13 Temmuz 2022, Çarşamba 11:21:52

Türkiye'deki tatil fiyatları ikiye katlandı

Rusya'dan Türkiye'ye dönük paket tatillerin fiyatlarının geçen yıldan bu yana ikiye katlandığı ancak yine de arz sıkıntısı yaşandığı belirtiliyor.
  • Vah vah vah...Bizim vatandaşımız tatile gidemiyor diye üzülen yok
  • Biraz indirim yapın bari hem uçak biletlerinde hem tur paketlerinde yoksa adamlar mısır'a hurgadaya ve şarm el şeyh'e gidecek yada yunanistana adalara gidecek

Rus Tur Operatörleri Birliğinin (ATOR) bülteninde, 2022 yılının Temmuz-Ağustos döneminde Rusya'da Türkiye tatili fiyatlarının 2021'in aynı dönemine göre iki kat arttığı açıklandı.

Antalya'nın 'kaliteli' otellerindeki tatil fiyatlarında yaşanan fiyat değişimi ile ilgili bilgi verilen haberde, "Geçtiğimiz yılın temmuz-ağustos döneminde tek çocuklu bir ailenin Antalya'da ortalama tatil fiyatı bin 731 euro ile bin 920 euro arasında değişirken, bu yıl aynı tatilin fiyatı 3 bin 367 euro ile 3 bin 800 euro arasında değişiyor. Bu da fiyatlarda yüzde 94,6 ile yüzde 98 artış anlamına geliyor." ifadelerine yer verildi.

Turizmgüncel'de yer alan bilgiye göre; tur operatörleri, Antalya'nın 5 yıldızlı otellerindeki minimum tatil fiyatları da arttı. Buna göre, temmuzun ikinci yarısında tek çocuklu ailenin bir haftalık tatil fiyatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artarak 161 bin rubleye (2 bin 718 euro) yükseldi.

Türkiye'deki tatil fiyatları ikiye katlandı

Yorumlar

Ali ~ 2 yıl önce
Vah vah vah...Bizim vatandaşımız tatile gidemiyor diye üzülen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Işveren ~ 2 yıl önce
Mirmir yerine Caliş
Tgs ~ 2 yıl önce
Biraz indirim yapın bari hem uçak biletlerinde hem tur paketlerinde yoksa adamlar mısır'a hurgadaya ve şarm el şeyh'e gidecek yada yunanistana adalara gidecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Bagajını yükle kardeşim, bi buraya karışmadığınız kalmıştı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000