09 Mart 2017, Perşembe 10:05:41

'Türkiye'ye inanıyoruz, vazgeçmeyeceğiz'

ITB Berlin fuarında boy gösteren havayolu şirketlerinden Germania Havayolları, Türkiye hedeflerini AirportHaber’e anlattı.
  • Cok aci ama 2020 lere kadar Alman turist i unutun.
  • Mercedes, MAN, Bmw, VW tüm faliyetlerini durdursa da anlasanız. Volvo'ya binersiniz artık
  • Saygi deger Ismail Polat kardesim, siz cok iyi bir insansiniz, hala hayata pozitif bakmaniz, karakterinizin güzelliginden geliyor. Kardesim Tegel hava alinindaki herkez sizi cok özledi. Ihsallah bir an önce sagliginiza kavusursunuz. Allah tan sifa diliyorum sizin icin. Siz onu yeneceksiniz......
  • Yunanistan ı tercih edecekler.
  • 40 uçak yetmez çağır hamdi ve temel'i 240'a çıkarsınlar! ayrıca bir havacılık şirketinde filo nasıl hesapsızca büyütülür,şirket nasıl borca batırılır,geleceği nasıl karartılır onları da öğretsinler !
  • Ismail POLAT cansın Rabbim şifa versin
  • Antalyada yaşayanlar bilir gelmezlerse Antalya çöküyor. Antalyanin kalkınmasında en önemli faktör turizim olunca hal böyle oluyor. Insanlar hep işsiz kaldı patronuda müdürü de çalışanda. Yani sadece almanlara dayatmamak gerek genel turist olarak bahsediyorum. Fakat almanlar buyuk bir bölümünü oluşturuyor. Son olarak soyliyeyim ulkemizden daha ucuza bu kaliteyi bulacaklari tatil yeri kesinlikle yok.
  • Herr Altenburg,akıllıca konuşmuş SAW'da işimiz yok demiş.Onun yerine KCO'ya gelin bu boşluğu doldurun.çok rahat mir meydan AJA'dan başkası yok.Kocaeli ve hinterlandı Sakarya,Düzce,Bolu,Bilecik ve Yalovayı hesaba kattığınızda Almanyadaki Türkler için önemini dikkate almak gerekiyor.Bu şehirlerde total 4 milyon nüfusu da hesaba katın.
  • Alın oğlum bak adamlar gelecez diyor nedir bu günlerdir Almanlar gelmezse bittik yandık battık nedir bu Alman sevdası geliyorlarmış bak...
  • Ya bırakın bu ayakları, daha 3-4 yıl kimse bu ülkeye gelmez, geçen seneye göre %58 azalmış alman turist, daha ne anlatıyosun..

ITB Berlin fuarında boy gösteren havayolu şirketlerinden Germania Havayolları, Türkiye hedeflerini AirportHaber’e anlattı.

Germania Havayolları Satış Direktörü Claus Altenburg; ‘Türkiye’den vazgeçmeyi düşünmüyoruz’ dedi.

‘BİZ LOW COST DEĞİLİZ’

Germania’nın 31 yıllık bir havayolu şirketi olduğunu ifade eden Altenburg; ‘Filomuzda 25 uçağımız var ve bu sayı 2020 yılına kadar 40 uçağa çıkacak. Öncelikle şunu belirtmeliyim, biz low cost bir şirket değiliz. Uçak içi ikram hizmetimiz ve 25 kiloya kadar çıkan bagaj hakkı tanıyor olmamız bunu yeterince gösteriyor. Kendi sınıfımızda Almanya’da Sunexpress ile rekabet içindeyiz’ dedi.

‘2O17 ZOR BİR YIL OLACAK’

Türkiye planları hakkında konuşan deneyimli yönetici Altenburg; ‘2017 yılı zor olacak gibi görünüyor. Ancak biz hiçbir seferi azaltmayı düşünmüyoruz. Bunu yapmayacağız ve geçen yılki kapasite devam edeceğiz. Ben Almanlar’ın Türkiye’yi tercih etmeye devam edeceğine inanıyorum. 2018 yılı çok daha güzel olacaktır.

Biz başka hatlarda da uçmayı çok istiyoruz. Ordu-Giresun için de bir talebimiz oldu ancak izin konusunda bazı sıkıntılar yaşanınca uçamadık. 18 yıldır Türkiye pazarındayız ve burada kalmaya devam edeceğiz. Çünkü hem Alman hem de Türk yolcularımız çoğunlukta. Bizi tercih ediyorlar çünkü; hem ikram hizmetimiz, hem bagaj hakkımız ve hem de zamanında uçuş performansımız yolcularımızın hoşuna gidiyor’ ifadelerini kullandı.

‘SABİHA GÖKÇEN’DE REKABETE GİRMEK AKILLICA DEĞİL’

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı için bir planları olmadığının altını çizen Claus Altenburg; ‘Orada zaten yeterince uçan şirket var. Burada rekabete girmek pek akıllıca olmaz, biz uçulmayan yerleri tercih etmeye çalışıyoruz. Bu aslında biz her anlamda daha fazla kazandırıyor.

Herşeye rağmen biz Türkiye’ye inanıyoruz. Ben her yıl ailemle tatil için Türkiye’ye geliyorum ve bu yine değişmeyecek’  dedi.

AirportHaber

'Türkiye'ye inanıyoruz, vazgeçmeyeceğiz'

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

IL ~ 7 yıl önce
Cok aci ama 2020 lere kadar Alman turist i unutun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öneri ~ 7 yıl önce
Mercedes, MAN, Bmw, VW tüm faliyetlerini durdursa da anlasanız. Volvo'ya binersiniz artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman ~ 7 yıl önce
Niye volvo kötümü
Hiiiii ~ 7 yıl önce
Volvo alman arabalarindan aşağı kalmaz yeğenim
Güzel insan ~ 7 yıl önce
Saygi deger Ismail Polat kardesim, siz cok iyi bir insansiniz, hala hayata pozitif bakmaniz, karakterinizin güzelliginden geliyor. Kardesim Tegel hava alinindaki herkez sizi cok özledi. Ihsallah bir an önce sagliginiza kavusursunuz. Allah tan sifa diliyorum sizin icin. Siz onu yeneceksiniz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 7 yıl önce
Yunanistan ı tercih edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
claus kardeş ~ 7 yıl önce
40 uçak yetmez çağır hamdi ve temel'i 240'a çıkarsınlar! ayrıca bir havacılık şirketinde filo nasıl hesapsızca büyütülür,şirket nasıl borca batırılır,geleceği nasıl karartılır onları da öğretsinler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatayli ~ 7 yıl önce
Ismail POLAT cansın Rabbim şifa versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 7 yıl önce
Antalyada yaşayanlar bilir gelmezlerse Antalya çöküyor. Antalyanin kalkınmasında en önemli faktör turizim olunca hal böyle oluyor. Insanlar hep işsiz kaldı patronuda müdürü de çalışanda. Yani sadece almanlara dayatmamak gerek genel turist olarak bahsediyorum. Fakat almanlar buyuk bir bölümünü oluşturuyor. Son olarak soyliyeyim ulkemizden daha ucuza bu kaliteyi bulacaklari tatil yeri kesinlikle yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Achtung achtung ~ 7 yıl önce
Herr Altenburg,akıllıca konuşmuş SAW'da işimiz yok demiş.Onun yerine KCO'ya gelin bu boşluğu doldurun.çok rahat mir meydan AJA'dan başkası yok.Kocaeli ve hinterlandı Sakarya,Düzce,Bolu,Bilecik ve Yalovayı hesaba kattığınızda Almanyadaki Türkler için önemini dikkate almak gerekiyor.Bu şehirlerde total 4 milyon nüfusu da hesaba katın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ikna ~ 7 yıl önce
Oraya ucmalari icin TÜrkiye mdr. Ikna etmen gerek
Geliyorlar ~ 7 yıl önce
Alın oğlum bak adamlar gelecez diyor nedir bu günlerdir Almanlar gelmezse bittik yandık battık nedir bu Alman sevdası geliyorlarmış bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Ya bırakın bu ayakları, daha 3-4 yıl kimse bu ülkeye gelmez, geçen seneye göre %58 azalmış alman turist, daha ne anlatıyosun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000