28 Temmuz 2022, Perşembe 16:28:54

Türkiye-Kazakistan arasındaki sefer sayısı artırıldı

Türkiye ve Kazakistan arasındaki uçuş sayısı arttırıldı.
  • Dalamani Bodrumu bosverin Izmir Almati Izmir ucusunu baslatan sirket Overbooked ucar.Haftada 3 sefer karsilikli cakili gider gelir tum dar govdre ucaklar.Turkiyede en asiri yogun Kazak Kirgiz Ozbek nufusu izmir ve ege bolgesinde yasar.Aksam 7 gmt kaldir ucagi gece 2 de insin 3 gmt kaldir ucagin sabah 9 da izmirde domestic yine kullan.Hem mile olarak mesafe uzun hem 600-1000 dolar araligi bantta bilet satarsin hem efektif saatte ucagin ana base'e doner.. Ne gerek var kim ugrasacak degil mi saygideger ceo lar tarife planlamacilar

Türkiye ve Kazakistan Sivil Havacılık Otoriteleri, hava ulaştırma konularını görüşmek üzere dün bir araya geldi. Yapılan müzakereler neticesinde imzalanan anlaşma ile iki ülke arasındaki haftalık uçuş sayısı 40 frekanstan 93 frekansa yükseltildi.

Bu kapsamda İstanbul Havalimanı’ndan Kazakistan'ın başkenti Nur-Sultan'a yapılacak uçuşlar haftalık 7 frekanstan 11 frekansa, Almatı'ya haftalık 10 frekanstan 13 frekansa, Aktau'ya haftalık 2 frekanstan 7 frekansa çıkarıldı.

Ayrıca Ankara'dan Kazakistan'a tarifeli uçuş başlatılması kararlaştırılmış, turizmi desteklemek adına ülkemizden yeni destinasyonlar uçuş ağına eklendi. Antalya, Alanya, Bodrum ve Dalaman'dan Kazakistan'daki çeşitli noktalara yapılacak olan uçuş sayısı haftalık 10 frekanstan 22 frekansa çıkarıldı.

Türkiye-Kazakistan arasındaki sefer sayısı artırıldı

Yorumlar

30 yillik havaci ~ 2 yıl önce
Dalamani Bodrumu bosverin Izmir Almati Izmir ucusunu baslatan sirket Overbooked ucar.Haftada 3 sefer karsilikli cakili gider gelir tum dar govdre ucaklar.Turkiyede en asiri yogun Kazak Kirgiz Ozbek nufusu izmir ve ege bolgesinde yasar.Aksam 7 gmt kaldir ucagi gece 2 de insin 3 gmt kaldir ucagin sabah 9 da izmirde domestic yine kullan.Hem mile olarak mesafe uzun hem 600-1000 dolar araligi bantta bilet satarsin hem efektif saatte ucagin ana base'e doner.. Ne gerek var kim ugrasacak degil mi saygideger ceo lar tarife planlamacilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000