30 Aralık 2021, Perşembe 13:43:27

Türkiye'den 7 ülkeye uçuşlar yasaklandı!

Omicron varyantı nedeniyle güncellenen ülkelere giriş kurallarına göre, İspanya, Hollanda ve İsviçre'nin de aralarında bulunduğu 7 Avrupa ülkesine Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı.
  • Evet savaş var olmasına varda coronavirusuna karşı İtalyada Fransada günlük vaka sayısı 200 binlerde Bizdeki gibi günlük vaka sayısı 30 binlerde falan olsaydı o zaman başka olurdu
  • Istanbul havaalanında arap ucakalrinda sahte Pcr testleri geliyor Laleli Aksarayda fotokopi testler geliyor
  • Aşı olayı da yalan oldu herhlde.
  • Resmen psikolojik savaş. Başka bir şey değil. Sürekli korku pompalayarak krizin uzamasını istiyorlar. Belli ki bu işten birileri kârlı çıkıyor.
  • Isvicre'de ilgili yerler ile gorustum, ucus yasagi bulunmuyor dediler
  • Ekşi yalanladı haberi
  • Hala antalya şu kadar turist geldi diye reklam yapıyor. Arkadaşlar covid cenneti olma yolundayız. Bu işler inşallah maşallah ile olmuyor.
  • Millet önlemini alıyor biz de hala şu kadar turist geldi diye haberler yapıyoruz ne de olsa bu ülkede ne ucuz şey insan hayatı.
  • Hangi tarihten geçerli
  • Derhal kçö ye geçilmeli. Kabinin özverili tavrı ödüllendirilip maaşlarına %50 daha zam yapılmalı. Kokpitin maaşları kalıcı olarak %30 yapılmalı. Kokpitin overtime sınırı 90 saate çıkarılıp, kabinin 50 saate düşürülmeli. Fo , cruise da kabine yardım etmeli. Şaka şaka son madde kalabilir…

Omicron varyantı nedeniyle güncellenen ülkelere giriş kurallarına göre, İspanya, Hollanda ve İsviçre'nin de aralarında bulunduğu 7 Avrupa ülkesine Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Ülkelere Giriş Tablosunu güncelledi. Yapılan güncelleme kapsamında başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye giriş şartları değiştirildi. Omicron varyantı nedeniyle alınan karar doğrultusunda Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya, Lüksemburg'a Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı. Bu arada İsveç'e seyahat etmek isteyen yolcular aşı kartı ibraz etmeleri durumunda ülkeye giriş sağlayabilecek.

PCR TESTİ ZORUNLULUĞU 

Güncelleme kapsamında bazı ülkelere giriş şartlarında da değişiklik oldu. Bu bağlamda Türkiye'den Irak'a seyahat eden yolcular, 14 günlük karantinaya tabii olabilirler. Bağdat, Necef, Basra'ya seyahat edenler en geç 72 saat, Süleymaniye'ye seyahat edenler en geç 48 saat önce alınmış PCR testi ibraz etmek zorunluluğu getirildi.

TEST YAPTIRMAYAN İRAN'A ALINMAYACAK

SHGM'nin internet sitesinden "Türkiye'den İran' a geliş yapan yolculardan azami 72 saat süreli PCR testi talep edilmektedir. Test yaptırmayan yabancılar ülkeye alınmamaktadır. Yolcular karantinaya tabi olabilirler. Yolcular en geç 14 gün öncesinden tüm aşıların olduklarını dair belgeyi ibraz etmelidirler. Türkiye'den gelen yolcular varış noktasında hızlı antijen testine tabi olabilirler" ibaresi yer aldı.

PORTEKİZ'DEN PCR TEST ZORUNLULUĞU

Yenilenen kurallar kapsamında koronavirüs aşısı olmayan yolcuların Portekiz'e girmesine izin verilmeyecek.  Ayrıca aşılanma durumlarına bakılmaksızın tüm yolcuların negatif PCR test sonucuna sahip olması gerekmekte. Test ilk kalkıştan en fazla 72 saat önceden yaptırılmış olması gerekiyor. 

SHGM TARAFINDAN HAZIRLANAN GÜNCEL SEYAHAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Türkiye'den 7 ülkeye uçuşlar yasaklandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

SSS ~ 2 yıl önce
Evet savaş var olmasına varda coronavirusuna karşı İtalyada Fransada günlük vaka sayısı 200 binlerde Bizdeki gibi günlük vaka sayısı 30 binlerde falan olsaydı o zaman başka olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahte pcr testleri ~ 2 yıl önce
Istanbul havaalanında arap ucakalrinda sahte Pcr testleri geliyor Laleli Aksarayda fotokopi testler geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 2 yıl önce
Aşı olayı da yalan oldu herhlde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77777 ~ 2 yıl önce
Resmen psikolojik savaş. Başka bir şey değil. Sürekli korku pompalayarak krizin uzamasını istiyorlar. Belli ki bu işten birileri kârlı çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 2 yıl önce
Omicronu 5 aile yonetiyomus kardes
Yalan haber ~ 2 yıl önce
Isvicre'de ilgili yerler ile gorustum, ucus yasagi bulunmuyor dediler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bu şümdi ~ 2 yıl önce
Ekşi yalanladı haberi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 2 yıl önce
Hala antalya şu kadar turist geldi diye reklam yapıyor. Arkadaşlar covid cenneti olma yolundayız. Bu işler inşallah maşallah ile olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önlem ~ 2 yıl önce
Millet önlemini alıyor biz de hala şu kadar turist geldi diye haberler yapıyoruz ne de olsa bu ülkede ne ucuz şey insan hayatı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Detay ~ 2 yıl önce
Hangi tarihten geçerli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Derhal kçö ye geçilmeli. Kabinin özverili tavrı ödüllendirilip maaşlarına %50 daha zam yapılmalı. Kokpitin maaşları kalıcı olarak %30 yapılmalı. Kokpitin overtime sınırı 90 saate çıkarılıp, kabinin 50 saate düşürülmeli. Fo , cruise da kabine yardım etmeli. Şaka şaka son madde kalabilir…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 2 yıl önce
Ahahahahhahaahah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000