03 Ağustos 2022, Çarşamba 09:11:52

TÜRSAB'ta İlk Başkan Adayı Belli Oldu

TÜRSAB’ta ilk başkan adayı ortaya çıktı. Adonis Turizm’in CEO’su Tamer Çiçek, düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını ve projelerini kamuoyuna açıkladı.
  • SERTİFİKA DIŞINDAKİ MEVCUT STANDARTLARINIZ ve '' MOTTO NUZ'' NEDİR ?

TÜRSAB’ta ilk başkan adayı ortaya çıktı. Adonis Turizm’in CEO’su Tamer Çiçek, düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını ve projelerini kamuoyuna açıkladı.

Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi ismiyle ortaya çıkan Tamer Çiçek, motto olarak da “Değişim değil, dönüşüm gerekiyor” sloganını kullanacak.

Tamer Çiçek’ten dikkat çeken proje: TÜRSAB Üniversitesi

Yönetime gelmeleri halinde KOMER’i canlandıracaklarını söyleyen Tamer Çiçek, kongre merkezi içinde TÜRSAB Üniversitesi ve kuluçka merkezi kuracaklarını söyledi. KOMER’in kongre merkezi olma özelliğini de koruyacaklarını söyleyen Çiçek, kuluçka merkezinde ise seyahat acentelerini geleceğin teknolojisine hazırlayacaklarını söyledi.

Tamer Çiçek’in açıkladığı projeler şunlar:

- Sağlık Turizminde, aracı kurum olarak seyahat acentalarının daha etkin hale getirilmesi amacıyla etkinlikler ve gerekli yasal düzenlemeler için çalışacağız.

- Eğitim Turizminin seyahat acentaları aracılığıyla yapılması için gerekli yasal çalışmalar ile pazar yapılanmasında etkin rol alacağız.

- Ülkemizin doğal ve kültürel zenginliklerinin değerlendirilmesine hizmet edecek Sinema Turizminin geliştirilmesinde aktif rol alacağız. Türkiye’nin uluslararası film endüstrisi için bir cazibe merkezi olarak algılanmasını sağlayacağız.

- Turizmde destinasyonlar için oldukça önemli çekici ve cazibe unsurlarından biri olan yöresel kültür ve sanat etkinliklerini destekleyerek Festivaller’le turizmi çeşitlendirecek, daha çok yerli ve yabancı turistin gelmesine, bu yolla turizmin geliştirilmesinde aktif rol oynayacağız.

- İnanç Turizmi kapsamında sadece Hac ve Umre turizmi yapan seyahat acentalara yeni yatırım yolları göstererek destek vereceğiz.

- Ülkemizde ciddi bir potansiyel oluşturan Doğa/Yayla/Karavan Turizminin geliştirilmesi için aktif çalışmalar yapacağız. Yeni Karavan Parklarının açılmasını sağlayarak Karavan ve Milli parkların alternatif turizm merkezleri olarak turizme kazandırılması projelerimiz arasında yer alıyor.

- Tur operatörleri ve havayolları ortaklığıyla gerçekleştirmeyi öngördüğümüz projelerle ülkemizde yeni destinasyonlar açılmasına destek olacağız; mevcut destinasyonlar için yeni pazar fırsatlarının yaratılması ve tüm yıla yayılması için projeler hazırlayacağız.

- Engelliler başta olmak üzere herkes için Erişilebilir Turizm kavramının yaygınlaştıracak, böylelikle atıl durumdaki turist potansiyelini turizme kazandıracağız.

- Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında kadın meslektaşlarımıza Pozitif Ayrımcılık yaparak girişimlerini desteleyecek, ödüllendirme ve ihtiyaç duydukları işbirliği ve deneyim aktarımı ile güçlendirilmeleri yönünde çalışacağız.

- Dünyada hızla yaygınlaşan Ev Turizminin uluslararası standartlara uygun olarak geliştirilmesi yönünde çalışacak, seyahat acentelerinin öncülüğünde yürütülmesini sağlayacağız.

- KOMER’de yapacağımız Turizm Merkezi projesinin yanı sıra, MICE sektörünün önemli merkezleri konumundaki Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda da TÜRSAB’ın hissesi var. Burada kongre turizminin geliştirilmesi ve önemli kongrelerin Türkiye’ye getirilmesi için çok çok daha aktif olacağız. Hedefimiz TÜRSAB’ın sahip olduğu tüm işletmeleri ile sektör için çalışmasını sağlamak.

TÜRSAB'ta İlk Başkan Adayı Belli Oldu

Yorumlar

S. ACENTELERİ ? ~ 2 yıl önce
SERTİFİKA DIŞINDAKİ MEVCUT STANDARTLARINIZ ve '' MOTTO NUZ'' NEDİR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000