12 Nisan 2022, Salı 16:24:56

Türkiye'ye Rusya'dan turist akını

Rusya Tur Operatörleri Birliği, yaz tatil döneminde Rus turistlerin 5 tur operatörü aracılığıyla Türkiye'ye 7 havayolu şirketi ile seyahat edebileceğini duyurdu.
  • Aragazi donemi baslamis hayirli olsun, her hafta okuruz artik nasil akin akin geliyorlar, rekorlar kiriliyor, cuvalla para dokuyorlar ulkemize. Uyusun da buyusun benim guzel memleketim.
  • Kimseye ihtiyacımız yok, kalkındık,zenginleştik,herkes bize gıpta ediyor diyoruz sonra da bilmem nereden ülkemize turist akın ediyor diye seviniyoruz,haberler yapıyoruz. Döviz kuru bu haldeyken niye akın etmesinler? Ayrıca Rusya'dan turist geliyor diye de fazla sevinmeyin dostum Putin şu an zorda zira Ukrayna'ya satmayın dediği iha,siha yüzünden büyük sorun yaşadı ve bu yüzden bize diş biliyor,durum normale dönünce bunun acısını çıkarırsa o zaman ne diyeceksiniz?

Rusya Tur Operatörleri Birliği, yaz tatil döneminde Rus turistlerin 5 tur operatörü aracılığıyla Türkiye'ye 7 havayolu şirketi ile seyahat edebileceğini duyurdu.

Rusya’nın Ukrayna’ya askeri operasyonları sonrasında Batılı ülkeler tarafından uygulanan hava ambargoları nedeniyle Rusya rotasını Türkiye’ye çevirdi. Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, bugün itibarıyla Moskova-Antalya uçuşlarının başladığı ve yaz tatil dönemi için uçuş programı başlatıldığı duyuruldu.

Açıklamada, “Biblio-Globus tur operatörünün Red Wings Airlines üzerinden düzenlendiği mayıs tatili turları için haftada 4 kez charter seferleri başlamıştır. Nisan ayı ile birlikte düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus Havayolları ve Türk Hava Yolları (THY) ortaklığıyla Moskova’dan Antalya'ya Anex Tour, Coral Travel, Fun&Sun (eski TUI Russia) ve Pegas Touristik uçuş programlarına başlıyor. Tur operatörleri, Rus havayolları Rossiya ve Azimuth'un uçuşları bazında Türkiye'ye turlar düzenliyor” denildi.

Açıklamada Pegasus Hava Yolları'nın Moskova'dan Antalya'ya programının 12 Nisan itibarıyla başladığı hatırlatıldı.

Coral Travel acentesinin Moskova’dan Rus tatilcileri Türk Hava Yolları, Pegasus Havayolları ve PegasFly ile Antalya, Bodrum ve Dalaman’a taşıyacağı belirtilirken; Anex Tour’un ise turistleri Moskova'dan Antalya'ya 12 Nisan itibarıyla Pegasus Hava Yolları üzerinden taşıyacağı aktarıldı.

Öte yandan Rossiya ve Azimuth Airlines tarafından Rusya'nın en büyük tur operatörlerinden olan Intourist'in Rusya’daki Mineralnye Vody'den Antalya’ya uçak seferleri başlatacağı duyuruldu.

Türkiye'ye Rusya'dan turist akını

Yorumlar

Aragazi ~ 2 yıl önce
Aragazi donemi baslamis hayirli olsun, her hafta okuruz artik nasil akin akin geliyorlar, rekorlar kiriliyor, cuvalla para dokuyorlar ulkemize. Uyusun da buyusun benim guzel memleketim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akın ~ 2 yıl önce
Kimseye ihtiyacımız yok, kalkındık,zenginleştik,herkes bize gıpta ediyor diyoruz sonra da bilmem nereden ülkemize turist akın ediyor diye seviniyoruz,haberler yapıyoruz. Döviz kuru bu haldeyken niye akın etmesinler? Ayrıca Rusya'dan turist geliyor diye de fazla sevinmeyin dostum Putin şu an zorda zira Ukrayna'ya satmayın dediği iha,siha yüzünden büyük sorun yaşadı ve bu yüzden bize diş biliyor,durum normale dönünce bunun acısını çıkarırsa o zaman ne diyeceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göksel ~ 2 yıl önce
Ülkemize turist gelmesinden neden rahatsız oluyorsun. Sen bu ülkenin vatandaşı değilmisin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000