23 Şubat 2013, Cumartesi 08:59:13

TÜRKİYE'YE 700 BİN YOLCU GETİRECEK

Almanya'nın en büyük 4'üncü tur operatörü FTI Group, Türkiye'yi bir numaralı destinasyon olarak ilân ettiğini ve 2013 yaz sezonunda ülkemize 700 bin yolcu getirmeyi hedeflediklerini açıkladı.
  • FTI NIN 100 BIN ILAVE KOLTUK AYIRDIGINI YAZIYORSUNUZ AMA FTI BIR TUR OPERATÖTÜDÜR, HAVAYOLU DEGIL. BU 100 BIN KOLTUGU HANGI HAVAYOLU ILE SAGLAYACAKTIR ACIKLASADA BIZDE INANSAK.
  • Gelen Turistleri kazıklarsanız, şimdi böyle avcunuzu yalarsınız. Korkuyor insanlar otelden çıkmaya. Ama değişen yok. Artık hastenelerde de kazıklamaya başladışar. Daha dün bir hastanede kolu kırılan bir turiste 40 bin liralık fatura kesmişler Anadolu Hastanesinde. EEee.... devamıda gelir. Eğitimsiz insanlar diye şikayet ederken, eğitimli doktorlarında bu işi yapması, Türk milletinin Turizm anlayışını ortaya koyuyor yeterince. Turist gelir = İbiklenir, geri gönderilir........................
  • Esnaf kazikliya kazikliya kacirdi musteriyi ! Sezon baslamadan tv de bangir bangir bagyirorlar tr alisverise dikat diye ! :)))
  • Getireceginiz yolcudan kime ne fayda var..? Hepsi hersey dahil konaklama paketi ile geliyor, esnaf ve Turkiye pek birsey kazanmiyor. 350 Euro bir hafta hersey dahil tatil...gelse ne yazar...

Almanya'nın en büyük 4'üncü tur operatörü FTI Group, tarihindeki en büyük program atağını başlattığını ve Türkiye'yi birinci destinasyon ilân ettiğini açıkladı.

Türkiye'nin yıllardır FTI'nin en önemli destinasyonlarından birisi olduğunu kaydeden FTI Grubu CEO'su Dietmar Gunz, "İstanbul ve diğer tatil bölgeleri hiç olmadığı kadar müşterilerimiz tarafından tercih ediliyor. Türkiye uzmanı olarak bu rolümüzü takip eden sezonda da güçlendirmeye ve genişletmeye devam edeceğiz. Şimdiden FTI grubunun 700 bin kişiye ulaşacağını hesap ediyoruz" dedi.

ANTALYA'YA İLAVE 100 BİN UÇAK KOLTUĞU

FTI, 2013 yaz sezonu için Antalya'ya ilâveten 100 bin uçak koltuğu ayırdığını, Antalya bölgesinde yeni açılan 15 yeni tesis ve Ege Bölgesi'nde genişletilmiş bir program ile hareket edeceğini de açıkladı.

FTI ayrıca merkezi İstanbul'da bulunan Meeting Point Turkey'i büyütmeyi planladığını ve 400 kişiye istihdam sağlayacak bir genişlemeye ulaşmak istediğini de duyurdu.

TÜRKİYE'YE 700 BİN YOLCU GETİRECEK

Yorumlar

HABERDE EKSIK YOKMU? ~ 11 yıl önce
FTI NIN 100 BIN ILAVE KOLTUK AYIRDIGINI YAZIYORSUNUZ AMA FTI BIR TUR OPERATÖTÜDÜR, HAVAYOLU DEGIL. BU 100 BIN KOLTUGU HANGI HAVAYOLU ILE SAGLAYACAKTIR ACIKLASADA BIZDE INANSAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esnafa ~ 11 yıl önce
Gelen Turistleri kazıklarsanız, şimdi böyle avcunuzu yalarsınız. Korkuyor insanlar otelden çıkmaya. Ama değişen yok. Artık hastenelerde de kazıklamaya başladışar. Daha dün bir hastanede kolu kırılan bir turiste 40 bin liralık fatura kesmişler Anadolu Hastanesinde. EEee.... devamıda gelir. Eğitimsiz insanlar diye şikayet ederken, eğitimli doktorlarında bu işi yapması, Türk milletinin Turizm anlayışını ortaya koyuyor yeterince. Turist gelir = İbiklenir, geri gönderilir........................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafire ~ 11 yıl önce
Esnaf kazikliya kazikliya kacirdi musteriyi ! Sezon baslamadan tv de bangir bangir bagyirorlar tr alisverise dikat diye ! :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Getireceginiz yolcudan kime ne fayda var..? Hepsi hersey dahil konaklama paketi ile geliyor, esnaf ve Turkiye pek birsey kazanmiyor. 350 Euro bir hafta hersey dahil tatil...gelse ne yazar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000