13 Ocak 2020, Pazartesi 09:01:08

Türkiye'de bu hafta havacılık konuşulacak

Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içerisinde havacılık sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları 21 ilde öğrencilerle bir araya gelecek.
  • Listede VAN YOK açıkçası üzüldüm vanda kış yok sanki üşümeyen kalmadı mı ki listeye layık görmediniz. Şahsen havalimanında seyrüsefer ve haberleşme sistemleri biriminde görev yapmaktayım. Projeye VAN İLİNİNDE eklenmesi gerektiği kanısındayım

Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içerisinde havacılık sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından Tüm Sivil Havacılar Derneği (TÜSHAD), Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) ve Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) tarafından sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında; havacılık sektöründeki meslekleri öğrencilere tanıtmak, havacılık faaliyetleri ile ilgili bilgi vermek, gelişen havacılık sektörüne yönelik farkındalık oluşturmak ve öğrencilerin topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine destek olmak amacıyla, ülkemizin 7 bölgesinde, her bölgeden 3 il olmak üzere toplam 21 ilimizde İl Milli Eğitim Müdürlükleri ev sahipliğinde öğrencilere yönelik seminer düzenlenecek.

13-16 Ocak 2020 tarihleri arasında eş zamanlı olarak düzenlenecek seminerlerde eğitmen olarak yukarıda adı geçen sivil toplum örgütleri mensubu pilot, kabin memuru ve uçak teknisyenleri görev alacak.

Faaliyetlere her ilden İl Milli Eğitim Müdürlüklerince belirlenmiş olan 100 öğrenci (50 kız, 50 erkek) olmak üzere toplam 2100 öğrencinin katılımı planlanmış olup programlar sonucunda katılımcı öğrencilere havacılık sektöründe görev yapan çalışanların katkılarıyla alınan bot ve montlar hediye edilecek.

Türkiye'de bu hafta havacılık konuşulacak

Yorumlar

navigator ~ 4 yıl önce
Listede VAN YOK açıkçası üzüldüm vanda kış yok sanki üşümeyen kalmadı mı ki listeye layık görmediniz. Şahsen havalimanında seyrüsefer ve haberleşme sistemleri biriminde görev yapmaktayım. Projeye VAN İLİNİNDE eklenmesi gerektiği kanısındayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000