08 Ekim 2017, Pazar 23:36:35

Türkiye'den ABD'ye vize misillemesi

Türkiye de ABD vatandaşlarına vize başvurularını askıya aldı. Sınırda vize ve e-vize uygulaması askıya alınıyor.
  • Bazı yorumcular Türkiye’yi sevmekle aklına estiği gibi iş yapan yöneticileri sevmeyi aynı şey sanıyor. Herkes biliyor ki referandumda oylar çalındı ve aslında Türkiye’nin yarısından fazlası bu yönetimi istemiyor. Lütfen artık kendinizi Türkiye’nin sahibi sanmaktan vazgeçin. Vatanseverlik bu değil.
  • Trump a turp diyelim
  • Daha on beş gün önce can ciğer kuzu sarmasıydılar. https://www.youtube.com/watch?v=spGqX9r3qog
  • Çemkiriyor dolar yükseliyor.Kendi kendilerini zengin ediyorlar...Bi' arada merkez bankasına kafayı taktıydılar...O zaman da voleyi vurdulardı..
  • Washington portakalı bıçakıyoruz beyler ama hepimizin telefonu iphone. modeli yükseltmek için pasaport arıyoruz. God bless America! Kimse sabrımızı sınamasın. 82 Arizona 83 Kentucky 84 Colorado. İstesek bi gecede alırız. falan filan.
  • ver mehteri ver mehteri akşam taksimde usd yakma seansı var herkesi bekleriz!
  • gidin abd nin elini öpün özür dileyin !!! yoksa boru edecekler bizi!
  • Bu ulkede kimse acliktan olmemistir cok sukur sana vize uygulayan AB ve ABD den de ayni sekilde vize uygulamasi yapmasini iyi olacagina inaniyorum ulkelerine gitmek istedigimizde dunyanin zorlugunu cikartiyorlar.
  • Sarhoş keçi ASLAN a posta koyarmış misali. ABD ye vize koysan ne yazaaaar koymasan ne yazar, sanki ABD nin umrunda.Sen seni istemeyen devamlı olarak rencide eden yerden yere vuran AB ülkelerine VİZE koysana, o zaman seni alkışlıyalım . Bak ABD hemen verdi kararını ve uygulamaya geçti, sen niçin AB ye aynısını uygulamazsın. Yok efendim TURİZM imiş, TİCARET imiş vsvsvsvs sanki bunlar ABD için geçerli değil. Uzun lafın kısası koyalım AB ülkelerine vizeyi hiç olmazsa AB den çekinmediğimizi, korkmadığımızı göstermiş olalım, daha doğrusu beni istemiyeni BENDE İSTEMİYORUM DEMELI.
  • amerikaya güya kafa tuttu diye deniz gezmişçi olanlar, Recep Tayyip Erdoğan amerikaya sürekli posta koyunca amerikalı oluyor.işte Türkiyedeki ikiyüzlü sol

ABD'nin Türkiye'ye yönelik aldığı vize kararının ardından Türkiye de Washington büyükelçiliği aracılığıyla ABD vatandaşlarının vize ve e-vize başvurularını askıya aldığını duyurdu.

Türkiye'nin Washington büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, "Son zamanlarda yaşanan olaylar, Türk Hükümeti’ni, ABD Hükümeti’nin Türk misyonlarının tesislerinin ve personelinin güvenliğine ilişkin taahhütlerini yeniden değerlendirmek zorunda bırakmıştır. Söz konusu değerlendirme sürecinde, ABD’deki Büyükelçiliğimize ve Başkonsolosluklarımıza gelen ziyaretçi sayısını en aza indirgemek amacıyla, şu andan itibaren geçerli olmak üzere, ABD’deki tüm misyonlarımızdaki ABD vatandaşlarına yönelik vize işlemleri askıya alınmıştır. Söz konusu uygulama etiket vizenin yanı sıra e-Vize ve sınırda bandrol vize uygulamalarını da kapsamaktadır." ifadelerine yer verildi.

Türkiye'den ABD'ye vize misillemesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

Non AKP’li ~ 6 yıl önce
Bazı yorumcular Türkiye’yi sevmekle aklına estiği gibi iş yapan yöneticileri sevmeyi aynı şey sanıyor. Herkes biliyor ki referandumda oylar çalındı ve aslında Türkiye’nin yarısından fazlası bu yönetimi istemiyor. Lütfen artık kendinizi Türkiye’nin sahibi sanmaktan vazgeçin. Vatanseverlik bu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galileyo ~ 6 yıl önce
Trump a turp diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklı ~ 6 yıl önce
bu zeki kardeşimizin dediğini dersek ABD ekonomisi çöker!
''Dostum Donald'' ~ 6 yıl önce
Daha on beş gün önce can ciğer kuzu sarmasıydılar. https://www.youtube.com/watch?v=spGqX9r3qog

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öyle ~ 6 yıl önce
öyle yalan yok trump bizi kuzu sarma yaptı:)
O Değilde... ~ 6 yıl önce
Çemkiriyor dolar yükseliyor.Kendi kendilerini zengin ediyorlar...Bi' arada merkez bankasına kafayı taktıydılar...O zaman da voleyi vurdulardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LosAngelesBahattin ~ 6 yıl önce
Washington portakalı bıçakıyoruz beyler ama hepimizin telefonu iphone. modeli yükseltmek için pasaport arıyoruz. God bless America! Kimse sabrımızı sınamasın. 82 Arizona 83 Kentucky 84 Colorado. İstesek bi gecede alırız. falan filan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
offf ~ 6 yıl önce
ver mehteri ver mehteri akşam taksimde usd yakma seansı var herkesi bekleriz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geç ~ 6 yıl önce
gidin abd nin elini öpün özür dileyin !!! yoksa boru edecekler bizi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 6 yıl önce
Bu devlet kendin gibi pısırık,aciz,zavallı ve ezik değil
Türk rumuzuna ~ 6 yıl önce
Yıllardır görüyoruz kimin pısırık,aciz,zavallı ve aciz olduğunu. Mesela önce eyyy Rusya diye gürleyip sonra Rus uçağı olduğunu bilseydik vurmazdık deyip özür ve ambargo'nun kalkması için defalarca Putin'in ayağına gitmek, onlara ihale vermek, onlardan füze almak, teröristlere silah veren ABD'den uçak almak vs gibi.
Ver papazi al papazi ~ 6 yıl önce
Bu ulkede kimse acliktan olmemistir cok sukur sana vize uygulayan AB ve ABD den de ayni sekilde vize uygulamasi yapmasini iyi olacagina inaniyorum ulkelerine gitmek istedigimizde dunyanin zorlugunu cikartiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YEL DEĞİRMENİ ~ 6 yıl önce
Sarhoş keçi ASLAN a posta koyarmış misali. ABD ye vize koysan ne yazaaaar koymasan ne yazar, sanki ABD nin umrunda.Sen seni istemeyen devamlı olarak rencide eden yerden yere vuran AB ülkelerine VİZE koysana, o zaman seni alkışlıyalım . Bak ABD hemen verdi kararını ve uygulamaya geçti, sen niçin AB ye aynısını uygulamazsın. Yok efendim TURİZM imiş, TİCARET imiş vsvsvsvs sanki bunlar ABD için geçerli değil. Uzun lafın kısası koyalım AB ülkelerine vizeyi hiç olmazsa AB den çekinmediğimizi, korkmadığımızı göstermiş olalım, daha doğrusu beni istemiyeni BENDE İSTEMİYORUM DEMELI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kel değirmeni ~ 6 yıl önce
hayırdır bu ne avukatlık. sen amerikan büyükelçisi misin?
sol-a gel ~ 6 yıl önce
amerikaya güya kafa tuttu diye deniz gezmişçi olanlar, Recep Tayyip Erdoğan amerikaya sürekli posta koyunca amerikalı oluyor.işte Türkiyedeki ikiyüzlü sol

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000