05 Nisan 2021, Pazartesi 17:08:11

Türkiye'nin SU-35 teklifine Rusya'dan ret

Rusya, Türkiye'nin Su-35'leri alıp bu savaş uçaklarını yerli üretim aviyoniklerle donatma teklifini reddetti.
  • Adam sana tam donanimli ucak satmak istiyor. Seninle ortak olmak yada senin teknolojini kullandirtmak istemiyor sana satacagi ucaklarda. Ya 100% kendi ucagimizi yapacagiz kendi teknoloji ve urettigimiz parcalarla yada Amerikaya yada Rusyaya boyle gebe kalacagiz.
  • Kendi göbeğimizi kesmedikçe daha çok ağlarız
  • Koreye gider ve oradan aliriz
  • Hadi motor yapındagörelim. Genel müdürün haftada bir gün işe geldiği aynı aileden 3.04 kişinin Amerika’ya gezmeye gittiği müdürün karısını dövdüğü tarikat örgütlenmesi olan şirket mi yapacak
  • Türkiye Su 35 tarzı uçak alırsa sınır güvenlik sistemlerini de değiştirmek zorunda bunun maliyetini nasıl karşılayacağız hadi karşıladık diyelim en büyük ihracat pazarımız avrupa dolayısıyla nato ve bir aloyla papazı Türkiye'de hapisten çıkartan abd bu işe ne diyecek onları konuşan yok.
  • Türkiye'nin kankalarıyla geleceği parlak :) :) Rusya Pakistan Çin Venezuela....
  • Dik durmak gerek. Bölgede güçlü bir Türkiye yi Rusya neden istesin ki! İran Rusya nın çok iyi bir müttefiki olmasına rağmen İran ın durumu ortada Bölgede kendi kontrolünün dışında olabilecek bir oluşuma yer vermek istemiyor Şimdi ne olacak! Hep birlikte göreceğiz bu yokuşun nasıl aşılacağını yada tersini!
  • Hiç birşeyi beğenmeyen kustah Ruslara kalmadik, yolla devam!

Rusya, Türkiye'nin Su-35'leri alıp bu savaş uçaklarını yerli üretim aviyoniklerle donatma teklifini reddetti.

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 sistemlerini alması sonucu ABD, Ankara'yı F-35 savaş programından çıkardı.

Motivasyonunun büyük bir bölümünü yerli savaş uçağını geliştirmeye veren Ankara, başka bir ülkeden jet alma fikrine de kapıyı kapatmadı.

Bu konuda ilk seçenek olarak ise Rus uçakları masaya geliyor. Türkiye ve Rusya jetlerin tedarikinin mümkün olduğunu söylese de bugüne kadar herhangi bir resmi anlaşma imzalanmadı.

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Moskova'da bir araya gelmiş ve ikili 5. nesil savaş uçağı Su-57'yi yakından incelemişti.

Bloomberg'de yayımlanan bir haberde ise, Türkiye'nin son ürettiği ve savaşta başarılı olan İHA sistemleri, Pakistan ile olan savunma sanayii ilişkileri ve Rusya'dan olası savaş uçağı tedariki mevzusu masaya yatırıldı.

İki ülke arasındaki görüşmelere aşina bir kaynağa dayandırılan bilgiye göre; Türkiye, Rusya'dan Su-35 savaş uçaklarını satın alıp bunlara yerli sistemler eklemek istedi. Ancak Moskova bu teklifi reddetti.

Kaynaklara göre; Türkiye'nin Pakistan ile de beraber uçak ve füze üretimi isteği vardı. Haberde, bu görüşmelerin de olumsuz sonuçlandığı kaydedildi.

"Konuyla ilgili bilgisi olan kişiler, Türkiye Moskova'dan Su-35 satın almak istediğini ve bunun sebebinin de Türkiye'deki mühendislerin Türk yapımı havacılık elektronik sistemini yerleştirmek istemesi olduğunu söyledi. Bu kişiler ayrıca Türkiye'nin Pakistan ile ortak olarak savaş uçağı ve füze üretmek istediğini de aktardı. Konuyla ilgisi olan kişiler; Pakistan ile bu iş birliğinin Ankara'ya Çin'in gelişmiş savaş teknolojilerine erişim hakkı sağlayabileceğini söylüyor. Bu yetkililer; her iki görüşmede de başarı sağlanamadığını söyledi." (haber7)

Türkiye'nin SU-35 teklifine Rusya'dan ret

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ortak ~ 3 yıl önce
Adam sana tam donanimli ucak satmak istiyor. Seninle ortak olmak yada senin teknolojini kullandirtmak istemiyor sana satacagi ucaklarda. Ya 100% kendi ucagimizi yapacagiz kendi teknoloji ve urettigimiz parcalarla yada Amerikaya yada Rusyaya boyle gebe kalacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hijyenci ~ 3 yıl önce
Kendi göbeğimizi kesmedikçe daha çok ağlarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Donup dolasip ~ 3 yıl önce
Koreye gider ve oradan aliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 3 yıl önce
Hadi motor yapındagörelim. Genel müdürün haftada bir gün işe geldiği aynı aileden 3.04 kişinin Amerika’ya gezmeye gittiği müdürün karısını dövdüğü tarikat örgütlenmesi olan şirket mi yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masal ~ 3 yıl önce
Türkiye Su 35 tarzı uçak alırsa sınır güvenlik sistemlerini de değiştirmek zorunda bunun maliyetini nasıl karşılayacağız hadi karşıladık diyelim en büyük ihracat pazarımız avrupa dolayısıyla nato ve bir aloyla papazı Türkiye'de hapisten çıkartan abd bu işe ne diyecek onları konuşan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
American ~ 3 yıl önce
Türkiye'nin kankalarıyla geleceği parlak :) :) Rusya Pakistan Çin Venezuela....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutmussun ~ 3 yıl önce
Kuzey Kore ve Suudileri unutmussun, Perlosi saymisti
Vatandaş ~ 3 yıl önce
Dik durmak gerek. Bölgede güçlü bir Türkiye yi Rusya neden istesin ki! İran Rusya nın çok iyi bir müttefiki olmasına rağmen İran ın durumu ortada Bölgede kendi kontrolünün dışında olabilecek bir oluşuma yer vermek istemiyor Şimdi ne olacak! Hep birlikte göreceğiz bu yokuşun nasıl aşılacağını yada tersini!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 3 yıl önce
Hiç birşeyi beğenmeyen kustah Ruslara kalmadik, yolla devam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000