'ın Tushad yönetiminde yakını var mı?
  • Ali Yaşar Aydoğan gerçek anlamda donanımlı, sosyal dayanışmaya inanan, fazlası ile tecrübeye sahip bir kişidir. İnanıyorum ki, TÜSHAD önümüzdeki dönem tüm sivil havacılık çalışanlarına olumlu katkı sağlayacaktır. Yolu açık, gayreti daim olsun

Tüm Sivil Havacılar Derneği (TÜSHAD) olarak 10’uncu Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları (THY) Genel Yönetim Binası VIP Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda TÜSHAD’ın başkanlık koltuğunu Ali Yaşar Aydoğan ve ekibi devraldı.

TÜSHAD 9. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Arif Ali Gezmişoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan genel kurulda, tüm üyelere dernek ve sivil havacılık adına yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür edildi. Pandemi sürecinde vefat eden üyelerin yakınlarına da tekrardan baş sağlığı dilendi. Gezmişoğlu, ayrıca yeni yönetime başarı dileklerini ileterek, çalışmalarla ilgili temennilerini dile getirdi.

Sonrasında ise Genel Sekreterimiz İslam Güre, geçmiş dönemde yapılan eğitim çalışmaları, seminer ve konferanslar, tur programları ve de sosyal yardım faaliyetleri ile genel bilgilendirme yaptı. Ayrıca kurumsal kimlik çalışmaları özelinde yapılan güncellemeleri aktardı.

Seçim sonrası söz alan TÜSHAD’ın yeni başkanı Ali Yaşar Aydoğan, "Genel Kurulumuzun ve yeni yönetimimizin sektörümüz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Yönetim kurulumuza seçilen diğer değerli arkadaşlarımızla birlikte, istişareye önem vererek, herkesin şahsi eğitim, uzmanlık, tecrübe ve becerilerinden de azami ölçüde istifade etmeye çalışarak, derneğin yüksek potansiyelini mümkün olan en yüksek seviyede hayata geçirmeye, başta üyelerimiz olmak üzere sektörümüze, milletimize ve ülkemize azami faydalı çalışma ve hizmetler yapmaya çalışacağız. Bunu yaparken de istişare ve ortak akılla karar alma ve hareket etmenin yanı sıra, hem Yönetim Kurulumuzda, hem kurmayı düşündüğümüz komisyon ve çalışma gruplarımızda ekip çalışmasının ve ruhunun, “biz” olma, bir ve beraber olma duygusunun birleştirici ve motive edici gücünden de azami yararlanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. Aydoğan, yeni dönemde tüm üyelerimizin aktif olarak derneğe katkıda bulunmalarını temenni ettiğini dile getirdi. 

Öte yandan yeni dönemde yönetim kurulu üye sayısının 13'e çıkarılması kararlaştırıldı.

Bu karara istinaden seçilen TÜSHAD’ın yeni  Yönetim ve Denetim Kurulu listesi şu şekilde:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1. Ali Yaşar Aydoğan (Başkan)
2. Arif Ali Gezmişoğlu (Başkan Yardımcısı)
3. İslam Güre (Başkan Yardımcısı)
4. Çağrı Kaya (Genel Sekreter)
5. Tarık Özer (Muhasip)
6. Muhittin Hasan Uncular (Yayınlardan Sorumlu YK Üyesi)
7. Büşra Kuşdil (Kurumsal İletişimden Sorumlu YK Üyesi)
8. Özlem Özyön (Eğitimden Sorumlu YK Üyesi)
9. Hasan Taşdişer (Turlardan Sorumlu YK Üyesi)
10. Nazan Yalçınkaya (Sosyal Sorumluluk Çalışmalarından Sorumlu YK Üyesi)
11. Hasan Selvi (BT’den Sorumlu YK Üyesi)
12. Esra Kılıç (Kabinden Sorumlu YK Üyesi)
13. Hakan Uçar (Kokpitten Sorumlu YK Üyesi)

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1. Erhan Savaş
2. Cüneyt Kaya
3. Mesut Karataş
4. Tarık Ziya Gürler
5. İsmail Hakkı Maksudoğlu
6. Miraç Kağanoğlu
7. Ömer Menalioğlu
8. Güneş Emre Gönel
9. Emine Banu Ekerim
10. Nur Akbıyık Çetin
11. Levent Kaya
12. Ferhat Ergin Turhan
13. Elif Sezer

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1. Alparslan Doğan
2. Deniz Var
3. Ömer Önder Haberdar

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1. Vural Ursavaş
2. Ahmet Kaya
3. Abdullah Aydın

TÜSHAD'da Yeni Yönetim Göreve Başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

THY ~ 2 yıl önce
Ali Yaşar Bey tanıdığım kadarıyla çok beyefendi havacılığa yıllarını vermiş bir hizmet adamı. Allah utandırmasın diyelim. Tüm yeni yönetime başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tushad ~ 2 yıl önce
Yeni yönetim hayırlı uğurlu olur inşallah. İnsanlar hakkında tanımadan bilmeden yorum olumsuz yorum yapmak büyük günah ona gerek. Ben bu yönetimin başarılı işler yapacağını düşünenlerdenim. Biraz araştırdım eğitimli ayrıyeten liyakatla bi yerlere gelmiş insanları görüyorum başta. Haklarında hayırlısı olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tushad ~ 2 yıl önce
Tushad , kaplumbagalar magdur olmasin dernegi gibi bisey sanirim islev olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tushad ~ 2 yıl önce
Dişini karıştırmaya kürdan olmaz bunlardan, mahallesini belli ederek yerini sağlamlaştırma işleri, cemiyetleşme görünümlü menfaat devşirme oyuncağı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tushad ~ 2 yıl önce
ne is yapar bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baksana ~ 2 yıl önce
Siyasi Islam propagandasi, resimde baska ne gordunuz, partiye selam cakmislar??
5n ~ 2 yıl önce
Neye yarıyor? Ne iş yapıyorlar? Ortada dönen bir para var belli, kaynağı ne? Sendika dururken buna neden üye olunsun çalışanlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 2 yıl önce
Tüm derneklerin yönetimlerini tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 2 yıl önce
Bunlar kim ki? Türk sivil havacılığı hakkında bilgileri ne kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bu Ursavaş ~ 2 yıl önce
Feto'nun en önemli adamlarından oluşan "Basyuceler" ekibinden olan Ali Ursavas'ın Tushad yönetiminde yakını var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şükrü şen ~ 2 yıl önce
Bu görevde vural bey ile arif beyler var ise sınırsız sorumluluk ve başarı var demektir..ben bu şahısları yıllardır tanırım. Adam gibi adamlardır. Nokta bafra dan selanlar
Mesuliyet ve liyakat ~ 2 yıl önce
Ali Yaşar Aydoğan gerçek anlamda donanımlı, sosyal dayanışmaya inanan, fazlası ile tecrübeye sahip bir kişidir. İnanıyorum ki, TÜSHAD önümüzdeki dönem tüm sivil havacılık çalışanlarına olumlu katkı sağlayacaktır. Yolu açık, gayreti daim olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000