25 Şubat 2009, Çarşamba 11:22:53

Turkuaz Havayolları’ndan büyük atak

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi olan Turkuaz Havayolları yaklaşan turizm sezonu öncesinde yeni uçaklar getirmeye başladı. İşte ayrıntılar…
  • Hidayet bey başbakan olsun... türkiyede atılıma geçsin..
  • herkes her işi yapabilir.. fakat onurlu ve dimdik durmak her babayiğidin harcı değildir.. yakışır be hidayet bey.. kim tutar sizi..
  • Türkiye'de ve dünyada üyük kriz yaşanırken böyle atılımlar yapanları sadece halk olarak değil, devlet olarakda desteklemeliyiz. Teşekkrüler GENÇ patron..
  • tebrikler Hidayet Bey.. Türkiyenin en genç fakat en düzeyli şirketinin yolu açık olsun.. kısa süre önce uçuşlara başlamalarına rağmen sanki yıllardır bu işi yapıyormuşcasına dakik ve sorunsuz operasyonlar gerçekleştiren Turkuaz Havayolları kısa sürede lider olacaktır.. saygılarımızla..

Filosunda iki uçak bulunan Turkuaz Havayolları iki uçak daha aldı. Kısa bir süre sonra filoya katılacak olan uçaklar Airbus 321 tipi uçaklar Antalya merkezli charter operasyon yapacak. Şirketin filosunda bulunan iki adet A320 tipi uçaklardan sonra yeni alınan 321’lerle toplam 4 uçaklık filoya ulaşmış olacak.

 

Turkuaz Havayolları yetkililerinden alınan bilgiye göre yeni uçakların filoya dahil edilmesinin de gündemde olduğu ifade edildi.

 

Airporthaber Özel

Turkuaz Havayolları’ndan büyük atak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Hidayet bey başbakan olsun... türkiyede atılıma geçsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
herkes her işi yapabilir.. fakat onurlu ve dimdik durmak her babayiğidin harcı değildir.. yakışır be hidayet bey.. kim tutar sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'de ve dünyada üyük kriz yaşanırken böyle atılımlar yapanları sadece halk olarak değil, devlet olarakda desteklemeliyiz. Teşekkrüler GENÇ patron..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tebrikler Hidayet Bey.. Türkiyenin en genç fakat en düzeyli şirketinin yolu açık olsun.. kısa süre önce uçuşlara başlamalarına rağmen sanki yıllardır bu işi yapıyormuşcasına dakik ve sorunsuz operasyonlar gerçekleştiren Turkuaz Havayolları kısa sürede lider olacaktır.. saygılarımızla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000