25 Şubat 2009, Çarşamba 11:30:37

TURKUAZ HAVAYOLLARI BÜYÜYOR

Turkuaz Havayolları, Antalya merkezli uçuşları için kaptan pilot, first officer, kabin amiri ve kabin memuru alacak.
  • Turkuaz havayollarına çalışanları olarak ,emniyetli ve kazalardan uzak pırıl pırıl bir yol temenni ediyoruz..Büyümenin ve bunun bir parçası olmanın mutluluğu içindeyiz..Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızın tecrübeli kabin memuru adayları arasından seçileceğini biliyorum.. Turkuaz kabin ekibinin Sloganı ile herkese bol şans diliyoruz..'' SEVGİ İÇİMİZDE''
  • Bütün Turkuaz havayolu çalışanlarına başarılar diler böyle güzel haberlerinin devamını dilerim
  • Hayırlı olsun,Allah utandırmasın.. Herşeyin yıpratıldığı günümüz ticari ortamında güven ve istikrar anlamını Turkuaz Havayollarında buldu.. Siz artık gerçek bir markasınız.. Tebrikler..
  • İşsizliğin kol gezdiği ülkemizde işçi arayan bir şirket görmek muhteşem bir motivasyon. Turkuaz yolun açık olsun.

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi Turkuaz Havayolları, kadrosunu güçlendiriyor. Halen charter (tarifesiz) operasyonlarını sürdüren şirket Antalya merkezli operasyonlarında kullanmak üzere yeni personel alımı yapacak.

 

GECAS’tan kiraladığı Airbus 320 tipi uçaklarla operasyonlarını yürüten Turkuaz Havayolları, filo genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. Şirket son olarak iki adet Airbus 321 tipi uçağı da filosuna katmaya hazırlanırken, bu uçaklarda görevlendirmek üzere yeni personel arayışını da devam ettiriyor.

 

Turkuaz Havayolları, Antalya merkezli yapacağı uçuşlar için kaptan pilot, first officer, kabin amiri ve kabin memuru alacak. Kaç personel alınacağı konusunda bir açıklama yapılmazken başvurularla ilgili bilginin şirketin insan kaynakları departmanından öğrenilebileceği bildirilirken, müracaatlar için [email protected] adresine cv gönderilmesi gerekiyor.

 

Telefonla bilgi almak için Turkuaz Airlines : 0 212 426 49 49

TURKUAZ HAVAYOLLARI BÜYÜYOR

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Turkuaz havayollarına çalışanları olarak ,emniyetli ve kazalardan uzak pırıl pırıl bir yol temenni ediyoruz..Büyümenin ve bunun bir parçası olmanın mutluluğu içindeyiz..Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızın tecrübeli kabin memuru adayları arasından seçileceğini biliyorum.. Turkuaz kabin ekibinin Sloganı ile herkese bol şans diliyoruz..'' SEVGİ İÇİMİZDE''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bütün Turkuaz havayolu çalışanlarına başarılar diler böyle güzel haberlerinin devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayırlı olsun,Allah utandırmasın.. Herşeyin yıpratıldığı günümüz ticari ortamında güven ve istikrar anlamını Turkuaz Havayollarında buldu.. Siz artık gerçek bir markasınız.. Tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşsizliğin kol gezdiği ülkemizde işçi arayan bir şirket görmek muhteşem bir motivasyon. Turkuaz yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000