09 Mart 2015, Pazartesi 10:01:54

TÜRKİYE’DE İLK KEZ DİYARBAKIR’DA KULLANILACAK

Diyarbakır Havalimanı’ndaki yolcu köprülerini, Türkiye’nin ilk köprü üreticisi UBS yapacak.
  • Esas gurur kaynağımız olması gereken Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi havacıları sindirip, Devrim arabalarının üretimini yasaklayan bir devlet, kalkıp sene 2015'te körük yaptık diye sevinebiliyorsa, yazık o ülke insanlarına. Yazık o devlet adamlarına...
  • AHLy'nin ek terminalinin korukleri de bu sirketten alinmalidir. Istenirse kendimizin yapamayacagi hic bir sey yok, ama kolayciliga alismisiz, parayi bastirip disaridan almak daha fiyakali geliyor herhalde.
  • kendi bir halt beceremeyenler yapanada saygı göstersinde bizde saygı duyalım
  • amma şakşakçı varmış burda biz sadece montaj yapıyoruz herkeste biliyor ne kızıyorsunuz adam bence haklııı, ham madde nedir diye soran arkadaş sen bilirisn hammaddeyi:)
  • adamlar bir işin ucundan tutup yapmışlar. hala çamur atmaya çalışıyorsunuz. sizde elinizi taşın altına sokun, daha iyisini de siz yapın. bir köprü için yurt dışına ne kadar para gidiyor haberiniz varmı?
  • Hammadde ve teknoloji nereden geliyor diyen arkadas, bunlari bir acabilir misin? Hammadde'den kastin nedir; plastik mi, demir mi? Teknoloji dedigin sey nedir; yazilim mi yoksa korugun kendisi mi? Ortaya bir sey atip kacmayin.
  • Kardeş boş boş yatıp klavye başından sallayacağına biraz caba da sen sarfet de hammaddeyi de sen üret. Adamlar yapmis takdir etmek gerek.
  • Vay anasini antalya ankara istanbul izmir gibi ulkenin major havalimanlarina gittim sadece. Koruksuz havalimani diye birseyi sadece ryanair ile ucarken gormustum demek ulkemizin guneydogusu tamamen oyleymis.
  • anlatın hikayeleri dinliyoruz ham madde ve teknoloji nerden geliyorrr!! salla dur yeni türiyem yakışır!!!

Diyarbakır Havalimanı’ndaki yolcu köprülerini, Türkiye’nin ilk köprü üreticisi UBS yapacak.

İşadamı Uğur Çayrak’ın Adapazarı’nda kurduğu UBS firması, Diyarbakır Havalimanı köprü ihalesini kazandı. Türkiye’nin ilk yerli uçak köprü üreticisi olan Çayrak’a ait şirket, Diyarbakır Havalimanı ile birlikte Türkiye’deki ilk işini de almış oldu. Doğu ve Güneydoğu bölgesinin tek körüklü havalimanı olacak Diyarbakır Havalimanı’ndaki toplam 6 körüğün tamamını yapacak olan UBS firması, diğer havalimanları için de görüşmelerini sürdürüyor. UBS’in, YDA tarafından işletilen Dalaman Havalimanı’nda da körük işini üstlenmek için önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi.

Yerli sermaye ile ilk köprüyü üreten Uğur Çayrak,  bir süre önce Airporthaber’e yaptığı açıklamada “Milyonlarca dolar para başka ülkelere gidiyor. Biz bu sistemlerin yazılımları dahil her şeyini kendimiz ürettik. Dolayısıyla hem yarıdan fazla ucuza mal edilen sistemi kendimiz yapmış olacağız hem de havalimanlarımızı işletenler daha az para ödeyecekler” diye konuşmuştu.

UBS firmasının ürettiği köprüyü görüntüleyerek haberleştiren AirportHaber'in özel haberi için resme tıklayın...

TÜRKİYE’DE İLK KEZ DİYARBAKIR’DA KULLANILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

NURİ DEMİRAĞ ~ 9 yıl önce
Esas gurur kaynağımız olması gereken Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi havacıları sindirip, Devrim arabalarının üretimini yasaklayan bir devlet, kalkıp sene 2015'te körük yaptık diye sevinebiliyorsa, yazık o ülke insanlarına. Yazık o devlet adamlarına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetmez ama Evet ~ 9 yıl önce
AHLy'nin ek terminalinin korukleri de bu sirketten alinmalidir. Istenirse kendimizin yapamayacagi hic bir sey yok, ama kolayciliga alismisiz, parayi bastirip disaridan almak daha fiyakali geliyor herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 9 yıl önce
kendi bir halt beceremeyenler yapanada saygı göstersinde bizde saygı duyalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evett ~ 9 yıl önce
amma şakşakçı varmış burda biz sadece montaj yapıyoruz herkeste biliyor ne kızıyorsunuz adam bence haklııı, ham madde nedir diye soran arkadaş sen bilirisn hammaddeyi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hammadde ~ 9 yıl önce
Firma sahibinin aciklamasina gore yazilimi da dahil kendilerinin urettikleri belirtilmis. Burdaki hammadde dediginiz plastik mi yoksa demir mi? Lastik mi, elektrik kablosu mu? Cunku bunlarin hepsi de Turkiye'de uretilen seyler. Teknoloji olarak yazilim da Turkiye'de uretilmis. Baska teknoloji nedir acaba?
airport ~ 9 yıl önce
adamlar bir işin ucundan tutup yapmışlar. hala çamur atmaya çalışıyorsunuz. sizde elinizi taşın altına sokun, daha iyisini de siz yapın. bir köprü için yurt dışına ne kadar para gidiyor haberiniz varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hammadde ~ 9 yıl önce
Hammadde ve teknoloji nereden geliyor diyen arkadas, bunlari bir acabilir misin? Hammadde'den kastin nedir; plastik mi, demir mi? Teknoloji dedigin sey nedir; yazilim mi yoksa korugun kendisi mi? Ortaya bir sey atip kacmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kardeş boş boş yatıp klavye başından sallayacağına biraz caba da sen sarfet de hammaddeyi de sen üret. Adamlar yapmis takdir etmek gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehehe ~ 9 yıl önce
o zaman show yapma iş yap biz yapıyoruz demeyin!!! lafla peynir ekmek giemisi yürütmeyin montajcılar!!
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vay anasini antalya ankara istanbul izmir gibi ulkenin major havalimanlarina gittim sadece. Koruksuz havalimani diye birseyi sadece ryanair ile ucarken gormustum demek ulkemizin guneydogusu tamamen oyleymis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
sen ne diyonnn beee dünya lideri olmak kolay mı:)
Isvec ~ 9 yıl önce
Acikcasi cok da sasirilacak bir durum degildir. Gunde en fazla 3-4 ucagin inis kalkis yaptigi, gece ucak konaklamasinin olmadigi havalimaninda koruk olmasina gerek yok bence. Mesela Isvec'te sadece sehirlerarasi ucuslarin yapildigi havalimanlarinda koruk bulunmuyor. Hatta Stockholm'un 2. havalimani olan Bromma uluslararasi havalimaninda bile bulunmuyor. Camur atmadan once arastirma yaparsaniz iyi olur.
hehehe ~ 9 yıl önce
anlatın hikayeleri dinliyoruz ham madde ve teknoloji nerden geliyorrr!! salla dur yeni türiyem yakışır!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000