10 Nisan 2020, Cuma 10:52:45

Türkiye'den İngiltere'ye yardım uçağı

İngiltere’ye tıbbi malzeme yardımı götürecek olan askeri kargo uçağı, Ankara Etimesgut Askeri Havaalanı'ndan kalktı.
  • Gelişmekte olan ülkeler sınıfında gören gelişmiş ülkelere mi yardım gönderiyoruz, iyiymiş demekki biz de gelişmiş ülkeyiz, ama bi dakika müsliman kardeşim sana bi iban vereyim de haçlı kardeşlerimize küçük bi zuhurda bulunalım
  • Ulkede kriz daha climax yapmadi,Allah muhafaza su an vakalarda artis,tirmanis var,kalkmisiniz yalakalik olsun diye oraya buraya ilerde bize gerek olacak malzemeleri,dagitiyorsunuz.Merak etmeyin kriz biterse yinede kimse sizi takdir etmeyecek.
  • N95 mi?? Türkiye'den Türkiye'ye de yardım uçağı kalksa keşke.
  • Bu ne be? Yardım mı yapıyorsunuz yoksa gösteriş mi? Adamların sözde yardımında dahi alçak gönüllülük yok. Hep hava atmanın, gururu kibir gösterisi yapmanın derdindeler. Kıt akıllarınca bakın biz “güçlü” bir devletiz ezikliği ve kompleksi var. Öncelikle dön de bir bak halkına o kibirli ve acımasız kalbinle. Yaptığınız yardımlar yerin dibine batsın!
  • Suyu yok
  • Halkımız maskelerini londra merkez caminden alabilir.
  • Türk düşmanı bunlar. ingiltere, italya, sırbistan gibi ülkelere maske yardımı yap kendi vatandaşın kıytırık maskeyi halen dağıtama!
  • BÖYYÜK DEVLET böyle olur;ZORDA, DARDA KALANA YARDIM EDER...İnsaniyetin gereği budur fakat bazı hazımsızlar bunu dahi çekemez, istismar ederler.....Neyse Yazı'nın Tura'sı varsa bu dünyanın ahireti de var!
  • Kardeşlikler siz PS4 oynamaya devam edin. Devlet meselelerini devlet büyüklerine bırakın. Gemi batarken baca boyayanlarin aklı ermez böyle seylere
  • 4 gün önce ePTT’den maske siparişi vermiştik hala gelecek diye bekliyoruz.

İngiltere’ye tıbbi malzeme yardımı götürecek olan askeri kargo uçağı, Ankara Etimesgut Askeri Havaalanı'ndan kalktı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı saran yeni tip korona virüs salgını etkisini sürdürürken, Türkiye salgından etkilenen ülkelere destek olmaya devam ediyor. Korona virüs ile mücadele çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan yardım malzemeleri İspanya, İtalya, Sırbistan, Bosna Hersek, Kosova, Karadağ ve Kuzey Makedonya’ya gönderilmişti. Yine aynı şekilde Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan yardım malzemeleri bu seferde İngiltere’ye gönderildi. Yardım malzemesi taşıyan A-400M tipi askeri kargo uçağı Ankara Etimesgut Askeri Havaalanından kalkarken, uçağın toplam 6 saatlik uçuş sonrasında İngiltere’ye varması bekleniyor.

Maske, N95 maske ve tulum gönderildi

İngiltere’ye gönderilen yardım uçağının içerisinde korona virüsle mücadelede kullanılan N-95 maske, normal maske ve tulum bulunuyor.

Yarın bir uçak daha gidecek

İki parti şeklinde yapılacak yardım malzemesi sevkiyatının birincisi bugün gerçekleştirilirken, ikinci sevkiyatın yarın olması bekleniyor.

Gönderilen yardım paketlerin üzerine, “Türkiye'den Birleşik Krallık halkına sevgilerle" notu düşüldü.





Türkiye'den İngiltere'ye yardım uçağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Bizi ~ 4 yıl önce
Gelişmekte olan ülkeler sınıfında gören gelişmiş ülkelere mi yardım gönderiyoruz, iyiymiş demekki biz de gelişmiş ülkeyiz, ama bi dakika müsliman kardeşim sana bi iban vereyim de haçlı kardeşlerimize küçük bi zuhurda bulunalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Ulkede kriz daha climax yapmadi,Allah muhafaza su an vakalarda artis,tirmanis var,kalkmisiniz yalakalik olsun diye oraya buraya ilerde bize gerek olacak malzemeleri,dagitiyorsunuz.Merak etmeyin kriz biterse yinede kimse sizi takdir etmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avcı ~ 4 yıl önce
N95 mi?? Türkiye'den Türkiye'ye de yardım uçağı kalksa keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAtanınız konuşuyor ~ 4 yıl önce
Bu ne be? Yardım mı yapıyorsunuz yoksa gösteriş mi? Adamların sözde yardımında dahi alçak gönüllülük yok. Hep hava atmanın, gururu kibir gösterisi yapmanın derdindeler. Kıt akıllarınca bakın biz “güçlü” bir devletiz ezikliği ve kompleksi var. Öncelikle dön de bir bak halkına o kibirli ve acımasız kalbinle. Yaptığınız yardımlar yerin dibine batsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuh sana! ~ 4 yıl önce
Yaziklar olsun su yorum sahibine! Tuh senin suratina! Yayinlayan editoru de kiniyorum!
Ayranci ~ 4 yıl önce
Suyu yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maskeli Z ~ 4 yıl önce
Halkımız maskelerini londra merkez caminden alabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni mi anladınız? ~ 4 yıl önce
Türk düşmanı bunlar. ingiltere, italya, sırbistan gibi ülkelere maske yardımı yap kendi vatandaşın kıytırık maskeyi halen dağıtama!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wigan Atletic ~ 4 yıl önce
Gönderilen ülkeler her zaman yanımızda olan olan ülkelerdir avrupa birliginde bizi savunan ispanya italya ve hep ingiltreydi Sonra gönderilen maskeler hastanelerde kullanılmak üzere gönderilen sembolik yardımlardır 60 milyonluk ingiltere nüfusana bi uçak dolusu maske yetermi sembolik bunlar güzel paslaşmalar
Her zamn ~ 4 yıl önce
Türkiye yardım yollayınca herkes şikayet eder başka bi ülke yardımda bulununca o ülkeyi överiz bırakın bu işleri
Wigan Athletic'e ~ 4 yıl önce
20 sene önce terörist başını ülkesinde koruyan İtalya mı her zaman yanımızda olan ülke? Ya da geçmişten günümüze ülkemizde ne olsa arkasında parmağı olan,pkk ve fetoculara kucak açan İngiltere mi? Veya teröristlerin işyeri açmasına izin veren İspanya mı?
Süleyman ~ 4 yıl önce
BÖYYÜK DEVLET böyle olur;ZORDA, DARDA KALANA YARDIM EDER...İnsaniyetin gereği budur fakat bazı hazımsızlar bunu dahi çekemez, istismar ederler.....Neyse Yazı'nın Tura'sı varsa bu dünyanın ahireti de var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 4 yıl önce
Kardeşlikler siz PS4 oynamaya devam edin. Devlet meselelerini devlet büyüklerine bırakın. Gemi batarken baca boyayanlarin aklı ermez böyle seylere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maske ~ 4 yıl önce
4 gün önce ePTT’den maske siparişi vermiştik hala gelecek diye bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mask ~ 4 yıl önce
Burda devletten maske bekleyenlerin maaşı en az 8-10 bin tl neden para verip almıyorsunuz? İnstagramdan uçup kaçma fotoları atarken iyiydi değil mi!
... ~ 4 yıl önce
kendi halkımıza bakamadık bizden nefret eden ingilizlere bakıyoruz ne güzel iş
Nerde? ~ 4 yıl önce
Nerde satılıyor söylede paramızla alalım. Boş konuşma!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000