31 Temmuz 2013, Çarşamba 08:15:00

BAKAN AÇIKLADI... DİREKT UÇUŞLAR GELİYOR

Meksika Dışişleri Bakanı Jose Antonio Meade Kuribrena, Türkiye ile Meksika arasında direkt uçuşların başlayacağı sinyallerini verdi.
  • bir an once ucuslar baslamasi gerekir burdaki turk nufusu gerkli yerini gelecekte alacak daha simdiden bir cok kisi calismak icin geliyor ..burda yasan epey bi turkuz arkadaslar ..akliniza gelmicek kadar var...anamizi babamizi gormek icin hemen direk ucuslari bekliyoruz..saygilar
  • Merhaba..7 aydır meksika da yasıyorum.buraya uçuş başlatılması tabi ki burada yaşayan az sayıdaki turk icin cok önemli ancak bence asıl önemli olan sayıları 4 milyonu geçen Arap ve Lübnan kökenli meksika vatandaşları!ayni zamanda Rus ve dogu Avrupa vatandaşları da THY yi çokça kullanırlar.umarim biran once baslar uçuşlar!
  • Hülooooooğğğ
  • Meksika önemli bir kuzey amerika ülkesidir, direct sefer koymaknın faydaları olur. ayrıca turizm açısından da faydalı olacaktır, varlıklı meksikalı turistler her sene kuzey amerika,ve avrupaya tatile gezmeye giderler türkiyeye gelme fırsatı olacaktır.. pinti, süfli, homeless ingilizler gibi 30 euro ile 1 ay tatil yapmazlar parkta baheçölerde yatmazlar..
  • THY filipinlere de uçsa çok güzel olur bilen varsa söyleyebilirmi THY ne zaman uçacak filipinlere
  • KLM AIR FRANCE IBERIA BRITISH LUFTHANSA DELTA gibi havayollari bu hatta ucmaktadir neden THY'miz ucmasin
  • Herkese Merhaba, Ülkeleri direk uyuşturucu kaçakçısı gibi görmek haksızlık olacaktır. Türkiye avrupaya giden uyuşturucunun geçiş noktası değil?Meksika, Cuba gibi ülkelere haftada birkaç gün ile başlanabilir tabi uçak müsaitliğine göre. Kârlı olursa frekans arttırılabilir. Saygılarımla
  • uyuşturucu ağına bir katkı da bu hattan olur brezilya kesmedi galiba
  • san francisco yeni 777 lerin tesliminden sonra başlayacak.
  • Sanırsam Havana üzerinden uçulacak Meksiko'ya. Bu arada San Francisco, Vancouver, Montreal, Miami ve Atlanta'nın da açılmasını bekliyoruz.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı makamında ziyaret eden Meksika Dışişleri Bakanı Jose Antonio Meade Kuribrena’dan uçuş müjdesi...

Meksika Dışişleri Bakanı Kuribrena, Meksika’nın da Türkiye gibi genç bir ülke olduğuna vurgulayarak, konuşmasına şöyle devam etti: “Birçok önemli anlaşma imzalamak için şu anda müzakereler gerçekleştiriyoruz ve Türkiye ile yapacağımız bu anlaşmaları özellikle destekleyeceğiz. Önemli konular; çifte vergilendirme, gümrük işbirliği, karşılıklı yatırımların korunması ile ilgili ve Türkiye ile Meksika arasındaki direkt uçuşları sağlayacak bir havacılık anlaşması gibi anlaşmalar düşünüyoruz. Tüm bu yapılan anlaşmalar günümüze kadar yapılan geçmişteki anlaşmalardan daha çok olanak sağlayacak.”

BAKAN AÇIKLADI... DİREKT UÇUŞLAR GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

muchacho ~ 10 yıl önce
bir an once ucuslar baslamasi gerekir burdaki turk nufusu gerkli yerini gelecekte alacak daha simdiden bir cok kisi calismak icin geliyor ..burda yasan epey bi turkuz arkadaslar ..akliniza gelmicek kadar var...anamizi babamizi gormek icin hemen direk ucuslari bekliyoruz..saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufb ~ 11 yıl önce
Merhaba..7 aydır meksika da yasıyorum.buraya uçuş başlatılması tabi ki burada yaşayan az sayıdaki turk icin cok önemli ancak bence asıl önemli olan sayıları 4 milyonu geçen Arap ve Lübnan kökenli meksika vatandaşları!ayni zamanda Rus ve dogu Avrupa vatandaşları da THY yi çokça kullanırlar.umarim biran once baslar uçuşlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 10 yıl önce
merhaba meksikaya gelmeyi düşünüyorum 10 gün kadar kalmayı planlıyorum nasıl bir yer ?bilgi verirseniz seviniirm
nane ~ 11 yıl önce
Hülooooooğğğ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
Meksika önemli bir kuzey amerika ülkesidir, direct sefer koymaknın faydaları olur. ayrıca turizm açısından da faydalı olacaktır, varlıklı meksikalı turistler her sene kuzey amerika,ve avrupaya tatile gezmeye giderler türkiyeye gelme fırsatı olacaktır.. pinti, süfli, homeless ingilizler gibi 30 euro ile 1 ay tatil yapmazlar parkta baheçölerde yatmazlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filipinler ~ 11 yıl önce
THY filipinlere de uçsa çok güzel olur bilen varsa söyleyebilirmi THY ne zaman uçacak filipinlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bari orası kalsın ~ 11 yıl önce
aman uçmasın .hiç türk yok sokakta çok süper bir yer.bırakın öyle kalsın.çok gitmek isteyen aktarmalı gdiyor zaten bir şekilde..
deniz ~ 11 yıl önce
KLM AIR FRANCE IBERIA BRITISH LUFTHANSA DELTA gibi havayollari bu hatta ucmaktadir neden THY'miz ucmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murka ~ 11 yıl önce
Herkese Merhaba, Ülkeleri direk uyuşturucu kaçakçısı gibi görmek haksızlık olacaktır. Türkiye avrupaya giden uyuşturucunun geçiş noktası değil?Meksika, Cuba gibi ülkelere haftada birkaç gün ile başlanabilir tabi uçak müsaitliğine göre. Kârlı olursa frekans arttırılabilir. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 11 yıl önce
uyuşturucu ağına bir katkı da bu hattan olur brezilya kesmedi galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b777 ~ 11 yıl önce
san francisco yeni 777 lerin tesliminden sonra başlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havana ~ 11 yıl önce
Sanırsam Havana üzerinden uçulacak Meksiko'ya. Bu arada San Francisco, Vancouver, Montreal, Miami ve Atlanta'nın da açılmasını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
hepsine gidecen galiba,sen neyi bekliyosun
okuyucu ~ 11 yıl önce
HAKLISIN ÇÇOOKK İLEDE MİAMİ MİAMİ MİAMİ..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000