04 Nisan 2011, Pazartesi 09:07:57

TÜRKMENİSTAN UÇAĞINA BOMBA İHBARI

İstanbul -Aşkabat seferini yapmak üzere yolcu almak için körükte bekleyen Türkmenistan Hava Yollarına ait T5 988 sefer sayılı yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçağın içinde ve bagajlarda yapılan aramalarda bomba izine rastlanmadı.
  • nefret ediyorum.....
Aşkabat’tan İstanbul’a 00:18'de gelen Türkmenistan Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi uçak 206 numaralı körüğe yanaştı ve yolcularını indirdi.

Ardından İstanbul-Aşkabat seferini yapmak üzere yolcularını almak için beklediği sırada uçağa bomba ihbarı yapıldı. Bunun üzerine uçak towcar (uçağı çekmek veya itmek için kullanılan araç) ile motor test merkezine çekildi ve bomba imha uzmanları uçağa girerek bomba araması yaptı. Yolcuların bagajlarının aranması için uçağın yanına Mobil X-Ray aracı çağırıldı ancak bagajların fazla olması yüzünden valizler Atatürk Havalimanı A Kapısında bulunan X-Ray cihazları ile arandı. Aşkabat’tan gelen yolcular ile Aşkabat’a gidecek olan yolcuların bagajları tek tek arandı.

Bomba imha uzmanlarının uçakta ve bagajlarda yaptığı aramalar sonucu herhangi bir bomba izine rastlanmazken, uçak bir saatlik gecikme ile saat 03.41’de Aşkabat’a hareket etti.
TÜRKMENİSTAN UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
nefret ediyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000