20 Aralık 2017, Çarşamba 14:31:40

Türkiye'den ABD'ye vize hamlesi

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, ABD ile vizelere ilişkin yaşanan süreçle ilgili olarak, "Biz de karşılıklı olarak belirli limitler koyuyoruz” dedi.
  • Yorumlara bakınca üzülmemek elde değil. Toplumda Hain çok maalesef
  • Yaptırımlar şu şekilde olmalıdır:ABD'ye AOÇ'de verilen buyukelçilik arazi tahsisinin iptali.Adana başkonsolosluğunun kapatılması ve Türkiye'de görev yapacak ABD askerlerine de vize zorunluluğunun getirilmesi, akabinde de vize verilmesinin durdurulması.Sonuncu maddeyi uygulayın, vize sorunu bir günde çözülür.
  • Bilinmeyen limitlerle cevap vermişiz daha ne olsun savaş mı açalım di mi ? Bakkal bu kadar kötü ve basiretsiz yönetilemez.
  • Hepimizin elinde iphone var, ipad var Amerika'ya bindiriyoruz. İki kuruşluk çipe dökmüş herkes serveti. Amerika'ya hiç gitmemiş adam var ama binlerce doları çoktan Apple Inc'in kasasına girmiş bile. Bizler ölene kadar kandırılmaya mahkumuz. Değişmez bu oyun. Uçak satarlar, telefon satarlar, araba satarlar, petrol satarlar, ilaç satarlar. Mal bitse akıl satarlar, hayal satarlar. Yani demem o ki; bizde bu kafa varken sürekli kaybederiz. Kendimizi dev aynasında gören ahmağız kabul edin işte.
  • Daha 2 ay önce Ülkemize giriş yapmak isteyen 33 Amerikalı geri çevrildi,tv de haber oldu,izledik;haberimiz yoktu bilseydik vizeyi alır gelirdik dediler...Ama tıraş yapmayı çok seven millet olduk...Bir de ne olursa olsun hükümet düşmanlığı yapmak isteyen gözünü nefret bürümüş tipler var...Onları da yorumlardan teşhis ediyoruz..
  • Şimdi bir gün gene arkadaşlarla ABD ye limit koyuyoruz.. Ama nasıl alkollüyüm... bunlar dedi len ülkede ne kadar tesis varsa bizim kimi nereye almıyosunuz? Tabi benim kafa attı, o sinirle ABD den önce biz taşıdık elçiliği kuduse.. bunlar tabi beklemedikleri yerden vurunca şaştı kaldı...en son kürecik radarında da böyle şaşırtmıştım bunları...
  • lımıt koy misilleme , sankı ABD nın sana ihtiyacı var ABD den Ankaraya muhatap olarak sadece Generaller gelıyor TRUMP Mısırı ISRAILI , SUUDIYI UAE yi dolastı nıcın ANKARAYA gelmedı bunu dusunmek lazım .
  • yapılanı beğendim .
  • Turkiye nin yaptiklari gene bizleri zorluyor. Amerikali Turkiye ye vize alamassa baska yere gider. Ama burda yasayan Amerikan vatandasi Turkler mecburen gidecekler. Gecen hafta kuzenim 5 gunluk vize icin 200 dolar odedi. Evet Turkiye nin karsilik vermesi zorlamasi guzel. Ama burda yasayanlarida dusunmek lazim.(kimse altina Amerikan vatandasligindan cik ozaman diye yazmasin. Davulun sesi uzaktan hos gelir)
  • Dakka dukka. One minute... eyy abd sen kimsin. Kılışdaroğlu.1-2

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, ABD ile vizelere ilişkin yaşanan süreçle ilgili olarak, "Biz de karşılıklı olarak belirli limitler koyuyoruz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, ABD ile vizelere ilişkin yaşanan süreç için, “Bu meseleyi bütün olarak iyileştirmek lazım. Vatandaşların işlerini kolaylaştırmak lazım. ABD’nin bu tutumu, ABD vatandaşlarının işlerini de zorlaştırıyor. Biz de karşılıklı olarak belirli limitler koyuyoruz” dedi.

Türkiye'den ABD'ye vize hamlesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

IST ~ 6 yıl önce
Yorumlara bakınca üzülmemek elde değil. Toplumda Hain çok maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın ~ 6 yıl önce
Toplumumuzda maalesef biatçı, çıkarcı, sorgulamaz, sormaz, takım tutar gibi parti tutan, zengine güçlüye boyun eymeyi marifet sayan, hak yiyen,haksızlık, hırsızlık ve yolsuzluğa ses çıkarmayan paragöz hainler ve ne mutlu ki soran, sorgulayan, boyun eymeyen, biat etmeyen, hak yemeyen, her türlü adiliğe prim vermeyen düzgün insanlar da var...
... ~ 6 yıl önce
Yaptırımlar şu şekilde olmalıdır:ABD'ye AOÇ'de verilen buyukelçilik arazi tahsisinin iptali.Adana başkonsolosluğunun kapatılması ve Türkiye'de görev yapacak ABD askerlerine de vize zorunluluğunun getirilmesi, akabinde de vize verilmesinin durdurulması.Sonuncu maddeyi uygulayın, vize sorunu bir günde çözülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Limite bak hizana gel ~ 6 yıl önce
Bilinmeyen limitlerle cevap vermişiz daha ne olsun savaş mı açalım di mi ? Bakkal bu kadar kötü ve basiretsiz yönetilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İphonecular susun bi ~ 6 yıl önce
Hepimizin elinde iphone var, ipad var Amerika'ya bindiriyoruz. İki kuruşluk çipe dökmüş herkes serveti. Amerika'ya hiç gitmemiş adam var ama binlerce doları çoktan Apple Inc'in kasasına girmiş bile. Bizler ölene kadar kandırılmaya mahkumuz. Değişmez bu oyun. Uçak satarlar, telefon satarlar, araba satarlar, petrol satarlar, ilaç satarlar. Mal bitse akıl satarlar, hayal satarlar. Yani demem o ki; bizde bu kafa varken sürekli kaybederiz. Kendimizi dev aynasında gören ahmağız kabul edin işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarı Turp ~ 6 yıl önce
Daha 2 ay önce Ülkemize giriş yapmak isteyen 33 Amerikalı geri çevrildi,tv de haber oldu,izledik;haberimiz yoktu bilseydik vizeyi alır gelirdik dediler...Ama tıraş yapmayı çok seven millet olduk...Bir de ne olursa olsun hükümet düşmanlığı yapmak isteyen gözünü nefret bürümüş tipler var...Onları da yorumlardan teşhis ediyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ® ~ 6 yıl önce
Şimdi bir gün gene arkadaşlarla ABD ye limit koyuyoruz.. Ama nasıl alkollüyüm... bunlar dedi len ülkede ne kadar tesis varsa bizim kimi nereye almıyosunuz? Tabi benim kafa attı, o sinirle ABD den önce biz taşıdık elçiliği kuduse.. bunlar tabi beklemedikleri yerden vurunca şaştı kaldı...en son kürecik radarında da böyle şaşırtmıştım bunları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SADI ~ 6 yıl önce
lımıt koy misilleme , sankı ABD nın sana ihtiyacı var ABD den Ankaraya muhatap olarak sadece Generaller gelıyor TRUMP Mısırı ISRAILI , SUUDIYI UAE yi dolastı nıcın ANKARAYA gelmedı bunu dusunmek lazım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Tek başına Kürecik yeter.Kapatıyorum de bakalım İsrail bile ayağa kalkar.
Boşver aldırma ~ 6 yıl önce
İsraile biat ettiğini ispata gitti(Her zaman Kanka'lar)...Mısır,Suud ve BAE'ye tehdit ve şantaj amaçlı silah satmaya gitti...Kılıç dansıyla çevreye mesaj verdi...Bize uğramadığına ben çok memnunum ama sen üzgün görünüyorsun.
kadir ~ 6 yıl önce
yapılanı beğendim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayten ~ 6 yıl önce
Turkiye nin yaptiklari gene bizleri zorluyor. Amerikali Turkiye ye vize alamassa baska yere gider. Ama burda yasayan Amerikan vatandasi Turkler mecburen gidecekler. Gecen hafta kuzenim 5 gunluk vize icin 200 dolar odedi. Evet Turkiye nin karsilik vermesi zorlamasi guzel. Ama burda yasayanlarida dusunmek lazim.(kimse altina Amerikan vatandasligindan cik ozaman diye yazmasin. Davulun sesi uzaktan hos gelir)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Men ~ 6 yıl önce
Dakka dukka. One minute... eyy abd sen kimsin. Kılışdaroğlu.1-2

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000