29 Haziran 2020, Pazartesi 14:20:54

TUSAŞ 47 yaşında

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii kuruluşunun 47'nci yılını kutluyor. TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  • Kotil bey cok sevdiginiz Beksi yi biraz yaniniza alin ne olur, biraz nefes alalim, hem sizden Vizyon vb ogrenir faydali olur, kurtulamayacagimiz anladik, arkasinda kim varsa bari gelistirelim bu arkadasi—-Tk Personel
  • 47 yıl dile kolay. Yapılanlar ortada :) 47 daha çalışırsanız olacak bu iş :)))
  • Ülkene hizmet etme arzun çoksa para almadan hizmet et de görelim. Thy'yi mahfettin şimdi de orayı karıştır bakalım. Bu ülke aklı başında bir ülke olsaydı thy'ye fetocuları dolduran,yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen sen ve hamdi serbestçe gezemezdiniz. Hemşehrin ile beraber Thy'de yaptıklarını,yediğin kul haklarını unutmadık,unutmayacağız...

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii kuruluşunun 47'nci yılını kutluyor. TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"Ülkemize hizmet etme arzusuyla birlikte kurduğumuz hayallerin peşinden giderken, büyük bir inançla hareket ettik" diyen Temel Kotil'in mesajı şu şekilde:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Emeklerimizle günden güne büyüyen, değişen, disiplinimizle ülkemizin gökyüzündeki hâkimiyetini her geçen gün daha da güçlendiren şirketimiz, tam 47 yaşında!

28 Haziran 1973 tarihinde alınan büyük bir kararla kurulan, tek bir hangarla çıktığı zorlu yolda bir havacılık ve uzay üssüne dönüşen, son teknolojilerle şekillenen şirketimiz, dünyanın en iyi oyuncuları arasında kabul görüyor. Ardında bıraktığı 47 yılda ise birçok hikâye yer alıyor.

Karşılaştığımız tüm güçlükleri azim ve kararlılıkla aşarak, yarım asırlık serüvenimize birçok başarı sığdırdık. Her türlü zorluğa rağmen, her zaman el ele vererek, şirketimize duyduğumuz bağlılıkla bilgi birikimimizi, deneyimimizi ve havacılığa olan tutkumuzu yine her geçen gün artırdık. Ülkemize hizmet etme arzusuyla birlikte kurduğumuz hayallerin peşinden giderken, büyük bir inançla hareket ettik. Devletimizin desteği, milletimizin duyduğu güven ve gökyüzüne olan tutkumuz sayesinde daima daha büyük ve daha kararlı adımlarla ilerledik.

Atılan bu adımların sonucunda, son 15 yılda ise özgün ürünlerimizi gökyüzü ve ötesine taşıdık. Gökyüzüne dair kurduğumuz ne kadar hayal varsa inancımız, azmimiz ve özverimizle birlikte gerçek kıldık. Her başarının ardından, hayallerimizdeki sınırları kaldırarak, kendimize daha büyük hedefler belirledik. Aştığımız her bir engelle birlikte adımlarımızı daha da büyük bir cesaretle atarken, şirketimizin adını milletimizin en büyük gurur kaynağı olarak hafızalara kazıdık. Geçmişte sürdürdükleri çalışmalar sonucunda bizlere büyük bir bayrağı devreden ailemizin her bir ferdine, devraldıkları bu bayrağı her geçen gün daha da yukarılara taşımak için aynı azim, istek ve ruhla mücadele eden birbirinden kıymetli tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diliyorum.

47 yılın sonunda, özgün ürünlerimiz, hayallerimiz, geleceğe dair hedeflerimiz, umutlarımız ve birbirimize anlatıp kimi zaman hüzün, çoğu zaman ise gurur duyacağımız birçok hikâyemiz, hep birlikte inşa ettiğimiz umut dolu büyük bir geleceğimiz var.

Azmimiz, başarılarımız, umutlarımız, özverimiz ve ülkemize duyduğumuz bağlılıkla şekil alan bu gelecekte de geçmişte olduğu gibi belki de karşımıza yine birçok engel çıkacak. Dün olduğu gibi yarın da bu engelleri hep birlikte aşacağız. Azimli ve çalışkan çalışma arkadaşlarımla birlikte karşımıza çıkan her bir engeli ortadan kaldıracak, aşılmaz denilen yolları yine birlikte aşacağız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere verdiği destek ve duyduğu güven dolayısıyla günden güne büyüttüğümüz hedeflerimizin izinden giderek, daha nice hava aracımızı gökyüzüne taşıyacak, nice özgün ürünümüzle gökyüzünden milletimizi selamlayacağız. Ülkemize bir savaş uçağı hediye etmek için yılmadan, yorulmadan, var gücümüzle çalışacağız.

Şimdi gökyüzüne daha büyük bir gurur ve cesaretle bakmak zamanı! Gözümüz 47 yıldır yükseklerde… Daha nice senelerde, hep birlikte daha büyük başarılara ulaşmamız dileklerimle…

47. yılımız kutlu olsun!

Prof.Dr. Temel Kotil
Genel Müdür"

.

TUSAŞ 47 yaşında

Yorumlar

Kotile ~ 4 yıl önce
Kotil bey cok sevdiginiz Beksi yi biraz yaniniza alin ne olur, biraz nefes alalim, hem sizden Vizyon vb ogrenir faydali olur, kurtulamayacagimiz anladik, arkasinda kim varsa bari gelistirelim bu arkadasi—-Tk Personel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nice yıllara ~ 4 yıl önce
47 yıl dile kolay. Yapılanlar ortada :) 47 daha çalışırsanız olacak bu iş :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik adam ~ 4 yıl önce
Ülkene hizmet etme arzun çoksa para almadan hizmet et de görelim. Thy'yi mahfettin şimdi de orayı karıştır bakalım. Bu ülke aklı başında bir ülke olsaydı thy'ye fetocuları dolduran,yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen sen ve hamdi serbestçe gezemezdiniz. Hemşehrin ile beraber Thy'de yaptıklarını,yediğin kul haklarını unutmadık,unutmayacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000