01 Temmuz 2020, Çarşamba 15:45:53

Türkiye'den AB'ye tepki

AB'nin zorunlu olmayan seyahat kısıtlamalarının bugünden itibaren kaldırılmasının tavsiye edildiği listede Türkiye'ye yer verilmemesi tepki gördü.
  • ABD THY'nin yarinki LAX ve Miami seferlerini iptal etmis. Iyi ki iptal etmis. Turkiye'nin kafayi yemis olmasi lazim CA, TX ve FL'dan yolcu kabul etmesi icin. Turkiye intihar mi etmek istiyor 3-5 dolar icin?
  • Siz maske yollamaya devam edin bunlara
  • Ülkeyi deli gibi borçlandır,gelişmiş ülkelere hatta çöl bedevisi katar'a bel bağla,onlardan durmadan bol faizle krediler al,istihdam yaratma,yapmamız gereken sektörler yerine ağırlıklı olarak turizm sektörüne yatırım yap ama o sektörde çalışanları doğru düzgün eğitme,sömürülmelerini umursama,esnaf vs turistleri kazıklasın önlem alma,eğitim, insan,hayat kalitesini iyice düşür,ülke suç cenneti olsun,durmadan af çıkar,idari olarak her türlü saçmalığı yap,insanları baskıla,kendinden olmayanı ez,hakkını ye, youtube,twitter falan kapatacağım de,gayri müslümlere hakaret et sonra avrupalı turist yollasın diye şekilden şekile girerek yırtın yollamayınca da tepki ver...Ülkeyi her yönden mahvettiniz hamdolsun.
  • Ab ülkeleri burdaki yorumcular kadar konuşmamış. Herkez bilir kişi maşallah bir o kadarda ülkesini eleştiride çok profosyonel buraya bu tür yorumlar yazıldığında reytingmi alıyorsunuz.Ülkede yönetilen bir süreç var. Ve saygı duyun ülkenize sahip çıkın. Felaket tellallığı yapacağına. Biraz samimi olun. Ne sizi ikna etmek zorunda bu devlet nede sizin emrinize amade. O Ab ülkelerinin vatandaşlarına yaptığı muameleleri bize yapmadıkları içinmi bu kadar rahat olabiliyorsunuz ? Yazıktır hangi siyasi parti olursa olsun. Hergün bu süreç için insanlara brifing veriliyor. Kimse bunu yapmak zorunda değil ki en gelişmiş AB ülkeleri bile vatandaşlarına ne zulumler ediyor. Haddimizi bilmeliyiz derim. Ama sadece haddimizi saygi ve selamlar
  • Durum çok kritik. Gelenler, vaka sayının artmasını tetikliyebilir. İnşallah kimseyi göndermezler. Dinleri imanları para. Demiyorlar ki risk almayalım , durumu kötüleştirmeyelim. Ama bu işler atmakla olmuyor. Dönüyor dolaşıyor ve seni buluyor!
  • Nedense turkiyeyi turkiyeden baska mukkemmel harika olaganustu goren kimse yok
  • Birliği yıkılmaya mahkumdur.
  • Bir Türk vatandaşı olarak ülkemin açıkladığı koronavirüs verilerine zerre kadar inanmıyorum.
  • Almanya bizi kiskanmiyormuydu. Bu almanlar demekki bir ambargo uygulasa bittigimizin resmidir. Sen vaka sayilarini gizle dogru durust test yapma sonra kalk vaka sayimiz cok iyi de. Akp isi cozmus test yapmasa vakada olmaz bu kadar basit. Sen heraeyi yasakla avukatlari yok say hukuku bitir Belediyelere kayyum ata sosyal medyayi kaldirmakla tehdit et sonra bana turist gonderin de. Kim sana guvenip vatandasini gonderir.
  • Nazi kalıntısı demeyecektin

AB'nin zorunlu olmayan seyahat kısıtlamalarının bugünden itibaren kaldırılmasının tavsiye edildiği listede Türkiye'ye yer verilmemesi tepki gördü. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Hayal kırıklığı duyuyoruz. Türkiye’nin corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında aldığı önlemler, yaptığı çalışmalar ve başarısı ortadadır" denildi.

Dışişleri Bakanlığı, seyahat kısıtlamalarına ilişkin AB tavsiye kararında Türkiye’nin yer almamasına ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Avrupa Birliği’ne (AB) zorunlu olmayan seyahat kısıtlamalarının 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren kaldırılmasının tavsiye edildiği üçüncü ülkelere dair kabul edilen listede Türkiye'ye yer verilmemiş olmasından hayal kırıklığı duyuyoruz.

TÜRKİYE’NİN BAŞARISI ORTADA

Türkiye'nin corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında aldığı önlemler, yaptığı çalışmalar ve başarısı ortadadır. Başta Dünya Sağlık Örgütü ve uluslararası toplum tarafından örnek olarak gösterilen bu başarının dikkate alınması ve kararın objektif kriterler temelinde verilmesi gerekirdi.

Türkiye'den AB'ye tepki

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Cowboy ~ 4 yıl önce
ABD THY'nin yarinki LAX ve Miami seferlerini iptal etmis. Iyi ki iptal etmis. Turkiye'nin kafayi yemis olmasi lazim CA, TX ve FL'dan yolcu kabul etmesi icin. Turkiye intihar mi etmek istiyor 3-5 dolar icin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
musluk kurudu ~ 4 yıl önce
Parasızlık işte ne yaparsın be Cowboy.
Dr ~ 4 yıl önce
Siz maske yollamaya devam edin bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist ~ 4 yıl önce
Ülkeyi deli gibi borçlandır,gelişmiş ülkelere hatta çöl bedevisi katar'a bel bağla,onlardan durmadan bol faizle krediler al,istihdam yaratma,yapmamız gereken sektörler yerine ağırlıklı olarak turizm sektörüne yatırım yap ama o sektörde çalışanları doğru düzgün eğitme,sömürülmelerini umursama,esnaf vs turistleri kazıklasın önlem alma,eğitim, insan,hayat kalitesini iyice düşür,ülke suç cenneti olsun,durmadan af çıkar,idari olarak her türlü saçmalığı yap,insanları baskıla,kendinden olmayanı ez,hakkını ye, youtube,twitter falan kapatacağım de,gayri müslümlere hakaret et sonra avrupalı turist yollasın diye şekilden şekile girerek yırtın yollamayınca da tepki ver...Ülkeyi her yönden mahvettiniz hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ülkem Vay ~ 4 yıl önce
Ab ülkeleri burdaki yorumcular kadar konuşmamış. Herkez bilir kişi maşallah bir o kadarda ülkesini eleştiride çok profosyonel buraya bu tür yorumlar yazıldığında reytingmi alıyorsunuz.Ülkede yönetilen bir süreç var. Ve saygı duyun ülkenize sahip çıkın. Felaket tellallığı yapacağına. Biraz samimi olun. Ne sizi ikna etmek zorunda bu devlet nede sizin emrinize amade. O Ab ülkelerinin vatandaşlarına yaptığı muameleleri bize yapmadıkları içinmi bu kadar rahat olabiliyorsunuz ? Yazıktır hangi siyasi parti olursa olsun. Hergün bu süreç için insanlara brifing veriliyor. Kimse bunu yapmak zorunda değil ki en gelişmiş AB ülkeleri bile vatandaşlarına ne zulumler ediyor. Haddimizi bilmeliyiz derim. Ama sadece haddimizi saygi ve selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşallah Turist Yollamazlar ~ 4 yıl önce
Durum çok kritik. Gelenler, vaka sayının artmasını tetikliyebilir. İnşallah kimseyi göndermezler. Dinleri imanları para. Demiyorlar ki risk almayalım , durumu kötüleştirmeyelim. Ama bu işler atmakla olmuyor. Dönüyor dolaşıyor ve seni buluyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damat pasa ~ 4 yıl önce
Nedense turkiyeyi turkiyeden baska mukkemmel harika olaganustu goren kimse yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kelime ~ 4 yıl önce
Bu kelimeyi kullanmak yasak aman ha... yıldız ve burun demek de yasak!
Hristiyan ~ 4 yıl önce
Birliği yıkılmaya mahkumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hristiyan yazana ~ 4 yıl önce
Hristiyan birliği yıkılmaya mahkumsa kimin arabasını,uçağını diğer ürettiği şeyleri kullanacaksın peki? Bildiğim kadarıyla müslüman toplumların dünya bilimine,sanayisine, teknolojisine hiçbir faydaları yok.
şeffaflık ~ 4 yıl önce
Bir Türk vatandaşı olarak ülkemin açıkladığı koronavirüs verilerine zerre kadar inanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Td ~ 4 yıl önce
Tabii pandemide rezil rüsva olmus Fransa italyaya inanırsın ama
Cadetafa ~ 4 yıl önce
bende inanmıyorum teker teker saymadıkça inanamam FR ve ITA ise bence en az 2 kat fazla Çin en az 500.000 ölü bence
Ziya ~ 4 yıl önce
Almanya bizi kiskanmiyormuydu. Bu almanlar demekki bir ambargo uygulasa bittigimizin resmidir. Sen vaka sayilarini gizle dogru durust test yapma sonra kalk vaka sayimiz cok iyi de. Akp isi cozmus test yapmasa vakada olmaz bu kadar basit. Sen heraeyi yasakla avukatlari yok say hukuku bitir Belediyelere kayyum ata sosyal medyayi kaldirmakla tehdit et sonra bana turist gonderin de. Kim sana guvenip vatandasini gonderir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gk ~ 4 yıl önce
Felsefe yapma.AB nin aldığı karar kendi aciz durumunu ortaya koyuyor.Sapla samani karıştırma.
asdfghjk ~ 4 yıl önce
Nazi kalıntısı demeyecektin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000