29 Mart 2023, Çarşamba 10:35:08

TÜROB'dan Wizz Air Değerlendirmesi

Avrupa’nın önde gelen düşük maliyetli (Low-Cost) havayolu kuruluşlarından Wizz Air’in Türkiye’nin değişik noktalarına uçuşlar başlatması turizm sektöründe memnuniyetle karşılandı.

Avrupa’nın önde gelen düşük maliyetli (Low-Cost) havayolu kuruluşlarından Wizz Air’in Türkiye’nin değişik noktalarına uçuşlar başlatması turizm sektöründe memnuniyetle karşılandı. Abu Dabi-Ankara ve Londra-İstanbul seferlerini başlatan Wizz Air, 31 Mart tarihinde de Budapeşte-İstanbul seferlerine start verecek.

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık iki yıldır sürdürdüğümüz temaslar sonrasında TÜROB olarak bu güzel başlangıçların bir parçası olduğumuz için ülkemiz turizmi adına çok mutluyuz, hayırlı olsun. Wizz Air yetkilileriyle, şirketin Türkiye projeleriyle ilgili en başından beri temaslarımızı sürdürdük. Bu konuda Kültür ve Turizm Bakanımız ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın destekleri çok önemli. Kendilerine ayrıca çok teşekkür ederiz. İstanbul’a uçuşların başlaması da çok önemli ve turizm açısından çok kıymetli . Kısa süre içinde ülkemizin değişik noktalarına yurtdışından yeni uçuş rotaları da eklenecek. Uçuşların devam etmesi yönünde potansiyelin oluşacağını umuyoruz” dedi.

İki yıldır dirsek teması sürüyor

Wizz Air’in üst düzey yönetimi, Türkiye projelerine ilişkin temasları kapsamında daha önce bir çok kez TÜROB merkez ofisini de ziyaret ederek, TÜROB Başkanı Müberra Eresin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmişti. Budapeşte merkezli Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biri olan Wizz Air, Avrupa’nın yanı sıra İngiltere’de Wizz Air UK ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) Wizz Air Abu Dabi olarak faaliyet gösteriyor.
 

TÜROB'dan Wizz Air Değerlendirmesi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000